הודעה קטנה

הודעה קטנה

אני מבקשת לא להעלב אם אני לא עונה, זה לא מכוונה רעה אני לא כאן 24 שעות יש לי בית ספר בגרויות עבודות שעורים ואני גם מורה פרטית וגם מדריכה בצופים יש לי הרבה דברים הייתי כאן בימים האחרונים הרבה רק במקרה כי אני חולה ואני מרותקת לבית אבל בימים נורמליים אני אהיה כאן הרבה פחות אבל אני מבטיחה להכנס לכאן לפחות פעמיים - שלוש ביום ולענות על השאלות של כולם. בתקווה שתבינו ביי ביי

זו ממש שערורייה!

את מתנצלת שאת לא עונה, ובכל זאת לא ענית לי! לא בפורום ולאבמסרים. כל מה שאני רוצה לדעת, זה למה אני לא יכולה להשתמש בפורם בגוף vosotros!

וגם מחקת את ההודעה שבה שאלתי אותך

למה את לא עונה לי. יש לך איזה קטע נגד לענות לי על השאלה הפשוטה הזו שאת רוצה להסביר? אני לא חושבת שבתור מנהלת פורום את יכולה לזרוק הערות לאוויר ואז לא לענות עליהם. אני סך הכל די תרמתי לפורום במה שכתבתי.

אה זאת השאלה...

את שלחת לי במסר "למה את לא עונה לי"? ושאלתי אותך "על מה"? לא ענית, וישר התחלת לתקוף!!! אז התשובה היא": הגוף הזה לא בשימוש בשפה יותר גם בספרד לא! זה היה א´ ב´ אני אישית לא מכירה את הגוף (כמו הרבה דרום אמריקאים אחרים) ולכן הגוף הזה מיותר בפורום מדברים יותר על שפת היום יום הגוף הזה לא בשימוש בשפת היום יום והוא סתם מבלבל בברכה, קרולינה

Hurakano

New member
טעית

א´ - הגוף הזה כן בשימוש, אבל רק בספרד. ב´ - את לא מכירה את הגוף כי הוא לא מופיע בספרדית של האמריקאים. לא נראה לי שאת יכולה לשפוט אם הוא נחוץ או לא בפורום הזה, כי אחרי הכל זה פורום ספרדית, ספרדית של כולם. אבל מצד שני הפורום הזה הוא שלך, אז את יכולה להודיע בהודעת מנהל/ת שהפורום הזה הוא של ספרדית אמריקאית. חוץ מזה הגוף הזה מדובר בחיי היום יום בספרד, והגוף הזה הוא הפנייה הלא רשמית לגוף שני רבים (אתם/אתן). לא מבין איך הגעת לזה שהוא נעלם מהשפה.... buenas noches Hurakano

עומרי..

מישהי מספרד שאני מתכתבת איתה אמרה לי... שביום יום לא משתמשים בגוף הנ"ל לכן לא נתחיל להכנס לשפה יפה... אנחנו רוצים את הספרדית המדוברת ביום יום! בשביל זה אני פה!! יום טוב, *קרולינה*

Hurakano

New member
אני לא מבין אותך......

קודם כל - אני לא אומר סתם דברים, ואם אמרתי ש vosotros מדובר בספרד אז זה נכון ! - תפתחי ערוץ tve (הערוץ של ספרד) ותראי אם vosotros לא מדובר בשעשועונים, כשאנשים מתראיינים, או בכל מיני תוכניות ! אז הוא כן משומש שם ! ואני נכנס למלא צ´אטים בעולם ונכנסתי לצ´אט של msn.es (ספרד) ושם הגוף הזה מדובר ! את אומרת סתם דברים..... לא מסוגל להבין אותך. ועוד משהו - את מעליבה את הידע שלי או מה ? מה זה "לא ניכנס לשפה יפה..." ??? מה את חושבת שאני איזה פרופסור באוניברסיטה של מליאנים או משהו ואני מדבר כל החיים שלי ספרדית ספרותית רק בגלל שאני יודע טוב את הדקדוק ?? אני יודע לקלל, לדבר סלנג ומכיר לא מעט ביטויים בדיוק כמו שאני מכיר את המבנה של השפה הזאת ! לכן אל תחשבי שרק את פה יכולה לעזור לאנשים בשפת היום יום ושאני משמש רק לספרדית "יפה" כמו שאת אומרת ! אל תשכחי שאני לומד את השפה ולכן רכשתי את הידע בדקדוק ובמבנה של השפה וזה לא אומר שאני לא מדבר כמוך ! הרי כל הידע שלי מתקשר לספרדית המדוברת ! אני בדרך כלל לא מתפרץ ככה, אבל לא קל כשיורדים על הידע שצברת לבד במשך שנתיים. ואם אתם רוצים את הספרדית המדוברת, כמו זאת שאתם רואים בויוה או אפילו מעבר לזה אז סבבה ! גם בזה אני יכול לעזור, תאמיני לי ! שתהיה לך שבת שלום, וקבלי את עצתי - תמיד תוודאי ב-100% מה שאת אומרת, כי אז לא תצא לך תדמית טובה. Hurakano

