הודעה ראשונה בתור חייל משוחרר משירות הצבאי שלי
V varui New member 15/8/07 #3 רן תגיד לי מה הבעיה שלך איתי אני יכתוב כמה אני רוצה ואיפה אני וכמה רוצה תוריד את פוזה של שאתה נותן פה
רן תגיד לי מה הבעיה שלך איתי אני יכתוב כמה אני רוצה ואיפה אני וכמה רוצה תוריד את פוזה של שאתה נותן פה
S Shaycus New member 15/8/07 #4 אתה שם לב לשגיאות כתיב שלך בכלל? כמה שנים אתה נמצא בארץ שאתה לא מתבייש לדבר ככה? לך לאולפן ותחזור עוד חצי שנה
אתה שם לב לשגיאות כתיב שלך בכלל? כמה שנים אתה נמצא בארץ שאתה לא מתבייש לדבר ככה? לך לאולפן ותחזור עוד חצי שנה
R r o n 2 1 New member 15/8/07 #14 פשוט בזיון שחייל שמשתחרר מצה"ל עדיין לא יודע עברית . בשביל מה יש לך סל עולה בשביל שתלך לאולפן .
ק ק ד ו ש New member 15/8/07 #11 יווו למה רשמת מביאים?! אם כבר נותנים, או מאפשרים. מביאים...... מביאים זה שדודים שלך מביאים לך מתנות מחו"ל! ג'יזסססססססססססססססס
יווו למה רשמת מביאים?! אם כבר נותנים, או מאפשרים. מביאים...... מביאים זה שדודים שלך מביאים לך מתנות מחו"ל! ג'יזסססססססססססססססס
V varui New member 15/8/07 #12 קדוש אני מסכים אתך קודם כל אני עובד כללי שנה ושמונה חודשיים לכן בצבא מספיק גם כך עובדים כללים ואני לא ירצה להתנדב בצבא הזה כי הוא רק הורס חיים של אותם חיילים
קדוש אני מסכים אתך קודם כל אני עובד כללי שנה ושמונה חודשיים לכן בצבא מספיק גם כך עובדים כללים ואני לא ירצה להתנדב בצבא הזה כי הוא רק הורס חיים של אותם חיילים
L Lady McBeth New member 15/8/07 #13 זה נשמע כמו אוי אוי אוי! יאללה, קישטא. עברת את מגבלת ההודעות שלך שוב. 'סתלק מכאן לפני שתפוז משטרה יבוא.
זה נשמע כמו אוי אוי אוי! יאללה, קישטא. עברת את מגבלת ההודעות שלך שוב. 'סתלק מכאן לפני שתפוז משטרה יבוא.
V varui New member 15/8/07 #20 משטרה ליידי חצופה שאת מה את חושבת אם את הגעת לפני הרבה זמן לפה את יכולה להגיד מה לעשות לאנשים ייאלה לכי תכני לי כוס קפה (מקומה של ליידי במטבח)
משטרה ליידי חצופה שאת מה את חושבת אם את הגעת לפני הרבה זמן לפה את יכולה להגיד מה לעשות לאנשים ייאלה לכי תכני לי כוס קפה (מקומה של ליידי במטבח)
L Lady McBeth New member 15/8/07 #23 לך זדיין יא חתיכת אימפוטנט מסריח ביום שאני אכין לך קפה זה גם היום שבו לירן ואני נחליט להתחתן. ז"א - שום יום. זדיין לי מהעיניים מהר לפני שאני באמת אתעצבן עליך. ולך תבזבז את כספי הפיקדון ותלמד באולפן, גאד דאמיט.
לך זדיין יא חתיכת אימפוטנט מסריח ביום שאני אכין לך קפה זה גם היום שבו לירן ואני נחליט להתחתן. ז"א - שום יום. זדיין לי מהעיניים מהר לפני שאני באמת אתעצבן עליך. ולך תבזבז את כספי הפיקדון ותלמד באולפן, גאד דאמיט.
מ מואיז התוכי הנשיאותי New member 15/8/07 #25 אוי תמי'לה..... את כל כך חמודה שאת עצבנית...... קחי חצי גורדונס על חשבון הבית