הודעה שממש ממש הפריעה לי

הודעה שממש ממש הפריעה לי ../images/Emo46.gif

אויש באמת אתם טוענים רק נגד ההסלמה ונגד התגובה של ישראל, ונגד הכל, אז מה לדעתכם כדאי לעשות? לשבת בבית ולחכות שמעשי הרצח הפלשתינים יגיעו גם אלינו?! ברור שכל אלה שנמצאים בנוער מרצ לא חוו אובדן אדם קרוב או משהו דומה עקב פיגוע של פלשתינאים, אבל בכל זאת - במקום להגיד רק נגד, אולי תגידו מה לדעתכם כן כדאי לעשות??!! ויותר כדאי שתגידו את זה בפורום של מולדת או ליכוד או שינוי או משהו חוץ מהפורום של הצופים, כי הצופים היא לגמרי תנועה א-פוליטית, והיא לא תומכת בשום צד. אני נמצא גם בפורום מולדת אם באמת בא לך להתווכח על זה. תומר וזו תגובתי: מה זה הקטע הזה שתנועת הצופים היא תנועה א-פוליטית והיא לא תומכת בשום צד?!?!?! אתה בתור אדם לא תומך בשום צד?? מה אתה חסר מחשבות?? לפני שאתה צופיפניק אתה אינדבידואל ולכן מותר שיהיו לך מחשבות, והכי חשוב אתה חייב להביע אותן!!!! חוץ מזה, אני חולקת על זה שזה נכון מצד תנועת הצופים לא לקחת שום צד! (ולתמוך בממשלה לא משנה מי במנהיגותה-שמאל או ימין) כי אם הממשלה מבצעת פשעי מלחמה למשל ושוללת זכויות בסיסיות עדיין צריך לתמוך בה???? רק בגלל שהיא שולטת?... לפי דעתי לא... ליהי, הנוער העובד והלומד, גרעין רועה

אוף...

אתם לא עונים לשאלה, באמת שהיא חשובה... אני פשוט לא מבינה מה קורה אצלכם מהבחינה הזו... *אני לא נגד הצופים, ובטח שלא בעיר שלנו כי הם אחלה אנשים אצלנו (הוד השרון), וגם אח שלי היה לא מזמן בצופים, אבל סתם זה שאלות שמטרידות אותי!

טוב...

בתור אדם יש לי מחשבות, שמאלניות אם בא לך לדעת, אבל כשאני במסגרת צופים, אני לא אלך ויביע את הדעה שלי בפומבי, מכיוון שהצופים היא תנועה א-מפלגתית ולא א-פוליטית כמו שרשמת, תחפשי פוליטיקה במילון, תראי מה זה אומר ותביני, ומכיוון שהצופים היא תנועה א-מפלגתית, אני לא אלך להפגנה של השמאל על חאקי מכיוון שכאשר אני על חאקי, אני מייצגת כל חניך וחניך בתנועת הצופים שאין להם דעות כמו שלי.. אנחנו מביעים דעות, ואנחנו מעבירים דיונים מפלגתיים בפעולות, והם מעניינים מאוד (מנסיון), אבל אנחנו לא מתחנכים לערכים שמאלנים או ימניים. בנוער העובד למשל- מתי הפעם האחרונה ששמעת בתנועה מישהו ימני? או שעברתם דיון פוליטי שהיה בו צד ימני? בצופים יש את 2 הדעות, דבר שמביא לנו את האפשרות לשמוע דעות של ימנים ושמאלנים, הצופים לא מחנכים לערכים מפלגתיים, אלא לערכי אנוש, כמו אהבת הארץ(לדוגמה) נטע

נטע...

1. אני כתבתי א-פוליטית כי זה מה שחניך הצופים כאן בפורום כתב א-פוליטית...אני לא ידעתי לפני כן מה אתם. 2. לי יש שני חניכים בקבוצה שהם ימניים, וגם מאוד פעילים! ומאחר שהם פעילים אז בזמן הבחירות לראשות הממשלה הם הלכו בלי חולצת תנועה משום שבבחירות דמוקרטיות התנועה החליטה שהיא תומכת בגלוי בשמאל והיא תומכת בבחירות של אז באהוד ברק (אז מי שתמך באהוד ברק בא עם חולצת תנועה) 3. אצלנו בפעולה (לפחות בפעולות שלי) נותנים את שני הצדדים של כל דבר!! גם בפעולות לפני המסע לפולין נתנו את שני הצדדים, אז לפני שאת אומרת משהו על תנועתי תדעי עובדות (אל תקחי את זה בטון התקפתי). *אנחנו לא מחנכים לערכים "מפלגתיים" אלא לערכים גלובליים ולא רק ערכים ארצישראלים. **אני בסך הכל העתקתי תגובה של חניך בתנועתכם ושאלתי מה כתוב שם לעזאזל...ואמרתי את דעתי על מה שכתוב שם.

בלונדינית..

1) יש חניכים בתנועה שעדיין לא קלטו... 2)תראי, כשאתם הלכתם להפגנה של השמאל, את יצגתם גם את אותם 2 החניכים הימניים, בגלל שהלכתם עם חולצת התנועה.. אני,שמאלנית, לא אתן שייצגו אותי ימניים, כי זו לא הדעה שלי! כמובן הבחירה של החניכים הימניים ללכת לתנועה שמאלנית, אבל בכל זאת.. 3)גם אם נותנים אצלכם את שני הצדדים, זה לא סוד שהנוער העובד מחנך לערכים שמאלניים, ואם לא מחנך לערכים שמאלנים, מספיק שהוא הולך להפגנות שמאלניות עם חולצת התנועה איזה כיתה את מדריכה? בת כמה את? נטע נ.ב- כתבתי מקודם תגובה ארוכה ויפה ואז זה לא שלח אז הייתי צריכה לכתוב מחדש, אז עכשיו זה פחות מושקע...

תגובונת!

את צודקת במה שאמרת!! זו החלטה של אותם 2 או 50 חניכים ללכת לתנועה שמגדירה את עצמה שמאלנית...ולהגיד לך את האמת? הם די מסתדרים טוב בתנועתנו וגם יוצאים לשנת שירות ורואים עתיד מאוחר יתר בתנועה.... בקיצור, מי שלא רוצה ששמאלני ייצג אותו בתנועה הזו כי הוא ימני שלא יבוא... נכון שזה לא סוד שהתנועה שלנו מחנכת לערכים שמאלניים, אבל זה בהחלט לא סותר את זה שנותנים את שני הצדדים!! אני בת כמעט 18, ויוצאת לשנת שירות. אני כרגע לא מדריכה, אבל הדרכתי קבוצה בשכבה ד´, וקבוצה בקן משימתי (שכונת מצוקה) שכבה ה´.

מי שאמר לך את זה הוא אידיוט

העובדה שהצופים היא תנועה א-פוליטית לא אומר שהיא אנטי פוליטית, אנטי פוליטיות זאת עמדה נגד הממשל הדמוקרטי, א-פוליטיות היא מצב שבו כל אחד נותן את דעתו, וזהו. התנועה לא אומרת שלאף אחד לא תהיה דעה, היא אומרת שלכל אחד תהיה דעה משלו, רק אל תצפה מאיתנו לצאת להפגנות מטעם הצופים, כי בפעם האחרונה שהייתי בהפגנה 4 ימ"מ ריסקו אותי במכות.

למעלה