הודעה קטנה

• פותח הנושא MKDR
  • פורסם בתאריך

MKDR

New member
הודעה קטנה

פתחו בויקיציטוט קטגוריה של הסידרה האוס- אז כל המומחים שיודעים פרקים שלמים בעל פה- לכו ותמלאו כי בינתיים יש שם רק שני ציטוטים http://he.wikiquote.org/wiki/%D7%94%D7%90%D7%95%D7%A1

bustedit

New member
../images/Emo207.gifתגידו..

אין לכם בפורום חתימה כללית? שנגיד מחליטים על חתימה כמו "גמני אוהבת רופאים צינים חולי נפש
" ואז את מספר הפורום ושכל מי שבפורום כותב את זה בחתימה שלו?

randomguy

New member
יש לי רעיון: ../images/Emo82.gif../images/Emo47.gif

כלומר: האוס שולט! אבל החיסרון בזה שאנשים שלא מכירים את הסדרה יחשבו שמדובר במוזיקת האוס ולכן אולי צריך להכניס גם טלוויזיה:
כלומר: סדרת הטלוויזיה האוס שולטת! זאת ההצעה שלי. אבל צריך שזה יהיה מקובל על כולם. לדעתי בכלל לא צריך חתימה משותפת לכולם בפורום, עדיף שלכל אחד יש משהו שמייחד אותו או שהוא אוהב במיוחד ומבדיל אותו מהאחרים.

lola666

New member
מה דעתכם על ציטוט מהסידרה

אלוהים יודע לא חסרים ציטוטים שווים מהסידרה

bustedit

New member
גם אני חשבתי על זה!

האוס תמיד דופק איזה ציטוט קורע
ולפי דעתי חתימה משותפת של כל הפורום [ציטוט זה טוב
] זה אחלה. ממש מגניב. ואם אממ.. לוידעת תשם חחחח אה randomguy רוצה חתימה משלו.. בבקשה.
יש לכם אוסף ציטוטים או משו כזה?

sweet shir

New member
../images/Emo45.gif:]

יש בויקיציטוט האנגלי... ואני חושבת שציטוט צריך להיות באנגלית.. העברית מוציאה לזה את כל הצ'ארם ההאוסי [
].

נצל"ש../images/Emo27.gif דעה על הפרק

היה משעשע ונהדר!
האוס חוטף מיגרנה, מתעמת עם אויבו ולוקח סמים
בהחלט פרק משעשע ומבדר לחלוטין. אני חייבת להודות שרעדתי מצחוק, כשהאוס צחק בקולניות בהרצאה של אויבו [בלה. הכינוי הזה מעצבן אותי
]. זה היה כה מגניב
נמ, מה עוד? הקייס הפעם היה חביב ...זה היה מעניין! אולי אפילו מרתק! [XD] זה היה משו מיוחד. ולדעתי לא כל כך דומה ל"קייסים" אחרים.. וזהו.. שתפו גם אתם. ואם מישהו רוצה לפתוח שרשור על הפרק...אז בשמחה. ואז אבקש מנעמה לשרשר את הודעתי שבוע טוב!

נופ18

New member
מזה ריחמתי על זה שנפגע....

זתומרת זה שנפגע מהטרקטורון.... שהאוס העיר אותו איך הוא צרח מכאבים....מזה ריחמתי עליו [למרות שזה לא אמיתי....] והקטע של האוס והמיגרנה קרע אותי! במיוחד שוילסון עשה רעש בכוונה.....חחחח פרק נחמד לאללה....!! חיחיחי

bustedit

New member
יוו ככן../images/Emo7.gif

שהוא צרח צרחתי איתו :| זה היה פשוטט מחריידד האוס הזה רשע

מצד שני

אם הוא לא היה מעיר אותו האוס לא היה יכול לפתור את התעלומה (מהי המחלה שלו?!). וחוץ מזה הם אמרו את זה איזה מיליון פעם לפניכן שהוא לא יזכור כלום מזה (משו שקשור לזה שהמוח מדחיק את הכאב..)

Tal2012

New member
הזכיר לי שבאחד מהפרקים

קמרון, צ'ייס ופורמן היו סביב איזה חולה ולא הרשו להאוס להתקרב אליו ואז פתאום האוס בא ושם לחולה זריקה בכוח עצום והחולה ממש צרח ואני עוד יותר
לא ממש זוכרת איזה פרק זה היה...

Tal2012

New member
ידעתי שזה היה למארק ../images/Emo70.gif

זכרתי, זכרתי.. זכרתי שכל הזמן היה שם את סטייסי ולא קפץ לי לראש מי היה החולה באותו הפרק. חח תודה גל

randomguy

New member
גל את טועה זה לא קרה מעולם

סיטואציה כזאת עם זריקה. כי זאת לא היתה זריקה. היה מזרק אבל לא זריקה, הוא לא הזריק לו שום חומר, הוא דחף את המזרק לשלפוחית השתן של מארק כדי לשאוב שתן לא כדי להזריק!

Hieros Gamos

New member
אתה טועה, הוא הזריק לו חומר כדי

לגרום לו להתקף. אל תתווכח, אם אתה רוצה, לך תראה את הפרק

למעלה