הודעה שנשלחה לך במסר

הודעה שנשלחה לך במסר

הי עומר, כתבת לי במסר לשלוח רק את השאלה לגבי התלבטות בלימודים. האם כדאי לשנות כיוון מקצועי לרפואה המשלימה וללמוד דיקור קוריאני (סו ג´וק)תחום שמסקרן אותי? אני עובדת כמזכירה מעל 15 שנה וממש נמאס לי מהתחום. רון 1-Teiwaz רון 2-Hagalaz רון 3-Fehu רון 4 שלא אהבתי-Wyrd הבחירה נעשתה בצורה אינטואיטיבית עומר תודה רבה

לא כרגע...

אם הכסף חשוב לך, תמתיני עם ההחלטה הזאת, כי היא לא תוביל לשפע כלכלי. אם הסיפוק והמימוש העצמי חשובים לך, אז תקחי בחשבון שייקח זמן, עד שתראי נחת ושפע מהסו ג'וק בתחום הכלכלי. אני מבינה שאת בשלב שאת מבקשת "לקחת את החיים בידיים" - ואני מצדיעה לך! אני חושבת שאין כמו לקבל החלטה, שהולכים עם הלב. אני עשיתי את זה פעמיים בחיים שלי, ובפעמיים קיבלתי עזרה מלמעלה ככה שזה יצא שכנגד כל הסיכויים, שיפרתי את מצבי. אז אולי אני לא אובייקטיבית, אבל אני מאמינה שיש מדד אחד בשבל להצלחה בחיים האלה - וזו שימחה. עם זאת, הרונים מצביעים על כך שמבחינה מקצועית, מבחינת קריירה, לא תהיה ברכה בסוג'וק בשנים הראשונות. אז אולי רק אל תעזבי את העבודה שלך... אלא תשלבי, בתור התחלה.

תודה רבה עומר ,אבל מאוד

חשוב לי להחליט לפני תחילת הלימודים. הלב אומר לי ללכת על זה, אבל אחרי שגילית לי מה טומנים הרונים, זה מוריד לי את החשק, כי זה גם החשש שלי שתחום זה לא יביא לי רווח כלכלי. תודה רבה

אני בעד..

אני רוצה לחלוק איתך סיפור מהחיים שלי: אני הגעתי לתחום האנרגטי אחרי ששכלתי את מי שהכי אהבתי בעולם. הדבר הראשון שעשיתי, היה ללכת למתקשרת, שתעזור לי להתכוונן, כי מאוד רציתי לתקשר (מה שנראה לי הכי טבעי אחרי שנוצר כזה קשר חזק בין החיים למתים). היא ארה לי, שזה יהיה לטובתי לחכות שנתיים, ואני הרגשתי שטונה של לבנים נוחתים לי על הראש. הרגשתי שזה הדבר הכי נורא שיכולתי לשמוע, ושאין סיכוי שאני מחכה שנתיים. היא הסבירה לי שאני לא מספיק בוגרת, ושאני יכולה לעשות לעצמי נזק אם אחליט לחשוף את עצמי לעולם הזה בשלב הזה. כמובן, שדחיתי את העצה שלה בשתי ידיים. אבל, משהו מההערה שלה חילחל, ובלי כוונה, יצא לי במקום להינעל על תיקשור, ללמוד קודם כל רייקי, והילינג, ורק משם להגיע לתיקשור. בדיעבד, שנים אחר כך, יצא לי בסדר. אני לא יודעת איך היה יוצא אם לא הייתי בוחרת דווקא בדרך הזו אלא בדרך אחרת להגיע למטרה שלי, אבל כמו שקרה - קרה בסדר גמור. התקדמתי בתחום, עזבתי את מה שהתבקשתי לעזוב (כי פחדתי מהתוצאות, בדיעבד אני יכולה להבין שאולי האנרגיה שלי אז הייתה נמוכה מדיי והייתי מתחברת ליישויות שהן לא של אור, אלא ל"תקועים"). אז, הנה לך דוגמה טובה על איך מקבלים "מעצור" ומתקדמים מסביב. אני מאוד בעד, ומאמינה מספר אחד, בלקחת את החיים בידיים ולעשות מה שאוהבים! אבל בכל זאת, זה מה שהיה לרונים להגיד על זה. אל תיבהלי. פשוט, אולי, תקחי את זה קצת יותר לאט בהתחלה?

העניין הוא שאני מחכה כבר הרבה

זמן ומתלבטת, אני עסוקה במחשבות ולא בעשייה. כל הזמן אני דוחה את ההחלטה וכך עובר זמן.לפי דבריך אני מבינה שאני צריכה להמתין עם ההחלטה והביצוע, אבל אם אני לא בוחרת להתחיל ללמוד בעוד חודש, אני מפסידה שנה וחבל לי. אני לא יודעת איזה תחום אחר ללמוד, כל פעם יש לי מחשבה אחרת ללמוד עיסוי, טארות, קריסטלים, ולא מצליחה לממש את הרצון הזה. יש בי סקרנות ללמוד עוד ועוד. שיהיה לך יום קסום,

האם את יכולה...

לא להכנס לזה תוך שאת מוותרת על כל מה שכבר יש לך? האם את יכולה לשלב א תהקריירה הנוכחית שלך עם הלימודים החדשים?

למעלה