הודעה שפירסמתי ביאללה קדימה ומתאימה

טלמ

New member
הודעה שפירסמתי ביאללה קדימה ומתאימה

גם לכאן: "אני רואה שבאים כאן המון בטענות על כך שקדימה לא נראית בשטח ולא פעילה מספיק. אבל יש כאן אחרים שטוענים שזה צריך לבוא תחילה מהפעילים, אני מסכים חלקית. אבל בשביל שבאמת משהו יזוז, צריך להראות משהו. אז אולי אנחנו, כתומכי המפלגה והפעילים לעתיד, נעשה משהו? אנחנו צריכים ליזום תכנית פעילות, להחתים אותה ע"י הפעילים הגולשים כאן, בפורום בתפוז וברשת בכלל ולהגיש אותה להנהלת המפלגה. לא הגיע הזמן להזיז דברים? טל" אני אשמח אם תגיבו עליה כאן ותעלו רעיונות. כמו שכתבתי, פעילות שטח של מפלגה כלשהי מתחילה קודם כל דרך הפעילים. יש לי המון לכתוב ונדחה את זה למחר, אני חייב לצאת
טל

טלמ

New member
לא בהכרח

אם אנחנו, הפעילים...תומכי המפלגה ה"קטנים", נפעל ונתארגן נוכל לשנות המון. מהדברים הכי קטנים - ארגון רשימה ראשונית של כל הפעילים המעוניינים לפעול למען המפלגה או אפילו לחשוב בגדול וליצור תכנית פעולה בשטח. קדימה צריכה לפעול נכון איפה שכל שאר המפלגות טעו, קדימה צריכה להפוך להיות המפלגה של כולם, שכולם יזדהו איתה ויתחברו אליה ושלא תיתפס כקיצונית, מושתחתת או אליטיסטית. אנחנו צריכים כח פעילי שטח הרבה יותר רחב מאחרות, כי אנחנו חייבים להוכיח את עצמנו עכשיו. טל

אשרת

New member
תיאורטית אתה צודק.

מעשית, הדברים לא עובדים כך. בשום מפלגה. :(

טלמ

New member
אולי הגיע הזמן שזה יעבוד ככה

אני מאמין שאנחנו מסוגלים...

princes15

New member
שיזוזו דברים??

עם האופי של הממשלה הזאת- עדיף שהיא תשב בצד ולא תעשה כלום..!!

למעלה