הודעה רשמית לכל הפורום..כנסו..

justin love

New member
הודעה רשמית לכל הפורום..כנסו..

היי שוב... אוקיי אז ככה: אני נורא שמחה שבחרתם בי תודה רבה... ורק רציתי להגיד שאם יש לכם בעיות או כל דבר אחר שבא לכם להגיד לי אני כאן..תמיד.. אני בטח יצטרך עזרה ואני סומכת עליכם שתיהיו כאן כדי לעזור לי ולתת לי רעיונות חדשים.. אני אוהבת את כולכם ... אז תראו עכשיו לנושא חדש יש לכם מצב לפגישת פורום?? (והנה תמונה שאני חולה עליה אישית תוסיפו תמונה שאתם אוהבים בכל תגובה להודעה כזאת..רק עם בא לכם)

jenngirl

New member
הממ שמעי, ני רוצה מאוד ../images/Emo24.gif

אבל צריך לתת עוד זמן לפורום.
בכל"ז אנחנו פה רק 20 איש, צריך לתת לעוד אנשים לבוא, זה לא מספיק וגם אנחנו צריכים להכיר יותר
ני חושבת שבחנוכה זה בסיידר ...

°AmandA°

New member
../images/Emo45.gif

אני ישמח להגיע למפגש פורום
רק אם זה יהיה במרכז... אהה ויש לי רעיון ממש נחמד! אפשר לעשות כל סוף שבוע "סיכום שבועי" ובו אפשר לירשום את אתר השבוע, חבר הפורום המצטיין של השבוע (מישהו שהביא הרבה תמונות חדשות, חדשות על ג'סטין, עשה משחק או משהו כזה...), תמונת השבוע ועוד דברים שתירצו להוסיף.... מה אתם אומרים?

justin love

New member
וואלה רעיון טוב...!!!!!

יפה יפה... נעשה את זה וזה יתחיל משבוע הבא... נ.ב. אני מתחילה עכשיו לעבור על כל הפורומים ולפרסם את הפורום שלנו..

justin love

New member
תראו אני צריכה את העזרה שלכם במשהו

קטן.. אני עכשיו מנסה לפרסם את הפורום שלנו בכל הפורומים ויש מלאאאאא... אז מה דעתכם לעזור לי לפרסם אותו??? בקשה יש מלא ואני מנסה לעשות את הכל...תעזרו לי..

jenngirl

New member
איך את מפרסמת../images/Emo35.gif את פותחת הודעה

חדשה בכל פורום
שמעי אין לי בעיה לעבור בין כל הפורומים מהאות נגיד ה-ז ולעשות... סיכמנו?

justin love

New member
כןן תודה..תבחרי לך אות ותעשי אותה..

וכן אני פותחת הודעה חדשה כל הזמן ותזכרי לעשות למטה קישור לפורום.. תודה תודה תודה.. יש עוד מישהו שיכול להציע עזרה??

°AmandA°

New member
אני יכולה לעזור לך...

אבל תגידי לי מה לירשום ובאיזה פורומים...

justin love

New member
כמו שאמרתי תבחרי לך אות ופשוט תפתחי

הודעה חדשה ובכל הודעה פשוט תכתבי שיש זמר מדהים ושמו ג'סטין טימברלייק ואני בטוחה ששמעתם כמה שירים שלו אז קדימה כדי שתיכנסו לפורום כי הפורום הזה נועד רק בשבילכם המעריצים שלו.. כנסו כדי.. ולמטה תעשי קישור לפורום.. ותודה ..

jenngirl

New member
אז תגידי לי איזה אותיות כבר עשית

שאני אדע מה לעשות ואמנדה תגידי גם את איזה אותיות את הולכת לעשות שלא נעשה בטעות פעמיים

בבקשה בובע!../images/Emo76.gif

מגיע לך!
את מוכשרת ויש לך את הקישורים ליהיות מנהלת!
ד"א מי תיהיה עוזרת מנהלת? אני או אמילי? פיפל תבחרו!!

justin love

New member
חחחח..

תודה אבל לפי מה שהבנתי אני כבר לא..אז לא נורא.. בכל מקרה אני עשיתי אותיות א ב ג ד בעזרה כמובן..

למעלה