הודעה רשמית של אגו טוטאל

fatut7

New member
הודעה רשמית של אגו טוטאל

מנויים יקרים המו"מ עם ה-UFC מתמהמה ולמרות מאמץ גדול ורצון עז,העניין לא יפתר עד אירוע מס' 143. מה שניתן לשליטתנו מוצא עד תום. אף על פי כן, אנחנו מצטערים,מתנצלים ומבטיחים בשורות בקרוב במספר תחומים

fatut7

New member
ובנימה אישית

אתם בטח מתארים לעצמכם שאני. בואס מזה לפחות כמוכם. אני מבטיח לכם שמיילן והצוות עושים הכול! כדי לתקן את המצב מול הufc. יהיה בסדר מבטיח, יהיו גם הפתעות שינהיגו פה אנשים מילה.

lionardo11

New member
בנימה אישית .....תהיה עונה שניה ,פקד בר און ?

חבל לבזבז עצבים על אגו טוטאלוסט.

GN24

New member
תנחו אותנו מה לעשות......

אם נוכל להציק במלא מסרים לאתר של הUFC החבר'ה פה ירתמו ויעשו את זה(למרות שזה גם יכול להפריע למו"מ). אני בטוח שאנחנו בורג מאד מאד מאד קטן שם השאלה אם כל הסיפור בכלל כלכלי לערוץ ואם ברמה של תוספת 5-10 ש"ח לחודש זה משנה את התמונה.. אשמח לקבל הסבר. תודה.

אגו טוטאל - זה TOTAL LOST

זה ערוץ שמבחינתי שלא הצדיק את עצמו מרגע שהפסיק לשדר הפקות מקור ישראליות. ערוץ שהתיימר להשקיע כסף בשידורים של ה UFC , ובסופו של דבר לא השכיל להשקיע כמה גרושים על שידורים ישראלים, זה ערוץ כושל, ערוץ שלא מעניין אותו הקידום של הענף הזה בארץ, ערוץ שכל תכליתו זה להרווח,לצערי לא מעניינו של הערוץ הזה לקחת חסות על ספורטאים ישראלים, לשדר את הקרבות שלהם, לעשות להם שם, ולאפשר להם להתקדם לעבר קרבות בזירות בעולם. אני התנתקתי ממנו ברגע שראיתי שהוא לא תומך בהפקות ישראליות, ולדעתי ככה צריכים לעשות כולם, גם ככה את האירועים אתם יכולים להשיג ברשת האינטרנט בלי בעיה העם דורש צדק חברתי בערוץ הזה!!! יניב

לא הבנתי. אתם מתנתקים מה UFC? או יותר מדוייק

ה UFC מתנתקים מכם? כי אם כך אין לי מה להמשיך לשלם על הערוץ...

מצד שני.זו עילה סבירה ביותר

למפגשי פורום

elvis18

New member
איזה אדיר יהיה להפגש שוב!!

השנה מקווה שייצא לנו יותר מפגשי פורום ... היה מעולה פעם קודמת וגם יצא לנו אירוע פגז של פעם ב ..

elad547

New member
מאכזב מאוד!

אני מנוי לאגו טוטאל כבר למעלה משלוש שנים ובסך הכל מאוד מרוצה, עם זאת יש הרגשה לאחרונה שהם נחים שם על זרי הדפנה ולוקחים את המנויים כמובן מאילו. מבחינתי אם אין שידור של אירועים בלייב אין לי שום שימוש בערוץ הזה, אז כדאי מאוד שהם יתאפסו על עצמם כי הם בדרך הנכונה לסגירת הערוץ וחבל...

danielmo1

New member
באווירה זו

יאללה תביאו את המקומות עם השיחרורים הכי מהירים (האיכות לא חשובה רק שלא יהיה פחות מHDTV) אני לא אצליח להחזיק מעמד עם הקרב של ויטור בטוח

depresia

New member
מצטרף לבקשה

גם לא מחפש איכות בשמיים, העיקר לא פחות מ-HDTV. בכל מקרה, במילא כמעט ולא יוצא לי לראות ארועים בשידור חי, ככה שאני בקלות יכול להתנתק מהערוץ ולא באמת כזה חשוב לי. הסיבה שאני נשאר בערוץ זה בגלל הצמד פדות-פריינטה שאותו אני מעדיף בהרבה על הצמד רוגן-גולדברג. הסיבה לכך היא שג'ו רוגן ומייק גולדברג תמיד יגידו לנו מה שדיינה ווייט רוצה שנחשוב כדי לקדם מכירות של ארועים, וינסו למכור לנו קרבות שברור מראש מה תהיה התוצאה בהן כקרבות שבהם ספק רק לגבי התוצאה, ובאופן כללי תמיד יזיינו לנו בשכל בהתאם לאינטרסים הכלכליים והגחמות של דיינה ווייט. עידו פריינטה ואלון פדות מדברים תכלס, ואם אין סיכוי שראמפייג' ג'קסון ינצח את ג'ון ג'ונס הם לא יתביישו להגיד את זה. באופן כללי אני גם יותר מחבב את פדות-פריינטה, ויותר כיף לי לשמוע אותם מקריינים את ארועי היו אף סי. בקיצור הסיבה שאני באגו טוטאל זה הצמד פדות-פריינטה. אני גם שמח מאוד שאגו טוטאל החליפו את הפרשן הקודם והביאו את פריינטה במקומו, פריינטה הרבה יותר מקצועי ומדבר לעניין והפרשן הקודם לא יודע איך קוראים לו, אבל זה נשמע שהוא לא מבין כלום באומנויות לחימה ובספורט וסתם תקעו אותו שם.

למעלה