הודעה ראשית לכל "נפגעי TLV" להיכנס!!

TAL BAR ZOHAR

New member
הודעה ראשית לכל "נפגעי TLV" להיכנס!!

אני יעשה זאת מסודר ובהודעה כללית לכל אלה שהציפו ללא נימוסין בהודעות פרטיות!! אני ממש לא ינקוב בשמכם ולכל אחד אני ינסה להסביר את עמדתי ובצדק! קודם כל לכל אלה ששלחו הודעות פירגון ענקיות לפרטי על ערב באמת בלתי נישכח אתמול בTLV!!! לכבוד XXXX צר לי לדעת שקיים חבר בפורום מסוג האנשים כמוך! להעיז לרשום לי בפרטי שאתה תארגן חרם כללי ושאף אחד לא יכנס !? זה בזוי זו חוצפה ברמה הנמוכה ביותר !!אני משוכנע שיש לי כאן עסק עם ילדון פיצפון מתחזה או מה שלא תיהיה!! ואותך אני יצרף על כלל ההודעות הנוספות על סך טענה מאוד מאכזבת!! אני יכול להבין את הקשר העמוק והמדהים שנוצר בפורום ומיום ליום אנחנו מכירים יותר וגדלים מפעם לפעם! לקחתי על עצמי באהבה ורצון עז ולמצוא את הזמן ובכל זמן מוקדש לחברי הפורום שכאן!! ולתת לכם את השיתוף מידע הכי אמין ולחוות עוצמה חזקה כל פעם מחדש ולהתעדכן על הרכב הקלאב המוביל !!!ואת ההצדקה שאני באמת נימצא עימכם בקשר רציף יום יום!! אבל!!!! האם זה אומר שזה העניין ושבחובתיי להכניס חינם למועדון כאילו נכנסו חבריי עבודה לסטקייה ?! האם אותם אנשים (חברים) חצו גבולות מדיי והעיזו להתקשר לטלפון הנייד ולשלוח הודעות טכסט לטלפון של האומן ולהטריד בהודעות חסרי משמעות !! מעליבות!! ושלא בצדק!! האם שמעתם על המילה פרופורציות!! אני לא מבין את העניין!! אנחנו מתרחבים וגדלים יום יום נכנסים חברים חדשים לפורום וזה באמת הכי מה שחשוב כאן ואין שמחה יותר ענקית מזו !!אתם חייבים להאמין שאין עוצמה יותר מרגשת מלקרוא הודעות ולחוות כל פעם מחדש!! אבל זה אומר שכאן רוכבים על הסוס ומתחילים לנהל רומן אסור!! אז כל מי שיכנס לפורום הופ חברים, אחים ,אשמים, בוגדים, וחייבים להכניס חינם למועדון!! ממש לא!! חברים יקרים האם שכחתם שאחרי תהילה ושנניח לה בצד לרגע נבין שזו עבודה לכל דבר ודבר!! אז אתם נגיד ונאמר עובדים בחנות בגדים, מלצרים או מזכירות ,מנהלים ומה שזה לא יהיה אז מותר לי ולכל חברי הפורום לבוא חינם ברשת עבודתכם?! אני באמת ,אם מישהו נפגע ולא בצדק! אני מוכרח לציין שאני נתקל בפעם הראשונה בתופעה זו והיא לגמרי מצערת! אין קלאב בארץ שדודי לא נגן ולכל סוגי האוכלוסיות -סטודנטים-חיילים-גייז-ומסיבות מחתרת ומכרים יש מכל העולם ונראה לכם שכולם זה חינם?! מה עובר על אותם אנשים שהעיזו לשלוח הודעת טקסט שחלק ענקי מהם אין מושג איך הטלפון של דודי הגיע אליהם ולרשום אם אני לא נכנס חינם אני גם לא אוהב זו חוצפה!! זה נמוך!!זה חלש!! זה ילדותי!! בכל אופן דברים מהסוג הזה לא יעברו על סדר היום!! וכצעקתה!! אני קורא לכם לחשוב בהגיון ולהעריך אומנים קצת בצורה אחרת!! לכל אלה ואני קורא להם ברי מזל ולשתיי הצדדים שיש קשר ישיר איתי ועם דודי אני קורא לכם לסדר!! ודווקא אילכם אני מרגיש שאני יכול לדבר יותר בישירות ואני אומר!! הכי כיף שתיהיו בקשר ישיר רק תדאגו שזה לא יפריע!! כי זה מפריע!! תחשבו על זה! אוהב אחד ואחד ממכם ובאמת שמילותיי ייצאו מכוונה מקצועית וטובה ולמען הסדר הטוב שבת שלום טל!

