הודעה עצובה-המשך שרשור

nIcKiTa

New member
הודעה עצובה-המשך שרשור

בקשר לשבטים עניים-עשירים... יש במודיעין שבט חדש. יש בו בערך 30 חניכים (פחות או יותר) והוא לא כ-ז-ה עשיר. המטרה של השבט היא לעלות למעלה, לאסוף עוד ועוד חניכים... חלק ממטרה של שבט, זה גם לשרוד בכוחות עצמו וטם עזרת המועצה. אם שבט עשיר, יתרום להם כסף זה אומר שהם לא יסתדרו אם מה שיש להם. זה אומר שהם לא שרדו. זה אומר שהאכילו אותם בכפית! וזה לא מה שהם היו רוצים הם היו רוצים להתאחד כשבט ולהראות לכולם שהם הצליחו הם הצליחו להקים שבט פעיל, אם מספר חניכים גבוה את הדברים האלה שמעתי, כלומר לא המצאתי לא הכל פה זה דעות שלי, אבל תנסו להבין את זה חן

nIcKiTa

New member
וטם עזרת המועצה=ואם עזרת המועצה

או העירייה תלוי

RGZ312

New member
לטווח ארוך זה הרבה יותר קשה

ברור שכל שבט ירצה להקים את עצמו לבד ובלי עזרה אבל לטווח ארוך זה כמעט בלתי אפשרי כי כשמספר החניכים גדל יש הרבה יותר דברים לממן ובשביל זה אי אפשר להתבסס רק על מיסי השבט.

טפשי

לסרב לקבל עזרה, גאווה זאת בכלל תכונה מיותרת. המצב בארץ חרא, הצופים לא צוברת תאוצה אלא מאבדת אותה, אם הם רוצים להמריא לבד הם יסיימו רק בלראות את עצמם מתמוטטים.

loli pop

New member
גם אנחנו התחלנו ככה../images/Emo8.gif

גם השבט שלי היה מאוד קטן בהתחלה... אבל באו אלינו חוצניקים שיעזרו וידריכו. ואני בטוחה שקיבלנו כסף, צריך לשרוד בכל דרך גם עם קבלת עזרה ולא להיות טיפשים...והנה אנחנו עכשיו אחרי 5 שנים עדיין שבט קטנטן אבל מוצלח...

0% angel

New member
אני חושבת שכל שבט מתחיל ככה!

אנחנו השבט הכי עני שיש (נראה לי) לא באמת שאין לנו כסף אבל תראו התחלנו את השנה עם 167 חניכים לא כולל שכב"ג ואני חושבת שזה מאוד מכובד! גם עכשיו יש לנו חוצניקים וברור שאנחנו קיבלנו ואני לא אתפלא עם אנחנו עדיין מקבלים כסף (נותנים לנו לא נקח?) לא סתם אבל אני חושבת שעוד שלוש שנים כבר לר נתצרך חוצניקים כאילו כבר עכשיו יש לנו רק 3 חוצניקים ושנה שעברה כבר היו לנו מספיק אנשים שיצאו לחלוץ הבטחה ולכן העברנו בפעם הראשונה הבטחה לבד רק השבט שלנו...!!!! בראבו! חזק ואמץ -דניאל-

למעלה