הודעה ראשונה שלי בפורום...

תומר15

New member
הודעה ראשונה שלי בפורום...

היי לכולם, אז ככה, אני תומר אני בן 15 מהמרכז ואפשר לומר שאני הבנאדם הכי משועמם בפורום הזה אני די בטוח שאני אאבד את שפיותי לפני סוף החופשה... אני תקוע בבית כל היום, כי אין לי כוח לצאת ולהתבשל בחוץ, פשוט חם מאוד, ואני לא בנאדם שאוהב ממש חום אז כן, חברים באים אליי או שאני הולך אליהם, אבל זה די ממצה את סדר היום שלי. אני גם רב עם ההורים המון, על כל דבר קטן, דברים שלא חלמתם עליהם, כאלו טיפשיים, אבל כנראה שאני היחידי שמבין את זה... אגב, זה נראה רק אני או שהחופשה הזו באמת באמת משעממת?! עד לפני זמן מה הייתה לי חברה, ובאמת הכל היה מושלם... נפרדנו לפני כמה ימים למרות שמאוד מאוד לא רציתי, באמת אהבתי אותה, ואני עדיין אוהב, מאז אני פשוט חושב עליה נונסטופ, אני לא מצליח לשכוח ממנה, אתם חושבים שאולי אני מגזים? אני פשוט רוצה אותה מאוד, ואני לא יודע מה לעשות... אם יש לכם עצות או תגובות, אני מניח שכל דבר יעזור (בואו נגיד שזה לא יכול להזיק) תומר.

Night Star

New member
היי תומר

היי תומר נעים מאוד... גם אני כמוך תקועה בבית עם חוסר מעשה חוץ מחברים וגם אני קוראת ספרים (כן , עדיין יש אנשים שעושים את זה) בקשר לחברה שלך...אתה יודע למה נפרדתם? אם אתה רוצה לדבר ויש לך איסיקיו תכתוב לי האיסיקיו שלי הוא: 120140764

החופש החופש

החופש הגדול יכול להיות קוץ ב... אם אין לך תוכניות מסודרות וחלוקת זמן מוגדרת, במיוחד אם אנו רגילים שסדר היום שלנו מוכתב לנו ע``י בית הספר עבודה או מבחנים, בחופש נוצר חור בזמן הפנוי שלנו שמשגע אותנו אנו יותר חושבים ומחפשים מה לא בסדר במקום לצאת ולטייל ולבלות מה שאם אנו עושים בתדירות גבוהה אנו מגלים שזה מתחיל לשעמם ולאבד את התכלית. לדעתי זה זמן טוב לחפש חברה חדשה ולהכיר חברים חדשים יחד עם החברים הנוכחים שלך. שלומי

חחח זה מוזר אתם יודעים

עד שאנחנו מחליטים מה אנחנו רוצים לעשות בחופש הוא נגמר..... או שחודש אחרי תחילת הלימודים אנחנו מתחילים לקטר כמה כיף היה בחופש כשבעצם אנחנו משתעממים אני לשמשל כבר חודש וחצי בחופש ובקושי יצאתי לגינה שלי

Lady_Voldemort

New member
ולי אפשר להגיד ככה,אין חיים עכשיו..

אין לי מה לעשות טוב יש לי חברות וכאלה אבל כמה אפשר להיות עם אותם 3אנשים...? אחריי שחזרתי מהמחנה קיץ שנסעתי אליו אין לי מה לעשות,אני גם על סף איבוד השפיות פה בבית....

fluppster

New member
אני היחידה שלא משתגעת מהחופש????

אוקיי, אמנם החופש די משעמם לפעמים, ולא עשיתי בינתיים שום דבר מיוחד, אבל כשחושבים על האלטרנטיבה (בי"ס) פתאום לא רוצים שהחופש יגמר! לפחות אצלי.... אני כל כך שונאת ללכת לבי"ס, שלא אכפת לי כמה משעמם לי בחופש, כי בבי"ס יותר משעמם.

תומר15

New member
ברור שחופש עדיף

ברור שחופש עדיף על בית ספר, מאז ומתמיד אבל כשהחופש משעמם זה באמת מעצבן אבל עדיין, אף אחד לא אומר שלימודים עדיפים..

NICOLE MOORE

New member
it`s still not the end of the world ../images/Emo8.gif

listen on one hand summer time can be realy boring if u dont have any plans or if ur not working etc and then every day is such a banal day which is a part of a big boring rutine on the other hand if you think about it you have been waiting a whole year for this summer u dont have any homework u can wake up late u can work and make some money and above all u can go out and meet some interesting new ppl about ur girlfriend i must tell u that if ur going to stay at home all day long its not gonna help alot and she will always be on ur mind so i think that seriously u should try to get over it and i know that its not easy but at least try go out see some nice israeli girls and maybe even u might like one of them anyways just to let u know that im working with kids and im having the best time of my life maybe u should try that next summer but until then try to occupy urself watch tv read books go on the internet chat with ppl go out with ur friends and have fun man cause soon ur going back to school to ur teachers to homework to waking up early and i know that deep inside u dont want that have a great summer nicole moore

למעלה