הודעה שכתבתי כי בא לי לכתוב

Paranoid

New member
הודעה שכתבתי כי בא לי לכתוב

אז בואו נעביר כאן קודם כל דבר אחד - האייטיז זה הדבר..ואם לא - שימו MTV בסופשבוע הזה - כי עד כמה שהערוץ הזה דפוק והכל - הוא מקדיש סופשבוע שלם לאייטיז - אז תקשיבו ותבינו שזה ה-דבר.. ודבר שני - איזה יופי הגודל הזה שנקרא זמן , נכון ? כאילו - הוא לא עוצר - הוא כל כהזמן נע קדימה - וככה גם כשאתה במצבים שבהם אתה מרגיש שנדפקת , ואתה לא רוצה ואתה הכי עצובי שבעולם ואינלך כח להמשיך - הזמן לא ממש שואל אותך - הוא פשוט ממשיך להתקדם וגורר אותך בתוכו איתו הלאה - ככה שתרצה או לא - הכל עובר - הכל ממשיך..להתקע אפשר רק בתוך הראש..אבל גם את זה הזמן לוקח... דבר שלישי : אתמול ניקיתי את האוטו..וחשבתי לעצמי - איזה באסה שאני תמיד , אבל תמיד מנקה את האוטו , ולעומת זאת אפפעם לא מקבל אותו ליציאות... אבל לא נורא..אני מבין ודבר רביעי : עד כמה אתה צריך להשקיע בזמן עם עצמך לעומת הזמן שאתה מבלה עם אחרים ? כלומ - בזמן האחרון השיקול העיקרי שלי אם ללכת לאיזשהו מקום או לא זה התהיה אם יהיו אנשים (טוב - אני מודה - אם יהיו בנות) ואיזה אנשים הם יהיו וכמה יהיו... כלומר - למה לי ללכת לשבוע לסיני אם לא יצא לי מזה קשר ? כיף ? צלילות ? אז בשביל זה לסיני ? ואם כבר לסיני - אז באמת לשבוע ? כלומר - לצלול אפשר גם כאן..ואם כבר רק לצלילות..אז יומיים שלושה...שבוע ?! טוב נו..אבל הכל יכול לקרות..הדברים הכי לא צפויים קורים במקומות הכי לא צפויים - ואני מדבר מנסיון..אבל בכל זאת...וטיול בכל רמת הגולן...ללכת ברגל מהחרמון לחמת גדר דרך כלמני מקומות ברמת הגולן - זה כיף ככה עם חברים - אבל למה לא למצוא קבוצה או אפילו לארגן קבוצה של אנשים ואנשות חדשים שאני לא מכיר וללכת איתם ? כי כאילו - התהיה מגיעה מהעובדה שישלי חבר שהוא דווקא בראש של לעשות כאלו דברים - טיולים בשטח וכל זה - אבל הוא עושה את זה בשביל להוכיח לעצמו שהוא יכול..לבדוק עד כמה הוא``גבר`` אם תרצו לקרוא לזה ככה.. לעומתו - אני י-ו-ד-ע שאני יכול... ואני רוצה לעשות את זה בשביל לפגוש אנשים ומקומות... אגב - הנה הבמה שלי - אז מלה לא לנצל לרגע : טיול לרמת הגולן מצפון לדרום ברגל לינות שטח ואתרים - מסלול עוד לא ידוע - שבוע ברמה - סיום בכנרת - מקווה שבחוף לבנון - מי שבראש שלו להצטרף - [email protected] והבא בתור , שלהפעם יהיה אחרון זה למה יש אנשים שנדבקים לעקרונות מסריחים ולא רואים מה הם מפסידים ? כלומר - יופי לך - אתה אוהב לשמוע רוק כבד - מעולה - אבל בוא נצא למועדון רגיל של מוסיקת קקה רגילה - מה אכפת לך ? תזרום.. אני הרי שומע רוק ואייטיז..אבל אני לא חושב שזה המקום לשמוע את זה במועדון..בעצם - זה כן.. אבל גם אם לא - ולא יהיה את מה שאני אוהב - למה לא לזרום ? כלומר - בסדר - נכון - טראנסים ומזרחתי זה פשוט מחסום שאותו אני לא יכול לשבור - אבל מה רע בקצת חרא MTV ובהאוסים ? נכון - זה לא מה שאני שומע להנאתי בביית - אבל אני יוצא בשביל להתפרע..לקפוץ קצת..ומה לעשות שאין הרבה מועדוני רוק טובים מדי - אז יוצאים למועדוני קקה.... ומנסיון - ממועדוני קקה יכולים לצאת דברים טובים מאוד (כבר אמרתי מקוםד שהדברים הכי לא צפויים קורים במקומות הכי לא צפויים).. טוב נט , כתבתי כבר מלא.. מקווה שישלכם חומר למחשבה - או אפילו סתם חומר לאמר שהוא זיון שכל - אני את שלי עשיתי עד הפעם הבאה... I think I`m paranoid .. and comlicated..1

