הודעה שלאונרדו שלחה אלי במסר

עדן254

New member
הודעה שלאונרדו שלחה אלי במסר

עדן אולי קשה לך למחול מאותו מקום שבשום מקום בהודעתך הארוכה לא ראיתי ברכה או איחול לערן שתהיה לו חופשה נעימה!!! את אגואיסטית מאמי!! תלמדי לראות את האחרים סביבך ולהבין שאת חלק מרשת! ו"שמי שנותן מקבל" זו לא סתם סיסמה ריקה...תמי

עדן254

New member
תגובתי להודעת לאונרדו היקרה

אענה לשאלתך מדוע לא איחלתי לערן חופשה נעימה: 1.שוחחתי עם ערן בטלפון ובשיחה מאוד נעימה איחלתי לערן חופשה נעימה בדיוק יום לפני שרשמתי את ההודעה בפורום שבה העליתי כמה דברים שכבר בטלפון סיכמתי שארשום לו בפורום ואם יש לו זמן יכנס לרשום לי חזרה תשובה אבל בהחלט איחלתי חופשה נעימה בשחיתנו הטלפונית . עכשיו , תסבירי לי יקרתי מדוע את "שופטת" אותי כל כך מהר ומגיעה למסקנה שאני אדם אגואיסטי רק על סמך שלא רשמתי בפורום איחול לערן חופשה נעימה ?? 2.את תוקפנית מאוד מאוד ,מדוע את תוקפת אותי ? עשיתי לך משהו רע ? מדוע את אומרת לי מילים כאלה מעליבות ? הרי את בכלל לא מכירה אותי ולומר עלי שאני אדם אגואיסטי זה הדבר הכי לא נכון בעולם ....... אני בחורה מאוד רגישה ומתעסקת רוב הזמן ב"לתת" לאחרים מאשר לעצמי ובעצם אני רושמת את כל זה וחושבת לעצמי : אני לא חייבת לך תירוצים ושום הסברים !!!!!!! אם אכן את מתקשרת איך את לא רואה מה "שמעבר" למילים .....??? עכשיו , את מבינה למה חשבתי שאת בחורה צעירה מאוד .....אני אפילו לא הסתכלתי בכרטיס שלך אבל לפי מה שאת כותבת ואיך שאת כותבת , את מתנהגת כמו נערה שתוקפת וממהר להגיע למסקנות . *אני לא יודעת אם שמת לב כמה פעמים בהודעות שכתבתי לפני כן אליך , התנצלתי ואמרתי "תודה המון תודה " ללאונרדו על התיקשור ואפילו הסכמתי יחד עם אריאלה ה1 שאכן תיקשור בנט לא כמו במציאות וזה לא כמו להגיע לאדם לפגישה אישית ואכן כאן אתן עושות עבודת התנדבות ואינני מצפה- אבל יקרתי אני פניתי בהודעה שלי לערן לא אליך ומה שאני שואלת אותו לא מעניינך , תכבדי את עצמך אין לי רצון להתווכח איתך ולבזבז אנרגיה על לכתוב לך חזרה הודעות אבל את מאלצת אותי להגיב כי על ההודעה הנ"ל ששלחתי במסר איך אפשר שלא להגיב ..... ואני מבקשת מראש שלא תתנהגי כמו ילדה קטנה ותרשמי לי חזרה שהתגובה שלי ככה כי דרכת לי על איזה יבלת - זהו זאת הפעם האחרונה שאני מתייחסת להודעותיך ואני מבקשת ממנהלת הפורום לקחת את העניינים לידים -כבר ממש לא נעים לי להכנס לפורום הזה ולרשום .

כתבתי לך לתא האישי

משום שלא ראיתי את הצורך בפומביות ובשיחה פתוחה בפורום אני מסרבת להגיב להודעתך כאן מאותה סיבה שאני מוצאת זאת כלא רלוונטי לפורום ובעצם חשיפתה כאן יש מן התוקפנות יום טוב

עדן254

New member
זה לא נגמר איתך אך אומר משהו

ההודעה ששלחתי לי לא נוגעת למשהו אישי שלי או שלך ולכן הרגשתי צורך כן להוציא את זה לפורום ולא לשם דיון אלא לשם שיתוף . את בחרת לשלוח לי הודעה לא לעניין במסר . בכל אופן בואי ניהיה בוגרות , אני מכבדת אותך ומבקשת סליחה אם פגעתי בך או בכבודך , תיהיה בריאה ותצליחי בכל מה ש
יחפוץ ואני רואה את עוזרת לאנשים פה בפורום בתיקשור מתנצלת אם עצם העובדה שרשמתי כאן את הודעתך אלי במסר פגעה בך
אני מעוניינת להרגיש בנוח לרשום לכאן בפורום אז בואי נתן לשנינו הרגשה טובה על מנת שיהיה כיף להיות פה ללא וויכוחים אחרי הכל מאחורי כל ההודעות הנ"ל יש שני בני אדם ואני בטוחה שאת בחורה מקסימה ואישה טובה .אינני שופטת אותך ומבינה לליבך אך אל תשפטי אותי גם . עדן

