הודעה שלי שירדה למטה ונשארה ללא תשובה

hillator

New member
התקבלה תשובה

להבא אבקש לענות בטון פחות תוקפני
אני בכל זאת לא עובדת עבורך עדיין

SV Design

New member
תראי לי איפה רשמתי משהו

שמתפרש כתוקפני ?

בכל מקרה הכוונה לא הייתה תוקפנית פשוט אני זוכר גם מפעם קודמת שהיה לי דיון איתך פה שאמרת משהו חד משמעי לחלוטין שגם הוא לא היה נכון אז זה שוב קרה הפעם וקצת עצבן אותי...

ולא הבנתי את התשובה, נגיד אני עכשיו מקבל פרופיל 30 ואז בגלל שאני מקצוע נדרש אני ממשיך לשרת במקצוע כי אומרים שאני עדיין כשיר לשרת במקצוע
ואז אחרי כמה זמן אני פוסל מקצוע בלי קשר לזה,אבל עכשיו אני כבר לא מקצוע נדרש ואני בשירות חובה,האם אני משוחרר מהצבא או שעדיין נשאר כ"מנודב" ?

hillator

New member
תגובה

מה שעניתי לך שהמקרים שאני מכירה אנשים שהם מקצוע נדרש לא הצליחו להשיג "פסילת מקצוע"
כל המקרים שאני הכרתי היו או רופאים או מהנדסים או טיסים (אני עצמי מקצוע נדרש)
אז נגיד משה הוא טייס, משה לא יכול לטוס כי גילו למשה מום בלב ומשה קיבל פרופיל 30. משה יותר לא טייס כי אף אחד לא יתן למשה לטוס עם מום בלב. אבל מחלקת הסגל החכמה באה ואומרת " נכון שמשה לא יכול לטוס כטייס אבל לא נפסול לו את המקצוע כי משה יכול לשבת בקיריה ולתכנן קרבות אוויר" .
כלומר בדרך במקצועות האלו מאוד קשה להוכיח שלא תוכל לתפקד במקצוע.

נגיד מישהו יבקש שיפסלו אותו מלהיות רופא.. אז איפה הוא יעבוד שהוא יצא מהצבא?

אם תגרום למחלקת הסגל לאמין שהם לא יכולים לעסיק אותך במקצוע תשוחרר מהצבא.
למשל אם יש מהנדס שמחר יהיה לו פרופיל 21 נפשי הוא ישוחרר כי בגלל סיווג ביטחוני הוא לא יוכל להתעסק יותר עם הנדסה בצבא

SV Design

New member
פסילת מקצוע לא חייבת בהכרח להיות רפואית

בגלל זה אני אומר שאני יכול לקבל פרופיל 30 ואז לפסול בדרך אחרת לגמרי מקצוע ואז השאלה אם ישאירו אותי עם הפרופיל 30 אפילו שאני אהיה פקיד בכלל ולא יהיה מוזן לי מקצוע נדרש או שישחררו אותי?

hillator

New member
אם לא תוזן כמקצוע נדרש

לא תוכל להחזיק בפרופיל 30 ולכן ההיגיון אומר שתשוחרר

אבל הצבא מן ההיגיון לא יוותר מהר ויאפשר פסילת מקצוע במקצועות שהוגדרו כנדרשים

למעלה