הודעה שלי

הודעה שלי

בחיים שלי לא ירדתי על דולסה או מאיטה.רק אמרתי שלדעתי אנהי היא הזמרת של rbd ואני בטוחה שגם מעריצי דולסה חושבים ככה כי הרבה פעמים ראיתי שהם מחמיאים לאנהי על הקול שלה ושל מאיטה עדיין לא יצא לי לראות כי אין פה מעריצים של מאיטה או שיש והם שקטים. לגבי מה שאמרתי על מאיטה ודולסה. על מאיטה אמרתי שלדעתי היא לא מכשרת זה שהיא מצליחה זה רק בזכות זה שהיא חלק מרבלדה המותג,אבל תכלם בשטח היא עדיין בתחילת דרכה ולדעתי יש לה עבודה רבה עד שתגיע לרמה של כישרון כמו של אנהי דולסה כריסטיאן ופונצו.המשחק שלה חמוד לא מעבר וכנ''יל לגבי השירה,קול יש לה אבל לשיר ולייצג את עצמה על הבמה ממש לא.אבל לדעתי היא יפה ומתאים לה לדגמן היא עושה את זה טוב והיא פוטוגנית. על דולסה אמרתי שהשירים שבוחרים לה לא משהו ושהקול שלה לא עוצמתי כמו של אנהי,אבל גם אמרתי שהיא על הבמה היא הכי בולטת מכולם כי יש בה אש ואנרגיות שאין לאף אחד בלהקה.ואני חושבת שהיא שחקנית מעולה ברמה. כך שאם פגעתי שמישהו אני מתנצלת מראש למרות שלפי דעתי אין סיבה שמישהו יפגע במיוחד לא זאת שקפצה עליי שדברתי על אנהי,בידיעה שהיא ידעה שמדובר במאיטה. אין מה לעשות לדעתי השירים של אנהי הכי טובים ,היא שרה מרגש והבחירה של השירים שלה מושלמים,אחד אחד.היא זמרת מעולה וכן לדעתי הזמרת הכי טובה בלהקה.מה שהיא עושה עם הקול אף אחד לא עושה.

אני מסכים איתך בהכל../images/Emo47.gif

אני חולה על דולסה ועל אנהי באותה מידה אבל לדעתי לאנהי יש את הקול הכי יפה ולא פלא שהשירים שהכי אהבתי תמיד היו סלוומה ואלגון דיה ועכשיו שדולסה הוציאה את אל מונדו דה אטרס הוא גם הצטרך אבל לפני זה פחות התחברתי. ואנהי באמת זמרת מדהימה עם יכולות נדירות של זמרת ענקית.

redsnowhite

New member
אני חושבת../images/Emo28.gif

שאין צורך שתתנצלי, הפעם באמת שלא עשית שומדבר פוגע. זה פורום וצריך לדעת ולקבל את הדברים שנאמרים בו בהתאם. אני מודה שגם אני הייתי נעלבת משטויות שהיו אומרים על אנהי אבל צריך לדעת להתבגר ולקחת את זה בקלות. לכל אחד יש דעה משל עצמו וחובתו של האחר לקבל אותה
את לא קיללת, לא לילכלת אלא דיברת בנימוס באותה פעם.

יופי. חכו אני אפתח גם הודעה

ואכתוב שמשעמם לי. נו מה, באמת, לא חבל על המנהלים? אי אפשר לשרשר? איזה ריבים של ילדים קטנים. "לא אמרתי, כן אמרתי... לא קיללתי, כן רבתי" חלאס, תתבגרו כולכם ! מה נסגר? אנחנו אנשים בוגרים! כולם פה בני אדם ולא בכיתה ד' ! די כבר עם הריבים האלה.

למעלה