טל-מר``ג

New member
תוסיף את השם שלי לטיול

היי רעיון טוב תכניס אותי גם לטיול ותעשה לי טובה מה איכפת לך שאני מפרסם כאן מודעת היכירות? אם אתה לא חושב שזה המקום תעשה לי טובה ותתעלם ממנה

Paranoid

New member
זה פורום - מגיבים

לא משנה איזו הודעה תפרסם כאן בפורום - אתה תקבל תגובה - ראית שאפילו למודעה הסתמית שלי מישהו הגיב - אתה.. בכל מקרה - הטיול הזה - אני מאוד מקווה - שנעשה אותו בחופש סוכות..שאז רמת הגולן עוד בימים טובים גם מבחינת מזג האוויר וגם כי יש הרבה מטיילים.. אז אתה אומר שאתה מעוניין ? טוב... אני אעדכן אותך בפרטים ככל שיתפתח...מה שאני יודע כרגע זה שזה הולך להיות מהחרמון לחמת גדר ברגל - עם מבער ביער אודם , בהר בנטל , מעבר (אני מקווה) בשטחי אש - בתיאום כמובן... ובכלל - הכל בשטח... וסיום - כמו שאמרתי בירידה מחמת גדר לכנרת - אני מקווה לחוף לבנון.. זה מה שידוע לי כרגע..

טל-מר``ג

New member
מקווה שלא בסוכות

מקווה שלא בסוכות כי יש לי השלמות של לימודים ואני לא אוכל להגיע הרי אני בכיתה י``ב בן כמה אתה? אתה לא לומד?

Paranoid

New member
ממממ...

לא...זה בעיתי.. אני כבר סיימתי בצפר.. מחכים לגיוס - ובינתיים משתעממים מאוד - אז יוצאים לטייל... אם זה לא ייפול על סוכות אז נראה לי שזה ייפול על שבוע של בצפר.. אני בכל זאת חושב שסוכות זה הזמן הכי הכי.. טוב נו - עד שאני אדע מה קורה עם זה..

Black Star

New member
פה זה לא המקום, נקודה.

אם במקרה לא קראת את ה``כללים``... הם לא כאלה מסובכים, סה``כ זה באמת פורום חופשי וסבבה... אבל אל תפרסם פה מודעת הכרות מה אנחנו מועדון שידוכים?!!? זה ממש מדרדר ת`פורום. חוצמיזה- זה פאתטי לנסות למצוא חבר/ה באינטרנט.

yad

New member
סתם,

נורא הצחיק אותי שיש לך גישת חיים דומה לשלי. ושאתה גם אוהב לטייל וללכת לסיני. אתה גם לפני גיוס? כי אם כן, אחד מאיתנו יצטרך למות.

Paranoid

New member
דווקא כן

כן - גם אני לפני גיוס..ולא נראה לי שאני אצטרך למות.. לא בזמן הקרוב בכל מקרה..

למעלה