הודעה שמחה!!! קרן ילדה!

תמי ס

New member
הודעה שמחה!!! קרן ילדה!../images/Emo6.gif

הי לכולן(ם) אני שמחה לבשר לכן(ם) שקרן ילדה בשעה טובה, בן בריא ומקסים במשקל של 3,200 ק"ג. היא מרגישה טוב, הלידה הייתה קצרה למדי אם כי כואבת (אף שהיא לא מתלוננת...). אני שולחת לה גם מכאן המון המון ברכות וחיבוקים חמים לרגל הלידה ומקווה שתזכו כולכן(ם) לאושר כזה במהרה.

ליבי ר

New member
איזה יופי!

אני כל כך שמחה לשמוע! שלשום שלחתי לה מסר אישי לשמוע מה הענינים וכשלא קיבלתי תגובה חשדתי שמשהו מתרחש! כיף לשמוע הודעות כאלו בפורום הזה. קרן ליוותה אותי מתחילת ההריון ומאוד עזרה לי - היה לי מקרה דומה לשלה כחצי שנה אחריה. נעלמתי קצת מהפורום בזמן האחרון כי קשה לי עם זה (כזכור אני בשבוע 28 עכשיו) אבל אני מתעדכנת לפעמים. תמי, תמסרי לה המון מזל טוב ממני! דרך אגב, עד לאיזה שבוע הריון היא הגיעה? ליבי.

שמחה וששון../images/Emo41.gif

כל כך טוב לשמוע!!! קשה לתאר כמה אני שמחה, מדהים לחוות כזו שמחה עבור מישהי לכאורה (ורק לכאורה) זרה ובעצם חלק ממני, חלק מאיתנו. מאחלת לקרן, לרך הנולד ולמשפחה החדשה שפע אושר, אהבה ומזל וכמובן בריאות (ובלי להיות קטנונית, גם קצת שעות שינה...) פילה סגולה ונרגשת

קטיה 007

New member
הודעה משמחת בהחלט

תמי מסרי לה בשמי המון
ורק אושר
גדול וחם ו
. קטיה

e k

New member
../images/Emo49.gif

הרבה הרבה אושר ובריאות כמה כיף לשמוע בשורות כאלו טובות יש לי דמעות של התרגשות.

1ויוי

New member
למשפחה הטריה ../images/Emo95.gif

ברכות להולדת הבן , האושר הגדול ביותר בעולם . למרות שאנחנו זרות תחושת השמחה מלווה גם אותי ומעודדת שאפשר .
מאחלת לכולנו להגשים במהרה את החלום שיקל ולו במעט את הכאב העצום .

מזל טוב../images/Emo77.gif

איזה יופי ואיזו התרגשות. המון מזל טוב, אושר בריאות ובכלל - רק טוב. כמה מרגש. אז באמת, מזל טוב, שיגדל למצוות ומעשים טובים... איך קראו לרך הנולד? ולקרן, שמחה שאת יכולה להצטרף עכשיו לפורומים של הורות, מאחלת לך המון אושר שלווה ואהבה, בריאות והצלחה. בתקווה לעוד בשורות שמחות כאלה בקרוב - יעל

עדי 4

New member
איזה בשורות טובות

מזל טוב לקרן, והלואי ויהיו בפורום הזה עוד הרבה בשורות טובות .

../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif

בקרוב אצל כל החושקות חושקים בכך! ולקרן והמשפחה-שמעתה יהיה רק טוב, שמח, שלו בביתכם !

איזה יופי../images/Emo39.gif

מי יתן וקרן ומשפחתה המורחבת יזכו לבריאות, אושר וכל טוב ממני תמיד איתנו

למעלה