Girl Of Hell

New member
הידד אורקנו-או איך שלא קוראים לך..

אתה צודק במאה אחוז! חוץ מזה מה שמדברים בויוה או כמו למשל בובה פראית וקטנטנות (שאני מאוד אוהבת) זה סדרות ארגנטינאיות!!!!!!!! לא ספרדיות! ארגנטינאית זו שפה מגעילה מאוד! רק בארגנטינה מדברים מגעיל ככה, קולומביאנית לכי תתכתבי עם אנשים מפרו, מקולומביה ותביני שרק בארגנטינה מדברים כמו שבשום מקום אחר לא! ארגנטינאית זו שפה מלא טעויות כמו למשל : vos-אומרים tu אבל רק בארגנטינה אומרים ככה לא נכון! ולכן vosotros אולי לא מדוברת בארגנטינה אבל בספרד ובכל המקומות כמו פרו וכו´... מדברים ככה! אז באמת לכי תוודאי תמיד תוודאי ב-100% מה שאת אומרת, כי אז לא תצא לך תדמית טובה. בלי שום כוונה להעליב או משהו.. לי אין מושג גדול בספרדית אבל רק רציתי להוסיף משהו קטן לידע הכללי שלך! למרות שאת מנהלת הפורום את לא חייבת להיות צודקת בהכל!

Hurakano

New member
לא לא לא

קודם כל - צורת הדיבור הארגנטינאית לפי דעתי היא מקסימה - איך הגעת לזה שאמרתי שזה מגעיל ??? ואין דבר כזה ארגנטינאית !! זה הפורמה של הארגנטינאים זה הכל ! קצת שונה אבל זה ספרדית ! ואין קשר בין תוכן ההודעה שלך לשלי - אז מה הקשר ? ו - vos זה לא טעות ! זאת הדרך הארגנטינאית ל - tu ! vosotros לא מדוברת בכלל באמריקה ! ר-ק בספרד ! כנראה שיש לך בעייה קטנה, את לא מקשרת טוב בין התכנים. שבת שלום לך Hurakano

Girl Of Hell

New member
לא הבנת אותי..

לפי דעתי צורת הדיבור שלהם מגעילה כי היא לא כמו ספרדית זה הכל!!! לא שיש בשפה באמת טעויות היא פשוט לא כמו האחרות ככה אני מבטאת את צורת הדיבור של הארגנטינאים! בלי שום קשר להודעה שלך! שבת שלום גם לך! דרך אגב, קוראים לך עומרי?

charmingirl

New member
קודם כל, לפי כינוייה של קרולינה

"קולומביאנית" אפשר להבין שהיא לא מארגנטינה אלא מקולמביה. דבר שני: גם ידיד שלי אומר שהארגנטינאים הרסו את השפה והם מדברים בספרדית מקולקלת. (הוא בא מספרד). דבר שלישי: בvosotros אפשר להשתמש. כי סה"כ מדברים את זה בספרד. מי שאוהב את השפה הספרדית של ספרד- שיהנה. ומי שאוהבת של אמריקה הלטינית שיהנה גם הוא!! אבל פה בפורום אני חושבת שצריך לעזור לשתי הקבוצות. לאלה שאוהבים את השפה הספרדית-ספרד ולאלה שאוהבים את של אמריקה הלטינית. ועוד משהו לGIRL OF HELL: vosotros זה רק בספרד. בפעם האחרונה שבדקתי. chau a todos, עדי

למעלה