הודעה קטנה של אושר....

mystery duck

New member
הודעה קטנה של אושר....

לא מזמן פרסמתי הודעה שאני רוצה לתרגם ספרים של פראצ´ט. מאגנה עז וסלוטייפ הציע להתקשר להוצאה לאור. אלעד2040 הציע רעיונות לתרגום שמות. (ותודה רבה לשניכם). אז... החלטתי לתפוס יוזמה ולהתקשר להוצאת כנרת. התקשרתי. והם התקשרו אלי בחזרה!!! דיברתי היום עם הבחורה שאחראית על התרגום והיא אמרה שיש על מה לדבר
יכול להיות שיתנו לי לתרגם!!!! רק רציתי לחלוק עם כולכם. ולא מצאתי דרך טובה יותר להביע את עצמי מאשר: SQUEEK!!! SQUEEK!!! SQUEEEEEEEEEK!!! mystery מאושרת לרגע.

Death of Rats

New member
הוריי הוריי אושר וייאי!

(יש לקרוא כשירה לירית ומתחזרת
). אז..... מממממ..... את מתכוונת לתרגם את "מאסקרייד", נכון? מעולה. אני אמורה להתחיל לקרוא אותו באנגלית כשאני מסיימת עם בשורוטו. אם תצטרכי עזרה (לא שאני טובה במיוחד או משהו כזה, חס וחלילה
). אמממממ..... אני חושבת שאפשר להיוועץ בפורום בנוגע למשפטים בודדים ושמות, אבל אני רק מודיעה מראש: בבקשה לא לפרסם קטעים מהתרגום ו/או מהאנגלית. הפרת זכויות יוצרים וכאלו. אנחנו (אני) לא רוצים להסתבך, ונכון שאתם לא רוצים לסבך אותי ^^;? כל זה בתקווה שהכל יהיה עשיר, מועשר ומאושר
ייאי! וכשאת מסיימת לתרגם אל תשכחי לשלוח לכנרת, שידפיסו את הספר
. אגב, אני חושבת שזה SQEAUK, אבל יכול להיות שאני סנילית.

mystery duck

New member
אני? לסבך אותך? אף פעם... ../images/Emo8.gif

למען האמת הוצאת כנרת עוד לא רכשה את הזכויות ל"מאסקרייד". אני מקוה שהם יעשו את זה בגללי.... אין לי שום כוונה לסבך אותך בצרות אבל אני מודיעה לכולכם כאן ועכשיו... אני אצטרך עזרה בתרגום השמות! הלוואי שבסוף הכל יעבוד. וזה בהחלט SQUEAK. בדקתי. SQUEAK לכולם mystery

DviRincewind

New member
וואלה?

ענק! אני יודע שאני תמיד אהיה מוכן לעזור
אולי סוף סוף נראה תרגום נורמלי במדינה הזאת!

ולחשוב שהיו לי..

יד ורגל בלדחוף את המתרגמת לכיוון התרגום.. וקצת בזכותי ארץ ישראל תזכה בספר חדש של פראצ'ט לזיכוי הרבים! יאיי! וכל חברי הפורום יוכלו להשוויץ שהם עזרו לך לתרגם... איזה יופי.. ספר שלם שיהיה רק שלנו! (תגדישי לנו איזו פיסקה בסוף המתר' ) מאגנה, וקצת שלי, בע"מ

למעלה