הודעה של דרור וענת שטיין לגבי הקופונים

NirT84

New member
הודעה של דרור וענת שטיין לגבי הקופונים

ביקשו למסור לכולם שהמועד האחרון להגשת הקופונים נדחה לתאריך- 23.5.08. אז יש לנו עוד 3 חודשים, לא כולל פסח באמצע... ניר

תהיות/השגות

ראשית- הבהרה: מה שאני אגיד עכשיו לא מתייחס לניר אלא לגורמים מגבוה (ולתסכול האישי שלי) המילה "נדחה" היא טרמינולוגיה מענינת מאחר ו"נדחה" זוהי מילה יחסית- נדחה ביחס למה? אם אני מבין נכון- הדחייה מתייחסת למועד המבחן החדש (שהוא?....) התאריך המקורי היה אי שם ביולי... ולכן המילה המתאימה פה היא "הוקדם" <עד כאן ציניות וזה ממש לא קשור לעובדה שמצבת הקופונים שלי מתחת ל-10...אהם אהם...> לעניות דעתי התאריך לא היה צריך להשתנות- הקופונים הם לא תנאי מהותי למבחן אלא תנאי בירוקרטי. לסיכום: תמוה. לא מבין. עומר. שוב- אני חוזר- אין לי דבר עליך, ניר:)

NirT84

New member
מסכים איתך...

רק העברתי את המסר...
אפשר לנסות להפעיל לחץ לדחות את המועד, הם מכנים את זה "דחייה" כי בעיקרון מדובר בתנאי מעבר לקורס והמבחן יהיה כבר באפריל, אבל זה בהחלט לא משאיר לנו הרבה זמן בכלל... אם הבנתי נכון ההחלטה הגיעה מדרור ולא מענת דווקא.

קונצנזוס

היה לי די ברור שאתה רק "צינור" להעברת המסר. לכן הרשיתי לעצמי להתנגח קצת.. יש פה עוד שאלה- איך עורכי הניסויים מתמודדים עם זה. אני הבנתי מחבר'ה משנים ב-ג שיש הרבה ניסויים לקראת סוף שנה. אנחנו רק צריכים לבוא לניסוי, הם צריכים לערוך אותם. אני מקוה שהם יוכלו לעמוד בזה אחרת תהיה בעיה של היצע וביקוש.

rachelp1

New member
הציונות מבורכת בשעה כזו...

צריך לעשות עם זה משהו... זה לא יתכן שאנחנו נצטרך להתמודד עם כל הלחץ המטורף הזה! מי יספיק לאסוף קופונים כשיש (לי לפחות) 6 מבחנים , חלקם שנתיים, שלא מוכנים לקצץ בהם חומר, עבודות להגיש, חופשת פסח באמצע, עצמאות וכו' וכמובן- הקופונים ! ברור. זה הדבר הראשון שאני חושבת עליו כשאני קמה בבוקר... תעשו לי טובה, אני מוכנה להצטרף לוועד או לאיפה שלא צריך כדי להזיז עניינים בנושא. רק שהעניין יהיה בהסכמתכם ואני אקח את זה על עצמי...

rachelp1

New member
חחח "ציונות" . התכוונתי ציניות...

שיעורים פרטיים בהיסטוריה מתנקמים בי!

למעלה