כמה הערות והארות
* רציתי לכתוב הודעה בפורום וראיתי שאני יכולה לעשות כן רק בהצגת האי מייל הפרטי של לכל..האם אין דרך לעשות זאת מבלי לפרסם אותו ברבים? בכל זאת זה אינטרנט ולא חסרים פה חברות שיציפו את האי מייל שלי אחר כך בג'אנק.. * ודבר נוסף לגבי המאבק: אני חושבת שאפשר לקחת דוגמא ממה שאבי נאור- מנכ"ל עמותת אור ירוק לחיים עשה. הוא השתמש בסיפור האישי הכואב שלו (בנו שמת בתאונת דרכים) הגיע לחיים הכט בזמנו, ועל ידי כך הגיע לתודעת הציבור. הוא גייס מתנדבים שיחלקו פליירים, הוא בנה אתר אינטרנט מושך, הגיע לחדשות, השתמש בסיפורים עצובים של הורים שכולים וכך הצליח להגיע לכל האוכלוסייה..וכך הוא גייס מיליון ושלוש מאות אלף חתימות של אנשים שתומכים במצע שלו! הנה דוגמא למשהו שהצליח. הוא השתמש ברגשות הציבור, בנה מצע שקל לחתום עליו- סחף איתו אנשים כה רבים שזה מדהים..ועכשיו הממשלה לא יכלה להתעלם ממנו- כיום אבי נאור עומד בראש האגודה הבינלאומית במלחמה בתאונות בדרכים..המדינה מסבסדת עוד ועוד מפעילותו הקדושה... כלומר- ניתן להשפיע על הממשלה דרך לחץ מן הציבור. כרגע הציבור בארץ שונא רופאים, אבל אם יהיה אפשר להשתמש בכל אותם דברים שבגללם אנשים שונאים רופאים (עייפות הרופא, בירוקרטיה וכולי) ולהציג את זה בצורה כזאת: המערכת דפוקה. הרופאים הם אלה שנאבקים בשבילכם..אבל גם אתם צריכים לתרום..זה מאבק של כולנו..בסופו של דבר אין איש בישראל שלא היה נאבק שהרופא שלו יהיה ערני יותר ובעל יותר מוטיבציה..זה באמת מאבק של כולם, אם יהיה ניתן לעשות זאת- לפי דעתי זה יאמר שעלינו על דרך המלך..