הודעה רישמית!!

TAL BAR ZOHAR

New member
הודעה רישמית!! ../images/Emo52.gif../images/Emo52.gif../images/Emo52.gif../images/Emo51.gif

OK .. לכל חברי הפורום !! אני קראתי את התגובות אחד אחד !! אני מודע לאכזבה הענקית ושחלקכם הגדול פינה וצימצם תוכניות במיוחד ליום זה!! ומפגש המעריצים לא התקיים !! כמו שרובכם יודעים מהשעה 18:00 התחיל בית משוגעים של טלפונים שלא הסתיים אפילו עד עכשיו!! אני מתנצל מראש להתנהגות הקצת וואלגרית כי הייתי תחת לחץ ענק והטלפונים זרמו בצורה מטורפת!! הייתה תקלה טכנית קשה!! הייתה הפסקת חשמל באולפני תפוז מהשעה 14:00 בצהריים והתפללנו שהכל ייתבצע כרגיל והחשמל יחזור!! התפללנו כל רגע והאמת קיווינו שאכן כל רגע זה יחזור אך כל זאת ועוד ניסיון לגינרטור חיצוני וכדומה היה לשווא!! אתם חייבים להבין שמרוב שלא רצינו להאמין שזה בוטל הכל התקיים רגיל לחלוטין עד הדקה ה-90 יעקב ואני כבר היינו אצל דודי שרון על מנת לאסוף בוואן מיד את ג'ואל ועם התרגשות ענקית וכל זה לא קרה ובאמת שאיכזב!! עם זאת אני דיי שלם עם עצמי !!אתם חייבים לסמוך עליי שבאמת ניסינו הכל!! יום המפגש כמובן יוחלט בקרוב מאוד כרגע זה עומד יום ג' או יום ה' הקרוב!! מבקש סליחה בשמם של דודי וג'ואל ומצפים לראותכם במפגש הקרוב!! באהבה טל בר-זוהר !! ***כמו כן היום לא לישכוח ומצפים לראותכם במועדון ה-RICH דודי שרון בסט ענק לכל הכיוונים!! המשך שבוע מקסים לכולם! :] ושוב מתנצל!

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gifבקטנההה לא קרה כלום ../images/Emo13.gif

לא צריך להתמרמר על זה, העיקר הכוונה הכל זה לטובה כמו שאומרים

TAL BAR ZOHAR

New member
אני אוהב את הכיוון שלך פשוט<

מספר משתמשים ייצאו משליטה ונאמרו כאן הודעות מכוערות שלצערי נאלצתי למחוק !! אני גם אוהב שדברים לא יוצאים משליטה וכל דבר לראות בפרופורציות!! שוב ההודעה מיועדת לאלה שנפגעו ולקחו את זה קצת יותר מדיי קיצוני ולצערי נאלצתי למחוק אבל אני מגיב ואומר את דבריי שיהיה לילה בומבסטי היום בריץ :].

אני ממש לא קונה את הסיפור הזה טל!!נשמע שיקרי!

אני מכבדת אותך ומעריכה את העבודה הקשה שלך! אבל הפגיעה הייתה מאכזבת יותר ממה שאתה מתאר אתה מנסה לעשות את זה פאשלה קטנה אבל ממש לא!! אנשים חיכו והמתינו המון זמן בשביל המפגש הזה!! אני מקווה שהפיצוי באמת יהיה ויקרה!! ואני ממש לא חושבת שאם תמחוק את ההודעות שלי ושל עוד כמה זה יעזור כי את הפאשלה והתירוץ שאין חשמל אני ממש לא קונה!!!!!!!!

Omriza

New member
אני יכול להבין כאלה שתיכננו תוכניות..........

והתאכזבו שזה היה לחינם.. אבל תאכלס, מה שדודי וג'ואל התכוונו לעשות היום זה דבר ענק, שכל אומן היה מייחל לו. שיחה של שעה שלמה עם המעריצים הכי קרובים והכי אוהבים... תאמינו לי שכמו שאתם התבאסתם תהיו בטוחים שגם דודי וג'ואל התבאסו. אולי גם להם היו תוכניות אחרות? :p בכל מקרה, קחו הכל בפרופורציה... המפגש יהיה ויתקיים. חוצמזה, עכשיו אתם יכולים לפרסם עוד שאלות :D גם ככה לא היו הרבה כי רובכם הייתם אדישים :|

Omriza

New member
לירן את לא יכולה להתכחש לזה שזה היה מתוכנן...

גם באתר בלוג טי.וי בעמוד הראשי הופיעה ההודעה שדודי וג'ואל מתארחים בשידור חי וגם הנהלת תפוז העבירה בכל הפורומים נושא שכתוב בו על זה שיש היום שידור + לינק לשרשור שאלות... חוצמזה..איזה אינטרס יש פה להמציא ולשקר? לפעמים דברים לא מסתדרים... גם אני התאכזבתי קצת אבל לא נורא זה עוד יגיע... כאילו תאכלס כמה שזה נשמע מגעיל.. הם לא חייבים לכם כלום. נכון שזה לא בסדר שמבטיחים ולא מקיימים אבל היי, דודי וג'ואל עושים לכולנו פה טובה ענקית שהם הסכימו לשידור הזה אבל מה לעשות לפעמים קורה שדברים לא מסתדרים... חוצמזה ביג דיל, זה בסך הכל נדחה לא בוטל ולא נעליים. תתאפקו.

