הודעה 3-החיים(תוספת)

karenbs

New member
הודעה 3-החיים(תוספת)

הי יאיר היקר!!!!!!! קודם כל אני מאוד מודה לך על התייחסותך למכתבי האדיבה והנחמדה לגבי שם משפחה זה:בן שלוש ואבי ואימי שמם אלברט וחנה אני מזל דלי ונולדתי ב24/01/78 בכ``ס ,שיניתי את שמי מקרן לקארן כמו שאתה יודע בהתייחס לתגובתך אני רוצה להסביר יותר,באמונות תפלות אני לא ממש מאמינה חוץ מעין הרע כאשר אתה מדבר על משהו הרבה פשוט הוא נעלם ולמה אני מספרת זאת כי פשוט זה מעובדות חיי ולא סתם אמונה,בנוגע לחוט האדום קיבלתי משכנה ומאז חיי השתנו לטובה אך לאחר שגזרתי פשוט הכל הלך ולא חזר איבדתי את אהבתי,הצלחתי בעבודה חדשה ועם אהובי אני רומת לך שוב ושוב כי עדיין לא היגבת למכתבי אך בכל זאת שיהיה לגבי מה שאמרת שאני לא היחידה שעוברים עלי כל הכשלונות,פרידות וכדו` אני מודעת לכך אבל זה לא ממש מעודד אותי,אני חושבת שאיפה שהוא החיים נתקעים לי ואני לא יודעת למה לגבי שמי החדש דנשד החלפתי אותו ללא יעוץ של אף אחד פשוט מרצוני נכון שהייתי אצל נומורולוגית והיא הציעה להחלים לשם:ליה אך אני לא רציתי אנא אם תוכל לעזור לי יותר אני מאוד יודה לך ואפילו יפגש איתך אני כרגע בבלבול רב וחוסר מעש ולא טוב לי עם זה

קארן שלום...

מרוב עצים לא רואים אצלך את היער.. מה בעצם רצית להגיד בכל המגילה הזו? אז קודם כל - חוט אדום, לפי דעתי, זו לא ``אמונה טפלה``... מה שכן - הוא יכול לעזור - אבל בטח לא להזיק במקרה שמורידים אותו... כך שאם איבדת אותו אל תאשימי אותו בכל הכשלונות שלך. תראי.. אני מאמין שצריך לקחת אחריות על המעשים שלנו.. נורא נוח להאשים אחרים, אבל צריך שניים לטנגו - ואת אשמה באותה מידה כמו השכן שלך, החבר או החוט האדום. לגבי השם... יכול להיות שהוא מביא לך את המזל הרע..., אבל התאריך 24 (שמסתכם ל- 6) בהחלט עוזר לך לחיוב דווקא. תראי.. החיים הם כמו גלגל - פעם את למטה ופעם את למעלה.. ככה זה... אז תנסי ללמוד את כל הלקחים שאת יכולה מהמצב הזה.. ותמשיכי הלאה! את לא פירטת בדיוק מה הבעיות שיש לך בחיים - אבל שום דבר לא יכול להיות כל כך גרוע.. נפרדת מהחבר? תמצאי חדש! נכשלת במבחן? תעשי מועד ב`! אין מספיק כסף? תלמדי לחסוך! חפשי עבודה חדשה! לא יודע מה! תסתכלי טוב טוב לתוך חייך ונסי לענות לי (יותר נכון - לך) על השאלה: מה בעצם מטריד אותי בכל העניין הז שאני נמצאת בו? כשתמצאי את התשובה תתחילי לעבוד על המצב ותשני אותו.. הכל תלוי רק בך - את התסריטאית והבמאית של סרט חייך.. אז איזה סרט את רוצה להיות? קומדיה, דרמה? יאללה תתחילי לכתוב את התסריט כמו שאת רוצה שהסרט של חייך ייראה! שבי (לא יאיר)

karenbs

New member
החיים המשך

טוב הבנתי אותך יאיר לגבי כל המידע שרשמתי לך זה היה לפי בקשתך ושאלותיך בכל אופן לא נתת לי תשובות לגבי שם משפחתי ולמה שמי החדש הרע את מזלי? אני ממש מקבלת תשובות,בבקשה תנסה לעזור לי קצת יותר מודה לך מראש

שמי שבתאי בנסיגה - לא יאיר!!!

יאיר הוא מנהל הפורום... אבל יצא לי לענות לך... ואני לא יאיר!!! אבל לעניינו... אני לא בטוח שהשם שלך הרע את מזלך... בשביל לבדוק את זה צריך לפחות שם משפחה גם. אבל העניין הוא שגם אם ניצבים לפנייך מכשולים - זה לא אמור לגרום לך לסטות ממסלולך בחיים... אז בהצלחה בחייך... שבי (ולא יאיר!!!)

karenbs

New member
המלאכית מגיבה

הי שבי(שבתאי בנסיגה``)!!!!!!!! תודה רבה שהתייחסת למכתבי ואני מתנצלת שקראתי לך יאיר אבל אני בטוחה שזו לא קללה,ולענייננו לגבי כל העיצות שאתה נותן לי הם נהדרות לפסיכולוג אך זה ממש לא בתחום האסטרולוגיה,אני בן אדם שמאוד מתעניין ואוהב תחום זה. טוב אני ישאל שאלה פשוטה וברורה:אתה טענת שאם אני אציין שם משפחה תוכל לעזור לי יותר אז...... שם משפחתי הוא:בן שלוש ושם הורי הם חנה ואלברט,לאקס שלי קוראים ירון הוא מזל דגים,נולד ב 07/03/79 שם משפחה:חמאבי ולכם הקוראים: לא מזיז לי שאתם רואים זאת כרגע!!!!!!!!!!!!!!! בבקשה שבי החמוד תשתדל לעזור לי תודה המלאכית

חמודה, זו הייתה תשובה אסטרולוגית

את צריכה להבין שהאסטרולוגיה לא כופה.. היא רק מייעצת! אם קורה לך משהו רע.. אז קחי את עצמך בידיים ותשני את זה! ואולי פה מה שלא הבנת... התשובות שלי אסטרולוגיות כי הן מנסות להסביר לך שהכוח אצלך ולא אצל הכוכבים! ולגבי השם.. הייתי נותן לך אותה תשובה.. אבל... קארן בן שלוש מסתכם ב-4, וזה לא המספר ``הכי טוב בשוק כיום``. זה בד``כ מספר של אסונות, ולכן אולי שינית לקארן שמסתכם ב-8.. גם הוא מספר שלילי.. את תדהמי לגלות כמה פעמים המספרים האלה יופיעו בחייך... הם מספרים מאוד קשים! יתרה מזאת.. קרן בן שלוש מסתכם ל- 3, מספר בר מזל - מספר של הצלחה.. ובכלל למה לשנות את השם<? ומה בדיוק השאלה על האקס? שבי...

למעלה