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gifאתה רציני?!?!?! איזו חוצפה של אנשים!!!

באים בדרישות להכניס אותם כי הם מהפורום?! איזו חוצפה! בחיים לא הייתי דבר כזה!! להופעה של חברים שלי (סתם בתור דוגמא, לא משווה) שהם הזמינו אותי במיוחד ביקשו מני לבוא, נתנו לי הזמנה אישית ואמרו לי שחשוב שאני אבוא, באתי ושילמתי מחיר מלא בלי שטויות! שיהיה סופ"ש נעים

jakovstyle120

New member
מקרים שקורים בסוג של הפקות כאלה ואחרות..

יש מה להבין את טל בר זוהר בכל נושא הכניסות למועדון תחת השם של "אני חבר בפורום", טל הוא מנהל ההפקה של הצמד דודי שרון וג'ואל והוא עושה את רוב המאמצים על מנת לספק את הקהל הקבוע החם והאוהב שלהם,ובעצם הוא לט מנהל המקום והמועדון בו התקיים האירוע !! במקרים מיוחדים כמו אתמול, לא יכל להשתלט על הנהלת המועדון, הפקת המסיבה לא התעסקה בכניסות כדבר חשוב, אלא עברה על הנושא, על רגל אחת -דבר שגרם לאכזבות מבחינת הקהל הקבוע שנכנס דרך ההפקה של דודי שרון. היה עדיף להימנע מלהגיע למצב שעכבר יוליד הר, ולהפוך את הנושא הזה לכל כך רעשני וצועק, עם זה שהיה עדיף לחסוך את ההודעות המיותרות, האימרות, האיומים, והלירלורים הכל כך ילדותיים . חברה, בזמן הקצר שנכחתי אתמול במסיבה - איך שדודי שרון המלך האחד והיחיד , הרטיט כל מקום וצד בקירות המועדון ובגוף שלי !! באמת שאין מילים לתאר את איכות השידרוג והשיפצור שהיוצר דודי שרון עבר, חומרים מגוונים וחדשים, כל מי שלא היה פיספס המון !! שיהיה לכולם סופ"ש רגוע ומדהים, אוהב המון יעקב .

סבבה../images/Emo3.gif

מצטער !! מצטער !! מצטער!! מצטער!! מצטער!! מצטער!! דודי פשוט היה מלך!!! ניגן הכי חזק מכל פעם ששמעתי אותו!! טל אם אפשר לדעת מתי השיחרורים?? ואת הפלייליסט החדש שנוגן אתמול בבקשה .

גרוזיה

New member
אני ממש לא מאמינה עלייך טל!!!

כמה אנושי אתה וטוב לב בבנאדם אחד! אני מעריכה אותך עצם העובדה שאתה בנוסף למה שעשו וכתבו ואתה מגיב ועוד בצורה מכובדת זה רק מראה את המעלה שבך! שבת שלום שמעתי שאתמול היה "צרחהההה" איןןן סוףףף הסט החדש מתה כבר לישמוע בלייבבבב !!

Omriza

New member
מה? מי האידיוט שעשה את זה?

חחח עלק אם אני לא נכנס חינם אני מארגן פה חרם מה אתה חיים בסרט מה קורה לכם אנשים מה זהה חחח

חחחחחחחחחחחחחחח עומרי צודק 10000000%%%

מזה ?? !! זה ממש לא מגיע לטל וליעקב אחרי כל מה שהם עושים בשבילנו !

למעלה