הודעה שלי? נו, שוב הדכאון!!!

Kingomri

New member
הודעה שלי? נו, שוב הדכאון!!!

When I’m sad and feeling blue, I close my eyes so I can be with you. Oh’ baby be strong for me, baby belongs to me Help me through, help me need you. נו, מה, הרי אני לא יכול לכתוב משהו שמח, כמו שאני לא רוקד כשעצוב בכל אופן, שוב, בלי שום סיבה נראית לעין, הדכאון מחלחל הכמיהה להשתפר, השאיפה לחיות את חיי במלואם, ההאשמות העצמיות, הביקורת החברתית הנוקבת, השנאה המתסיסה, כולן פורצות החוצה, ובדסק החדשות כבר מודאגים תארו לעצמכם מצב תיאורתי שבו זכר חביב יוצא ומבלה ונהנה, או כך נראה למראית העין, מפלרטט עם גברים חסונים, מתחכך בדיוות איכותיות וכדומה אבל בתוך תוכו, הוא חושב שזה נורא מפגר שלא מתחילים איתו והוא צריך ליזום, הרי הוא מה-זה ביישן. וזה גם קצת מטומטם שכל פעם הוא שוכב עם הבחור הלא נכון בשבילו או מתאהב באיזה ילד קטן שרק מנסה להכניס אותו למיטה, או חולם לגור עם הפסיכולוג שלו או מנסה לקפוץ מהגג כי עשרה חודשים עברו והוא לא ראה רקטום. אבל זה באמת אינפנטילי כשהוא שם טרייסי צ´פמן בקולי קולות (מה הוא, לסבית?), או מחליף נוזלים רעילים עם איזה ג´נקי ברחוב החשמל, או מנסה לחתוך וריד כשמשעמם. בקיצור, שוב הודעה עם נטיות התאבדויות, אין ספק, גברת מלך, שהבן שלך יציב, רציני ויצירתי מאוד. הדמיון שלו מפותח עד לאין שיעור, ויום אחד הוא יגיע רחוק. את רק צריכה להעניק לו קצת תשומת לב, למצוא לו איזה חבר שיוכל לשחק איתו בסופי שבוע, תקני לו את הקלטת החדשה של פים פם פה או משהו. הוא כבר יסתדר. הוא פשוט חולה נפש!
הנה, כבר יש לי חיבוק, אז המנעו מלתת עוד כמה. תודה, עמרי

.m

New member
תאר לך מצב...

שבו אתה מקלף את שלל ההגבלות שהחלטת לשים על עצמך ועושה מה שעושה לך טוב. שבו אתה נותן צ´אנס לדברים טובים להכנס לחייך. שבו טוב לך באמת, ואתה מחייך מהלב. ואז - תן למצב הזה להיות. עמרי, יקירי, אתה יוצר את המציאות שלך, ולא להפך! אז כשתגמור לקטר (שזה בפירוש חלק אינטגרלי בתהליך), תפוס את עצמך בידיים, ותתחיל ליצור לעצמך מציאות מיטיבה
mai (אתה לא תגיד למתחבקת לא לחבק!
)

למעלה