הודעה פרטיתי לרותי

הודעה פרטיתי לרותי

רותי רק רציתי להגיד לך תודה רבה שהקשבתי לך ונרשמתי לiniru רק בגלל ההמלצה שלך לא קרתה לי פדיחת ענק עם חבר שלי שבא לבקר אותי מהצפון הוא הגיע אלי ולא היה לנו מה לעשות אז החלטנו ללכת לימית 2000 אספנו כסף שמצאנו בבית וכשהלכנו לשם. ואז מה מסתבר שחסר לנו כסף בסאה. לפתע מצפצף האורנג´ שלי וקיבלתי הנחה לימית 2000 ורק בגלל זה עשינו כל כך הרבה כיף אז תודה לך רותי ותודה לiniru ואולי גם אנחנו נלך פעם.(אם תרצי)

רותי!

New member
תודה לך

מגניב לשמוע שמישהו שומע לעצות שלי ושמחתי עוד יותר שהצלתי אותך מפדיחה גדולה ואם אתה רוצה ללכת איתי אני אשמח מאד.

כן אני רוצה אבל...

ללכת איתך ואיך עושים את זה. אני לא מכיר אותך דיברנו בצ´אט פעמיים נתתי לי המלצה על האתר iniru וברחת. את משאירה לי הודעה שאת רוצה ללכת איתי ובלי שום דבר אישי עליך אני רוצה עוד לדעת עוד פרטים עליך דרך אגב קוראים לי ירון. ואם את רואה את ההודעה הזאת עד הלילה אני אהיה בצ´אט בשם שלי בחדר "ירון".

אני רוצה אבל...

איך עושים את זה. מי שקורה את ההודעה הראשונה שלי חושב שאני מכיר אותך שנים אבל בסך הכל אני לא מכיר אותך בכלל ורק דיברתי איתך בצ´אט והמלצתי על האתר INIRU ועזרתי לי עם חבר שלי והזמנתי אותך לבוא איתי. אז תתני לי משהו שנוכל להתקדם ולא להשאיר הודעות כאלה.

רותי!

New member
אתה נחמד אבל יש לי..

חבר. אבל אם אתה רוצה שהוא גם יבוא אז בכייף אני מחכה לתשובה שלך. ואז אני אשלח לך פרטים שנוכל לדבר בטלפון.

למעלה