זה די מבאס לחשוב שגם אנשים שאמורים להיות פתוחים יותר, חופש וכו´ עדיין סגורים לרעיונות של דתות אחרות. אם זה היה ויכוח על מוסלמים הוא בטח היה תומך. מבוכים ודרקונים, באמת...
למי שלא יודע פורום חופש הוא פורום דתיים -חילוניים שבו מתווכחים על כפייה דתית בעיקר ובכלל נושאים שנוגעים למשתתפים. סנדצ´יקן הוא אחד מהדתיים בפורום ואחד מהסגורים יותר ולכן גם אם זה היה על האיסלאם הוא לא היה תומך. אני זאת שהבאתי את ההודעה מהפורום שלכם לשם אני שותפה סמויה כאן בפורום (רק קוראת) כבר די הרבה זמן ושותפה מאוד פעילה בפורום חופש וחשבתי שזה יעורר דיון מעניין ( אני למי שלא הבין עדיין אחת מהחילונים בפורום) הפורום שייך לאתר בשם חופש שאחת ממטרותיו העיקריות היא מלחמה בכפייה הדתית בישראל והוא הוקם ע"י חילונים למען בראש ובראשונה חילונים ולכן קוראים לו "חופש" ורוב החילונים בפורום אכן ליברלים ופתוחים. בקיצור מי שרוצה לדעת עוד מוזמן לבקר באתר חופש ובפורום חופש. מקווה שאתם לא כועסים שפרסמתי את ההודעה
אבל לא אהבתי את הצורה שבה מנסים לשכנע אנשים לא להאמין באלוהים. אני חושבת שזה לא נכון לשלול אמונה של מישהו. כדי להילחם בכפייה דתית, לא צריך להשתמש בכפייה אחרת.
אני יודעת דיברנו על זה באיסיקיו ../images/Emo13.gif
ואני לגמרי מכבדת את ההשקפה שלך אפילו שלא כולם בחופש כאלה אנחנו רק נגד כפייה (וקצת טיפ טיפה נגד הדת היהודית
שזה גם נובע איכשהו מהכפייה) אני בעצמי מאמינה באיזושהי יישות עליונה ואף אחד בחופש לא מנסה לבטל את אלוהים רק את הצורך לעבוד אותו בלי להבין וללא תמורה... ואולי את פשוט נעלבת כי את אלה בעצמך ואת מרגישה שחופש גונב לך מאמינים? אל תדאגי כולנו סוגדים לך מעיין