תגובתי להודעת לאונרדו היקרה
אענה לשאלתך מדוע לא איחלתי לערן חופשה נעימה: 1.שוחחתי עם ערן בטלפון ובשיחה מאוד נעימה איחלתי לערן חופשה נעימה בדיוק יום לפני שרשמתי את ההודעה בפורום שבה העליתי כמה דברים שכבר בטלפון סיכמתי שארשום לו בפורום ואם יש לו זמן יכנס לרשום לי חזרה תשובה אבל בהחלט איחלתי חופשה נעימה בשחיתנו הטלפונית . עכשיו , תסבירי לי יקרתי מדוע את "שופטת" אותי כל כך מהר ומגיעה למסקנה שאני אדם אגואיסטי רק על סמך שלא רשמתי בפורום איחול לערן חופשה נעימה ?? 2.את תוקפנית מאוד מאוד ,מדוע את תוקפת אותי ? עשיתי לך משהו רע ? מדוע את אומרת לי מילים כאלה מעליבות ? הרי את בכלל לא מכירה אותי ולומר עלי שאני אדם אגואיסטי זה הדבר הכי לא נכון בעולם ....... אני בחורה מאוד רגישה ומתעסקת רוב הזמן ב"לתת" לאחרים מאשר לעצמי ובעצם אני רושמת את כל זה וחושבת לעצמי : אני לא חייבת לך תירוצים ושום הסברים !!!!!!! אם אכן את מתקשרת איך את לא רואה מה "שמעבר" למילים .....??? עכשיו , את מבינה למה חשבתי שאת בחורה צעירה מאוד .....אני אפילו לא הסתכלתי בכרטיס שלך אבל לפי מה שאת כותבת ואיך שאת כותבת , את מתנהגת כמו נערה שתוקפת וממהר להגיע למסקנות . *אני לא יודעת אם שמת לב כמה פעמים בהודעות שכתבתי לפני כן אליך , התנצלתי ואמרתי "תודה המון תודה " ללאונרדו על התיקשור ואפילו הסכמתי יחד עם אריאלה ה1 שאכן תיקשור בנט לא כמו במציאות וזה לא כמו להגיע לאדם לפגישה אישית ואכן כאן אתן עושות עבודת התנדבות ואינני מצפה- אבל יקרתי אני פניתי בהודעה שלי לערן לא אליך ומה שאני שואלת אותו לא מעניינך , תכבדי את עצמך אין לי רצון להתווכח איתך ולבזבז אנרגיה על לכתוב לך חזרה הודעות אבל את מאלצת אותי להגיב כי על ההודעה הנ"ל ששלחתי במסר איך אפשר שלא להגיב ..... ואני מבקשת מראש שלא תתנהגי כמו ילדה קטנה ותרשמי לי חזרה שהתגובה שלי ככה כי דרכת לי על איזה יבלת - זהו זאת הפעם האחרונה שאני מתייחסת להודעותיך ואני מבקשת ממנהלת הפורום לקחת את העניינים לידים -כבר ממש לא נעים לי להכנס לפורום הזה ולרשום .