הודעה שקראתי בנושא חזרה של ק"פ

הודעה שקראתי בנושא חזרה של ק"פ

מהפורום בYAHOO הורים כתבו שהם טופלו אצל פונזטי והוא אמר שלביתם יש גידים רופפים ויש חשש שישאר לה התיקון יתר. לכן הוא המליץ להוריד לה את הנעלים קצת לפני גיל שנתיים. הק"פ חזר ובגיל 4 היא עברה ניתוח להעברת הגיד (לא הארכת הגיד) ועכשיו היא בסדר (לא כתוב בת כמה היא.) מי שמעוניין לראות את המקור של ההודעה אנא גשו ללינק המצורף. תחת הכותרת Has anyone had this happen לאושרי יש גם תיקון יתר רציני ולכן פורת המליץ להוריד לו את הזויות בנעליים מ70 ל55. פורת גם מוריד את הנעליים לגמרי בגיל שנתיים-שנתיים ורבע. ככל שאני קוראת יותר אני רואה שנהיה עם הנעליים לפחות עד גיל שלוש, זה נראה לי יותר בטוח. ואת הנעליים השארנו על 70 מעלות בעצת רופאים אחרים כולל ד"ר פונזטי. לילה טוב

למה את עושה לי את זה ../images/Emo10.gif

(וכמובן שטוב שאת עושה ומביאה ידיעות, תמשיכי כך). הפחד הגדול שלי שמסיפור הצלחה תהיה נסיגה. עכשיו כשהוא יחף ובלי מכנס ארוך אני כל הזמן בודקת את הרגל. פתאום אני רואה שהיא קצת בזווית פנימה ונלחצת. ואז אני שמה לב שזאת רגל שמאל ("הרגילה")
קשה...קשה... לנו אין תיקון יתר והרופא אמר שאולי אפילו לפני שנתיים נקבל שחרור מהבר והוא ימשיך לישון רק עם נעליים. אני לא חושבת שאוכל להתנגד לאפשרות נפלאה כזו של להוריד את הבר המעצבן הזה שפוגע באיכות השינה שלו...

אין לי תשובות

זו פעם ראשונה שאני קוראת משהו כזה וזה קפץ לי לעניים בגלל שזה דומה לתיקון יתר של אושרי. הבעייה שבאמת אני לא יודעת איך הרופאים יודעים להחליט. פעם שאלתי את פורת איך יודעים והוא אמר לי "תשאלי את פונזטי באימייל". ולפי מה שכתוב בקובץ PDF כתוב שאם הילד כבר ממש מתנגד לנעליים ואין ברירה אז צריך להוריד לו את הנעליים בגיל שנתיים. גם פורת מוריד את הנעליים בגיל שנתיים עד שנתיים ורבע, תאמיני לי ממש קשה לי לחשוב שנשאיר לכדורי את הנעליים אח"כ. אולי גם תעבירו את תותוש למזרן גדול יותר שלא יפריע לו להסתובב כמו שעון בלילה? צריך איקונים של צלילים, היית שומעת את האנחה שלי. קשה... קשה...

מוקדם מדי למעבר למיטת נוער

ואני בהחלט שמחה שיש לי עכשיו שאלות לפנסקי לביקורת הבאה ובטח שיהיו גם לאחריה. והקטע- נראה שרגל שמאל (ה"בריאה") פונה מעט פנימה. אני מחכה כבר לשאול את הרופא על זה. זה ממש מוזר...

אש"ת, מעניין אותי לדעת

אם הרגל פונה או שזה יותר הבוהן? כי אולי זה רק בגלל הנעליים ההפוכות? זתם מה שעולה לי לראש. שמתי לב לפני כמה זמן הבוהנים של אושרי פנו קצת פנימה, אבל זה כל יום נראה לי משהו אחר.

הוא היה עם נעליים אבל נדמה לי

שכל כף הרגל. בכל מקרה יום חמישי אני בקפלן ואז הרופא יראה אותו הולך ונדע יותר.

למעלה