הודעה שכתבתי לפני שנה...

IdanXP

New member
חבל שלא ראיתי את זה לפני שנה ../images/Emo13.gif...

נו טוב... עברנו את זה בשלום

amitk80

New member
אני גם מוכן לעזור

למי שיש שאלות שיפנה או תפנה אלי ואנסה לעזור בהצלחה, עמית

אני ענת

New member
לי יש הרבה שאלות

שנה א' תואר שני סיפריה, כיתות, צילומים, שלא לדבר על מערכת השעות הממוחשבת שמוציאה אותי מדעתי מרגישה קצת מיואשת... אפשר לקבל עזרה?

אני ענת

New member
כנימה מדהימה!

כמה צחקתי כשצרפת לכאן את שרשור הטיפים.. כי בפורום אחר, אני חושבת, אאל"ט לפני כחודשיים שאלתי גם שאלות על האוניברסיטה הפנו אותי לשרשור הטיפים שלך הדפסתי את כל מה שקשור להתמצאות באוניברסיטה והלכתי עם הדפים המודפסים שלך ליום ההערכות שהיה לי לפני שבועיים ואין לך מושג עד כמה עזרת לי! אז קודם כל - תודה ענקית כנימה חביבה. ועכשיו, מה אני עושה עם המערכת הממוחשבת? ביום חמישי הבא צריך להכנס ולהקליד ואין לי מושג איך עושים את זה התחלתי להכין טבלת קורסים רצוייה ואני מנסה לבדוק אלטרנטיבות למקרה שחלק מהקורסים שארצה - מלאים כבר מה עוד לעשות? האם יש תמיכה טלפונית? רעיונות?

שמחה שיכלתי לעזור ../images/Emo9.gif

לגבי המערכת הממוחשבת- כמו שכתבתי, תנסי בדפדפן אחר (לי היא פועלת ב-crazy browser למרות שבהתחלה היו לי בעיות איתה); או במחשב אחר. את יכולה לקבל תמיכה גם כאן.

milaP

New member
שנה א תואר שני

אני בכלל לא מצליחה להיכנס למערכת הממוחשבת!

milaP

New member
ניסיתי גם בדפדפן אחר וגם במחשב אחר,

אני כבר משתגעת!

flutter girl

New member
אם השגיאה שאת מקבלת

זה "Login failure", אז כדאי שתתקשרי לאוניברסיטה, זה בעיה שהם צריכים לתקן אצלם במערכות.

אני ענת

New member
מוכנה לאחוז בידי ביום הראשון?

דמייני לעצמך קשישה בת 48 שנחשבת בדרך כלל לאדם הגיוני ושקול... עומדת באמצע מגדל אשכול ולא מבינה לאן היא צריכה ללכת... הולכת לאיבוד במסדרונותיה האפלים של אוניברסיטת חיפה... סתם, כרגע אני בסרטים!!! תודה על הצעת העזרה עד אוקטובר בוודאי ארגע לאט, לאט

אני ענת

New member
תודה, שמחה שישנה אפשרות לקבל עזרה

אפנה, אחרי שאגמור את המלחמות שלי עם המערכת הממוחשבת תודה

נומוש

New member
את מותק !

אז אם אפשר לנצל אותך.... אני מתחילה סוציולוגיה-אנתרופולוגיה שנה א'. נתקלתי מתישהו (אולי באתר של האוני') בפירוט של משרות בהם מועסקים בוגרי החוג. איפה אני מוצאת את הרשימה הזאת? נעלמה לי.... תודה ! דרך אגב - אני מעצבת פנים במקצוע, נותנת יעוצים גם לדירות שכורות במחיר סימלי למי שמעונין !

אין לי מושג...

אני לא יודעת איפה יש רשימה כזאת, אני אחפש קצת, אולי אני אמצא משהו.

אמממ...

בוגרי החוג עוסקים בהוראה, במחקר, בעבודה קהילתית וכדומה במוסדות-חינוך, במוסדות מחקר, במשרדים ממשלתיים ועוד .

ועוד אמממ

בוגרי מסלול זה משתלבים בתום הלימודים כרכזי כ"א בחברות כוח אדם, כרכזי כוח אדם בחברות פרטיות וציבוריות, חברות הייטק, חברות סקרי דעת קהל ובאקדמיה. סטודנטים המבקשים להשתלב בתחומים הבאים:חברה ותרבות, חברה ישראלית, מדעי ההתנהגות, ומשאבי אנוש זקוק לתואר שני בסוציולוגיה

למעלה