הודעה ראשונה שלי

גליתצ

New member
הודעה ראשונה שלי

שלום לכולם! כבר מס´ ימים אני קוראת בשקיקה את הפורום ואת ההודעות של כולם הרושם שהתקבל הוא שיש בינכם אנשים נפלאים שיודעים לפרגן האחד לשני/ה אני נמצאת בעיצומה של התלבטות קשה ביותר לגבי הניתוח. על איזה רופא אתם ממליצים? והאם מישהו שמע על דר´ אבינוח? מצפה לתגובה! ושיהיה לכם ערב נפלא!

אמממממממ אז קודם כול ברוכה הבאה

בצל פורמנו החם והתומך דבר שני אבינוח השם מוכר לי ? אני יפגוש אותו ביום ה הקרוב אז כן אני מכיר אותו וגם הטבעת השודית שלי ממנו . המלצה ממני אישית אחלה ד"ר

lir42

New member
הגיע הזמן לראותך כאן

מה איתך? מה שלומך? איך המרגש? אני בסדר סוחבת קצת תקועה עם המשקל אך סך הכל בסדר שלך ליר

../images/Emo4.gif אני הולך אצלו לרוקן את ../images/Emo46.gif

מה שכבר נשאר בטבעת כמה???? כי נשבר לי רוב הזמן ל.. אז אני היה אצלו

רוייקו

New member
דרומי, עשית בדיקות ? הכל במקום ?

אתה מתלונן כבר הרבה זמן על הקאות.. עשית צילומים ? הכל במקום ?

עשיתי אבל ממזמן ואבינוח אמר

שבצילומים הכול תקין אני ישחרר את הכול החומר שנשאר בטבעת לפחות לכמה חודשים. ושאני היה אצלו אני ישאל אותו מה כדאי לעשות עם אין מי מלח בטבעת וממשיך להוציא{להקיא} אנששלה שהכול יעבור אחרי השחרור ביתר קלות

גליתצ

New member
לדרומי

דרומי תודה על התגובה שמחה שגם אתה בין הממליצים על אבינוח אני צריכה לקבוע איתו פגישה בימים הקרובים. תודה ושיהיה לך יום נפלא

עלו דבר וגם לך שב"ש שקטה

כדרך אגב היתי אתמול יום ה אצל אבינוח [ הוא נשאר סימפטי עדין

עלו דבר וגם לך שב"ש שקטה

כדרך אגב היתי אתמול יום ה אצל אבינוח [ הוא נשאר סימפטי עדין

lir42

New member
שלום לך "ישנוני" נכנסת לשנת שינה

של דובים?? מה איתך? ספר שתף..... ותתחיל בבקשה לענות למסרים אישים ליר

צפרדעית

New member
היי גלית

ראשית ברוכה הבאה... אני אישית לא מכירה את ד"ר אבינוח, אבל שמעתי עליו הרבה דברים טובים הגעת למקום הנכון, ההתלבטות נעשית קצת יותר קלה כשמגיעים לפה אני יכולה רק לספר לך, שגם אני עד לא מזמן התלבטתי בדבר המעשה הנכון... קיבלתי פה תמיכה נהדרת והמון חומר רקע והנה אני, שבוע וחצי אחרי ניתוח. אני ממליצה לך לעבור אחורה ולקרוא את השתלשלות הדברים, וכמו כן לקרוא את כל המאמרים. אם יהיו לך שאלות, כולנו נשמח לענות שיהיה בהצלחה צפרדעית

גליתצ

New member
לצפרדעית../images/Emo24.gif

תודה רבה על הכנסת האורחים. קראתי את כל המאמרים והחלטתי ללכת על זה! שיהיה לך בהצלחה בעקבות הניתוח ושתרגישי רק טוב

ורד *

New member
היי גלית ברוכה הבאה../images/Emo39.gif

בשורה התחתונה, כל הרופאים טובים אם הפציינטים יודעים להפנים את מה שבוצע בגופם ולמלא אחרי ההוראות. ההתלבטות היא שלך בדיוק כמו ההחלטה, בפורום שלנו תמצאי תמיד אוזן קשבת וכתף תומכת וחוץ מזה יש לנו את רויקו, האנציקלופדיה הפרטית שלנו בכל פרט, ואפילו הכי קטן בנושא קיצורים.ורד.

גליתצ

New member
לורד../images/Emo39.gif

תודה על התגובה את גם אחרי? ספרי לי בבקשה!

ברוכה הבאה לצל .........

קורתנו, פורומנו, חברתנו....... את ההתלבטות - את צריכה לעשות עם עצמך......... וכך גם לגבי כל ההחלטות...... תמיכה, עזרה, תשובות , ידידות ואפילו חברות - תוכלי לקבל מהחברה בפורום. בהצלחה לגבי כל החלטה אורית.

רוייקו

New member
היי גלית.. טוב שאותנו גילית... ../images/Emo140.gif

הגעת למקום הנכון רק מה .. חסרים כמה פרטים כדי לענות לך תשובה עם הפרטים החשובים שאת צריכה. מהיכן את איזה קופת חולים והאם יש לך ביטוח משלים חישבת את ה BMI שלך ?

גליתצ

New member
רוייקו-נסיך הממלכה|כתר

שמחה שגיליתי אתכם אני מאיזור הדרום שייכת לקופת חולים כללית וכן, יש לי ביטוח משלים! (מה זה אומר בעצם?) ואיך בכלל אני מחשבת את ה BMI ומה זה בכלל? (וכן, קראתי כבר את המאמרים, אבל לומר את האמת, יותר התבלבלתי מאשר הבנתי! עזרה? תודה.

רוייקו

New member
היי גלית. שוב שלום. שבת שלום ...

כל מי שלפני ניתוח, גם אם קרא את כל מה שיש על קיצורי קיבה, עדיין מרגיש מבולבל. ככה מרגישים הרוב, אבל יחד עם זאת, אל תגידי שאת לא מרגישה גם תקווה ?! אם תגידי את המישקל והגובה אוכל לחשב לך את ה BMI .. זהו מדד שמודד את מסת הגוף ואומר כמה אדם שוקל ביחס למישקל האידיאלי.

למעלה