הודעה ראשונה - ספרים מומלצים

john1987

New member
הודעה ראשונה - ספרים מומלצים

כמה נחמד - אני אפילו לא ידעתי שיש עוד חובבי ספרות ילדים ונוער בארץ. אני קורא באנגלית בלבד, אני מקווה שזו אינה בעיה. אלו הם הספרים האהובים עליי: - Harry Potter by JK Rowling (נא לא לצחוק...) - His Dark Materials Trilogy by Phillip Pullman - The Chronicles of Narnia by C.S. Lewis - Ella Enchanted by Gail Carson Levine - Artemis Fowl, 1, 2, and 3 by Eoin Colfer - The Chronicles of Chrestomanci by Dianna Wynne Jones - anything written by Edith Nesbitt - The Hobbit by J.R.R. Tolkien - Peter Pan - Shadowmancer by G.P. Taylor - Watership Down by Richard Adams - A Series of Unfortunate Events by Lemony Snicket [זה השם האמיתי של הסופר!] מקווה שתרמתי במשהו, יונתן

john1987

New member
סליחה

שלחצתי פעם ראשונה זה החזיר הודעת שגיאה אז לחצתי שוב. אני מצטער, זה לא יקרה שנית.

sagiberg

New member
לא נורא, העיקר שהצטרפת אלינו../images/Emo24.gif

אני מוכרחה להודות שיש לנו טעם דומה, למעט הבחירה שלך ב Artemis Fowl . לטעמי הספר היה לא מרתק ופשטני מדי. לא יודעת למה, אבל ספרים שעלו בדעתי כשעברתי על הרשימה שלך היו- עליסה בארץ הפלאות, הרוח בערבי הנחל והאריה, המכשפה וארון הבגדים - אהבת אותם ?

john1987

New member
גם אותם שכחתי להזכיר ../images/Emo8.gif

האריה, המכשפה וארון הבגדים הוא מהאהובים עליי ביותר. את עליזה בארץ הפלאות אהבתי אבל ראיתי יותר את מה שמסתתר מאחורי זה: פארודיה על החברה של המאה ה19. אהבתי ביותר את הקוסם מארץ עוץ ואת "הרוח בערבי הנחל" לא קראתי עדיין לבושתי. הספר שהכי השפיע עליי רגשית זה הטרילוגיה של פולמן (שכרגע מתורגמת שנית בעברית) - ספר לנוער אשר נכתב ברבדים רבים ונחשב לאחד הספרים הטובים ביותר במאה ה20. הספר הראשון והשלישי זכו במדליית הקרנגי היוקתית. אני כותב ספרי ילדים באופן כללי - כרגע כותב שלושה: אחד שהוא כרגע ללא שם לגילאים 6-8 וחלקו פרוזה חלקו חרוזים, השני בשם Serpenta: Imperatrix Serpentis (סרפנטה: מלכת הנחשים) והוא לגילאים 8-12. אבל אני משקיע את רוב זמני בעבודה על טרילוגיה לנוער (12-18). שלושתם הם פרי-טיילז. ואני קורא את דפי הפורום ונהנה ביותר. אני כל כך מאושר למצוא אנשים דומים לי - לא ידעתי שיש עוד חובבי ספרות ילדים בארץ!

Athaclena

New member
גם אני אוהבת ספרי ילדים

מאלה שהזכרת את ארטמיס פאול (כן, שלושתם), עליזה, נארניה ובהחלט את his dark materials. גם קראתי עוד כמה ספרים של פיליפ פולמן ואני רוצה לקרוא עוד. אני גם אוהבת את אסטריקס שזה לא בדיוק ספרות ילדים אבל בכל זאת מתאים לפורום.

למעלה