ועוד משהו!!

אתה כל דבר מנסה ליפות במילים המקסימות שלך ואני ישר נרגעת אבל זה ממש מעצבן! אני מתה על דודי וג'ואל שלא תחשוב שאני אנטי או כמו כמה מציקנים בפורום אני שומעת אותם כל יום וכמעט ברוב ההופעות שלהם כמעט בכולם במיוחד במרכז אבל אני למשל חיילת לבוא אתה מתכנן במקום שעות שינה ולנצל לנוח עזוב אתה מבין עכשיו אני נמעת מתרצת בכל אופן מחכה למפגש הבא :/ בתקווה שיהיה חשמל!

במילה אחת א-כ-ז-ב-ה-!! לפחות היו מעדכנים אותנ

ולא שנחכה כמו איזה סטייק מול המחשב ! אבל לפי מה שטל טוען אז כנראה שלא נשארה בררה! בכל אופן גם לי הסיפור עם החשמל קצת הזוי ונשמע בדיוני :///// ולירן את צודקת אבל תנסי להירגע אני בטוח שדודי וג'ואל היו רוצים בדיוק כמונו להעביר את השעה הכי כייפית בעולם זה בטוח מפוצץ באדרנלין מטורף ....טוףף אנשושוים נצטרך להמתין לשבוע הבא ://///////

גרוזיה

New member
תגידי "לירן ה100ממת" את נורמאלית?!

מה נראה לך שטל משקר!! כאילו את אפילו לא מרגישה קצת רגשיי אשם !! אפרופו שאת שמת אחרי כל מילה סימן קריאה !! אז קחי אוויר ונשימה ארוכה וקחי עוד כמה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! טל זה הבנאדם האחרון שישקר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ועוד לפורום שלו!!!!! ומה לא כלכך נשמע הגיוני שלא היה חשמל??!!!!!!! מה את בגןןן!!!!!!!!!!! אלוהים ישמור איזה אנשים יש כאן?????!!!

TAL BAR ZOHAR

New member
לירן -אש בשמיים - ונוי כנסו לראות את ההודעה!!

לרגע חשבתי לא להגיב אבל אי אפשר להתעלם מההודעות הכלכך לא צפויות וההתבטאות הדוחה! קחו לכם פסק זמן להירגע ,בשלב זה אתם חסומים עד להודעה חדשה ! תרגעו תחשבו על הכל ! בטוח לא ישקר לכם כי זה ממש יהיה לשקר לעצמי ! זו הסיבה ואני ממש לא מצטער שזה לא נשמע לך לא אמין! וכמו שעומרי אמר ההוכחות דיברו בזמן אמת! באמת שאני לא מעוניין להרחיב בנושא! שיהיה לכולנו סופ"ש נעים ומקסים! טל בר-זוהר!

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gifלמה יש לו אינטרס לשקר?

לא יודע אם הסיפור כן שקרי או לא, אבל הבנאדם בא מספר לכם מה היה וככה אתם אומרים לו? זה ממש לא לעניין ומאמי, אני בטוח שהמפגש יתקיים, ואני עוד יותר בטוח שזה יהיה ממש פיצוי הולם !!! לא צריך להסחף עם העניין

נוי* את נשמעת חוצפנית למישהי שרק התחילה בפורו

וחוצמזה את נשמעת ממש ילדה קטנה ככה רואים לפחות לפי שגיאות הכתיב או שאת סתם ילדה מגרת חחחח סתם אל תיפגעי אבל מעריצה של ג'ואל את בטוח לא!!!!!!!!!!!!!! לפי איך שדיברת זה היה מוגזם ומגעיל.

לא קרה כלום לא צריך להתרגש....

טלטולל עושה הכל בשביל הפורום הזה ,בשביל המעריציםםם ובשביל דודי וג'ואללל!! תירגעו עם התגובות.. נכון גם אני חייילתתת ונכון גם אני ביטלתיי תוכניותתת אז לא יצא " כל העקבה לטובה.." חחח טלללל שבת שלוםםם!!! : )))

לא קרה כלום !!! זה לא באשמתך !! ולכול השפעת

תנוחו ותנומו טוב טוב ליפני שאתם מלכלכים . דיי להיות כאלו היסטריים על כול דבר , המפגש לא יצא בפעול ונידחה בנסיבות שלא באשמת טל המנהל למה ללכלך !? ממש שפעת העופות כול הנוער הזה רק הורסים והורסים ,

טל המון תודה ששיחררת לי את החסימה../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

ואני ממש לא רוצה להישמע כאילו אני ילדה קטנה אבל למה אנשים פה פתאום לא מבינים כאילו אני מדברת לרעה ושוב אני רוצה להיתנצל שחשבתי שזה קרה במכוון<<<<< אבל יש פה משתמשים שכשטל ביקש לשרשר שאלות לא ראיתי את הניקים האלה מדברים ועכשיו פתאום הם פותחים ג'ורה תסליחו לי על הביטוי ?<<<< אבל לא משנה היה עבר זהו ביווושש ניפגש בטי אל וי יוםן הולדת לאלירון ההורססס וכמובן דודי המלךךךך שאני חולללהה עליוווווווווווווווווווו הלוואי וגם ג'ואלי הייתה באה זה יכל להיות פיצוי הולם חחחחח<<<<<סתאם מחכה למפגש כשייצא :]]]

למעלה