הודעה שהועברה לכאן.

av_i_va

New member
הודעה שהועברה לכאן.

• ומה עם סופרלק??ו etilly √ שלום שלום! כייף לי נורא לעיין כאן בפורום ותודה לאורלי99 שגילתה לי שהוא קיים יש לי איזה ארונית נמוכה וארוכה מצופה פורמייקה, מכוערת פחד ואני רוצה לצבוע אותה. אז לפני שאני הולכת לקנות פוליאור, האם מישהו ניסה לצבוע בסופרלק? (סתם סקרנות...) עכשיו חסר לי להחליט באיזה צבע אצבע אותה: תכלת? ירוק מנטה? כתום??? אנדנדינו סופלקטינו...

sheda0ktana

New member
בלי צבע בסיס?!

קשה לי להאמין שמשהו יחזיק מעמד על פורמייקה יותר מעשר דקות, אם לא תשתמשי בצבע בסיס קודם. צבעתי פעם בסופרלק ארונית ספרים ממלמין, אבל הטקסטורה של מלמין יותר גבשושית, והצבע נשאר גם בלי צבע בסיס. בכל אופן, אני ממליצה בחום להשתמש בספוג צביעה ולא במברשת, לקבלת משטח אחיד יותר, בלי "פסים" שמשאירות השערות. זה גם יוצא יותר חסכוני בצבע, בסופו של דבר. לגבי הצבעים, אם את כל כך מתלבטת, אולי תנסי דוגמא שמשלבת את כל הצבעים? קצת קשה לייעץ בלי לראות את השידה, אבל אולי משהו שמערבב פסים וקוביות, כדי לשבור את המונוטוניות של השידה? צביעה נעימה שדה

etilly

New member
הנה הרהיט לפני ה"מהפך"

אפרסם בעוד כמה ימים את ה"אחרי" (עוד לא התחלתי לעבוד עליו) אביבה, השידות בתמונות חמודות מאוד אבל זה לא הכיוון תודה בכל אופן! באיזה סוג צבע הן צבועות???

אורלי99

New member
אתי, מלא פוטנציאל יש לארונית

תגידי לי איזה סגנון את מעדיפה ולאיזה כיוון את נוטה עם הצבעים (משהו עליז ומשוגע? סולידי? גוונים חמים? קרים? פסטלים???) ואני מיד שולפת את מניפת הצבעים של טמבור.

etilly

New member
מניפת הצבעים כבר מולי

עכשיו אני צריכה להחליט מה בא לי אני רוצה צבע אחד לכל הארובית ואחר כך אחליף את הידיות בא לי צבע עליז/אבל לא צעקני למעשה המניפה לא מולי אבל אני יודעת פחות או יותר את הכיוון תני לי מספרים של שלושה צבעים שהיית צובעת אותה נראה את הכיוון שלך... נשיקות

אורלי99

New member
אז ככה ../images/Emo42.gif

אני הייתי הולכת על צבע טופז, שאותי באופן אישי תמיד משמח. זה משהו בין כתום תפוז לצהוב במניפה של טמבור ה All Gold הכי מתקרב לטופז. במניפה של יעקובי יש גוונים יותר יפים לטעמי, אבל אין לי אותה... אפשרות שניה היא לעשות סוג של תכלת קפוא (Blue Trace) או ירקרק בהיר בהיר גם כן קפוא (Lime Bubble), נותן אופי אחר לארונית, לא פחות יפה. אפשרות שלישית לצבוע את הארונית בצבעי יסוד כמו של מונדריאן, מסגרת אדומה דלת אחת צהובה ודלת שניה כחולה. יו כבר מדגדג לי באצבעות לצבוע משהו מזמן לא צבעתי....

max63

New member
אני מזועזע...../images/Emo5.gif

סופרלק ישירות על פורמייקה?! אני מזועזע. זה ירד עם ציפורן. עזבי. זה ירד עם אפצ´י {עיטוש} ! האם זוהי פורמייקה חלקה ומבריקה? אם כן, חבל"ז. אם חשוב לך גימור מבריק, תני קודם שכבה של פוליאור או יסוד מיוחד כלשהוא. מה זה כולם רוצים פתאום לצבוע פורמייקה ? אההההההההההההה ! ....זהו. נרגעתי.

av_i_va

New member
כולם חיכו למומחה../images/Emo106.gif

כולם אספו ושנוררו פירטי רהוט עם פורמייקה. כל שכן שעבר דירה, התחננו בפניו להשאיר להם בירושה מעט פורמייקה... בקיצור... כל הבתים מלאים פרטי רהוט שממתינים לצבע. רק לא ידעו איך. איזה מזל שאתה פה

etilly

New member
מקס...תנשום עמוק...../images/Emo8.gif

לספור עד 10 1...2...3...4...5... ולא להתעצבן סתם! אמרתי שזאת היתה שאלה סתמית, לסקרנות וידע כללי בלבד. לא חבל על הניורונים????
בכל מקרה התכוונתי לצבוע בסופרלק כי אני לא מסוגלת לראות ברק של צבע בעיניים! ולגבי הטרנד החדש של צביעת פורמייקה - בעל הבית השאיר בדירה כמה פריטים עם פורמייקה מזעזעת אבל די שימושיים, אז למה לא לעשות עליהם קצת קוסמטיקה?? יום טוב

av_i_va

New member
כשלומדים להכיר את הסגנון שלו../images/Emo140.gif

הוא מתגלה כבחור על הכיפאק.
ובצבע הוא מבין גדול

max63

New member
בנות, לא להתרגש.

בנות, בנות. לא להתרגש. אני רגוע למדי וקצת רציתי לראות אם אפשר קצת לזעזע את האוירה הנינוחה. למה? קצת אקשן. ככה זה כאשר יש רעיונות ואין זמן (ומקום?) ליישם אותם. מצטברת אנרגיה בקצה האצבעות...ואז זה יוצא על המקלדת. אני מקוה שאף אחת לא לקחת את זה אישית. בקיצור, אני לשרותכן. ואפרופו פורמייקה, זהו באמת משטח שנחשב בעייתי. היום קיבלתי טיפ על צבע חדש שיוצא עוד מעט לשוק, ממש למצב כזה. אני אברר פרטים נוספים ואתן את כל המידע לאביבה, בקובץ, לנוחיותכן. שיהיה יום מוצלח....ורגוע?

etilly

New member
אני גם צחקתי!../images/Emo6.gif

קצת הומור וציניות על הבוקר לא מזיק לבריאות מחכה לאינפורמציה לגבי הצבע החדש

sigaliot

New member
בקשר לצבע בסיס...../images/Emo178.gif

אז האם פוליאור הוא צבע בסיס אמיתי לפורמייקה או סוג של התפשרות כי אין משהו אחר בנמצא? גם אני מתכוונת לצבוע ספריה שיש בה חלקים של עץ אורן וחלקים של פורמייקה...לצבוע את הכל בפוליאור ועל זה את הצבעים שאבחר? ושאלה שניה - אחרי שאצבע את הכל בסופרקריל (צבע לקיר) , עם איזה לכה מומלץ לצפות?

למעלה