הודעה ראשונה

lusil

New member
הודעה ראשונה

הי. אני מסתכלת עם הפורום, ומרגישה קצת לא שייכת וקצת מפונקת. אתם מספרים על דברים כואבים ממש. לא כמו אצלי, ש"עוברת תקופה קשה עכשיו". אז בכל זאת: אני עוברת תקופה קשה עכשיו. ואני בוכה הרבה. המון. מלאן. יותר מדי. ואני בעיקר לא כל כך יודעת איך יוצאים ממעגל הקסמים הזה, כי אני לבד בבית. ואין לי כח לעשות משהו פרקטי לשינוי המצב הזה, של הלבד בבית. ונמאס לי מהלבד בבית. ואוף. מקווה שלא תחשבו שאני סתם מפונקת. לוסיל.

תקופה קשה.

תקופות קשות יש לכל אחד, תקופות של דכאון, שלא יודעים מה לעשות. את לא מפונקת, וטוב שהחלטת לכתוב כאן, הכתיבה בדרכ מוציאה את מה שאת מרגישה, ואולי תתעודדי מהתגובות, ותלמדי יותר. מה אפשר לעשות כשלבד בבית, אפשר לקחת ספר, ללכת לים או לחלקת דשא, ופשוט לקרוא, תציירי, תכתבי, אני מבינה כמה קשה לשנות מצב כשנמצאים בו, ספרי לי יותר, אם תרצי, על מה משאת מרגישה. אולי אוכל להבין איתך יותר מה את רוצה. מה אפשרי בשבילך. שני.

הי לוסיל ../images/Emo20.gif ../images/Emo20.gif

כמו שאת רואה, ברגע שאת מתחברת לכאן את כבר לא ממש לבד מכל עבר צצים מלאכים ומלאכיות וירטואליים שמעופפים ונוגעים בך בלטיפה ויכולים לצקת תוכן חדש למונחים כמו "מחשב" "עכבר" וכו, כאן לא תיהי לבד לדמעות שלך יש בית גם אם הוא וירטואלי ברוכה הבאה

לוסיל ברוך הבא למשפחת סהר ../images/Emo39.gif

את יודעת כאב-זה לא דבר ששוקלים אותו. אין כזה דבר אצלינו במשפחת סהר הכאב שלי או שלך כבד יותר, או לגיטימי יותר, כל אדם שכואב לו משהו בשבילו הוא הכאב הכי גדול, הכי ענק בעולם. את אומרת" אני עוברת תקופה קשה עכשיו, אני בוכה הרבה" אז אולי תספרי לנו קצת על עצמך שנכיר אותך, בת כמה את? מה את עושה בחייך-עובדת לומדת?, האם יש לך חברים חברות, משפחה או שאת בודדה? כל מה שתבחרי לספר לנו על עצמך, נשמח להקשיב, לתמוך, לעודד וככל שנכיר אותך יותר, נוכל יותר לאמר דברים שרלבנטיים ואולי יעודדו אותך בכאבך. קחי לך את הזמן שלך, שתפי אותנו בקצב שלך במה שתרצי. אצלינו כל מי שרוצה להשתייך שייך כל עוד הוא לא שופט ולא מעליב את האחרים, ולא נראה לי שלא תהיה בעיה עם זה. אז יאלה את באה להיות חלק מהמשפחה הוירטואלית שלי? ואם את מפונקת
, אז ניתן לך כמה עבודות בית
, את תהיי אחראית על האירוח בבית של סהר:))))))
-קפה וארוחת בוקר ראשונים עלינו אחרי זה המפונקים מכינים לבד:)))) ברוכה הבאה לוסיל
מרחל-נשמה

למעלה