הי עדן, במידה מסויימת אני כאן

כי ניחנתי בראיה של הנסתר, ובגלל מי שאני (גלגול בגוף אישה ממודיעין של עשתר....שיש מאות מסרים ותקשורים עימה כאן ברשת!!!) ועל כן הנסיון שלך להתווכח עם מסרי ולמצוא בהם אמת או שקר איינו במקומו, תקבלי או תדחי. אין לי בכלל עניין שיפוטי כלפייך, אך אני מגדולי המאמינים בחשיבות המחילה...
ועצתי לך הוא לשוב ולקרוא את הודעתי מהמקום ממנו נמסרה כמסר מהמלאך גבריאל
באמצעות תמי...קבלי או דחי הביני או לא אך אל תהפכי זאת לעינין בייני לביינך כי בכך את שוגה ואני שמחה שאת כאן ושואלת שאלות ומגלה סקרנות לנושא משום שבכך את מתקרבת לאור...
היי ברוכה בכל אשר תפני, ...ונסי לנשום נשימות עמוקות יותר ...ולא לחפש את האיבה במקום בו איננה....

privacy blocked

New member
יש מקום לכל דבר אבל לכל דבר מקומו שלו... ../images/Emo140.gif

תמי צודקת... זה באמת לא מעניין את כל הפורום... וזאת לא שאלה או משהו כזה פשוט ויכוח פרטי שאפשר לנהל אותו באופן פרטי... ואם היא הייתה רוצה "לפגוע" בך היא לא הייתה רושמת לך מסר פרטי כפי שעשתה... אבל זו דעתי... וזכותך לא לקבל את מה שתמי אמרה לך!! ולהגיד לה באותו מסר פרטי- תמי, אני חושבת שאת טועה. אני לא מסכימה עם הדברים שאמרת עליי... ורק תזכרי שאת זאת שפתחת את זה בפורום אז בבקשה אל תכעסי שהגבתי. שבועעעעע נפלאאא לכולם
שמחה, אור, אהבה ורק אנרגיות חיוביות ובשורות טובות לכולםםם

עדן את מנצלת הפורום לחיסול חשבונות אישי

עדן שלום, חשוב לי להדגיש שאין לי אינטרסים עם תמי אבל את הגזמת!!!1 תקנון האתר מבדיל הודעה פומבית בפורום לבין מסר פרטי בתיבת המסרים שנועדה רק למסרים פרטיים.... כמנהל במערכת וכגולש אומר שאת הפרת את התקנון... כי תיבת המסרים מיועדת למסרים פרטיים והכותב בו כותב אותם בידיעה שהם לא יפורסמו לכל העולם ואשתו.... בכתיבתך את הפרת את ההסכם הכתוב של פורטל תפוז ואת ההסכם הבלתי כתוב בין כולנו - כמו שאם היית בתקשור אישי אצל תמי והיא הייתה באה לכאן ומפרטת מה היא אמרה לך היית כועסת ובצדק עליה כך את הפרת את הסודיות שיש בתיבת המסרים. אגב לך כמחברת המסרים מותר לפרסם מסר ש את| כתבת כל התשובות וההתכתבויות צריכות אישור מהמכותב כדי לעבור לפורום... תכתובת תוך מסרים כמוה כמו כל מייל וכמו שלא תרצי שתמי תעביר לכאן תקשורים או מיילים פרטים וכמוסים שלך כך מצופה ממך לא לעשות זאת לה...ולא משנה מה היא כתבה לך... אם את חושבת שהיא מטרידה אותך את יכולה לחסום אותה ואם היא ממשיכה להטריד אותך בניקים אחרים את רשאית לבקש מהנהלת האתר לטפל בה נקודתית .... אך אין לך זכות לעשות העתק הדבק להודעותיה לשום פורום!!!! כי במצב כזה תמי יכולה לכעוס ואם היה מדובר באדם עם אגו היא עצמה הייתה פונה להילה מנהלת הפורום ומבקשת למחוק הודעתך והצדק עימה!!! אם היא הייתה רוצה היא יכולה לתבוע אותך לדין [וכבר התנהלו תביעות הזויות כאלו בישראל...] המרחב האינטרנטי הוא לא שלך ולא של אמא שלך ולא של אבא שלך.. הוא ציבורי ועל כן יש להתנהג כמו שהיית נוהגת ברחוב אם מישהו היה מעצבן אותך.... אנחנו לא חייבים לסבול את הכעסים שלך שהם לא עינייני לא עיניינה של תמי ולא עיניינו של הפורום אם קמת על הצד המבאס שלך הבוקר....

למעלה