הודעה קצת אחרת

Nimst

New member
הודעה קצת אחרת

אני לוקחת קורס "מבוא לפסיכולוגיה", והתבקשנו לבחור ספר פסיכולוגיה לקריאה. הספר צריך להיות מהשנים האחרונות, ולהתבסס על מחקרים קודמים. אחת האפשרויות היא "השגיאה של דקארט", אבל חשבתי שזה פופולרי מדי ובטח נמאס לבוחנים לקרוא עליו. יש למישהו רעיונות?..

סורי לא עובד הקישור

בכל מקרה את יכולה לבדוק בסטימצקי על פי שם המחבר (ארווין יאלום, לא להלום כמו שכתבתי קודם
)

Nimst

New member
זהו, שארווין יאלום לא מתאים

ביקשתי לכתוב על אחד מהספרים שלו וענו לי שזה לא מתאים מפני שהוא כותב רומנים, ואני צריכה משהו יותר מדעי.

ToryMaster

New member
את "על הספה" הכי אהבתי ../images/Emo45.gif

מדהים, אם כי עלול להיות טיפה בעייתי למי שהולך לטיפול, בחצי שנה הראשונה אחרי שקראתי את זה מצאתי את עצמי מחפשת שעונים חבויים בכל הסטודיו.

ToryMaster

New member
לא יודעת אם זה מתאים, סביר שלא

אבל אני אנצל את ההזדמנות לדחוף את לני רביץ לעוד כמה חורים ואנשים שלא מכירים אותו. אז כן, לני רביץ, מטפל בשיטת גשטאלט ובתרפייה בצחוק, גאון אנושי בעיני, כתב שני ספרים - "אופטימיות נצחית" [המעולה] ו"בנימה אופטימית זו" [שמעולה כמעט כמו הראשון]. בעיני חובה לכל אדם לקרוא אותם.

OK

"ללא פרויד ללא פרוזאק" "המדריך למשתמש במוח" "אהבה אינה הכל" "אינטליגנציה רגשית" - יש כל מיני ספרים, קחי את המקורי הראשון, זה שמדבר על המושג. "אני בסדר אתה בסדר" האלמותי "בגובה עיניים" על טיפול פרטני וקבוצתי "האני החצוי" - של ר. לאינג אבי האנטי פסיכיאטרייה "האני והלא מודע" של יונג "הגמד החושב" של ניצה אייל (בעצם כל ספר של ניצה אייל!) הספרים של פרויד הספרים של ביון "המוות חשוב לחיים" של קובלר רוס (עוד קלאסיקה). אם היית אומרת לפחות איזה כוון מעניין אותך אפשר היה יותר למקד - ככה קיבלת רשימה אקלקטית משהו.

Nimst

New member
תודה רבה לך../images/Emo140.gif

בסוף החלטתי ללכת על Survival of the Prettiest של אטקוף. מקווה שהוא טוב כמו שאמרו הממליצים..

אני לא חושבת שהשגיאה של דקארט

פופולרי, ולו מהסיבה שהוא מאוד קשה לקריאה למי שאין לו רקע בנוירואנטומיה. המקרה קצת מוכר, אבל גם לא באופן גורף. רוב מי שלא לומד פסיכולוגיה לא יודע על זה בכלל.

למעלה