הודעה 3 למנהל cake-r-us

• פותח הנושא clcl
  • פורסם בתאריך

clcl

New member
התכתבות עם הנ"ל :

הודעה מקורית----- מאת: C L נשלח: ד 9/22/2004 12:50 PM אל: noam עותק לידיעה: נושא: RE: ההתחברות לא עובדת . . . אני לא מסכימה אני מבקשת למחוק ולא להעביר על שמך. אנא שחרר את הססמא שלי כך שאוכל למחוק את אשר אני מבקשת. לטיפולך לאלתר. -----הודעה מקורית----- מאת: noam [mailto:[email protected]] נשלח: ד 9/22/2004 1:33 PM אל: C L עותק לידיעה: נושא: Re: ההתחברות לא עובדת . . . את ההודעות אני יודע שמחקת כבר, את כל המתכונים על שמך אני משנה לשמי.. אך אני חייב לדעת מדוע? תני לי לנחש.... אדם מסוים מאתר מסוים איים עלייך ב"תביעה". אני צודק נכון? נועם ----- Original Message ----- From: C L To: noam Sent: Wednesday, September 22, 2004 12:19 PM Subject: RE: ההתחברות לא עובדת . . . אכן כך ומאחר ולא קיבלתי את תגובתך ניסיתי לעשות זאת ידנית וההתחברות לא עובדת. אז אם אתה עושה זאת טוב ואם לא אנא שחרר את ההתחברות על-מנת שאוכל לעשות זאת בעצמי. לטיפולך המיידי אודה. -----הודעה מקורית----- מאת: noam [mailto:[email protected]] נשלח: ד 9/22/2004 10:42 AM אל: C L עותק לידיעה: נושא: Fw: ההתחברות לא עובדת . . . ----- Original Message ----- From: מנהל האתר המתוק To: C L Sent: Wednesday, September 22, 2004 10:31 AM Subject: Re: ההתחברות לא עובדת . . . חשבתי שאת רוצה להסיר את עצמך לגמרי מהאתר... האם לא כך? ----- Original Message ----- From: C L To: [email protected] Sent: Wednesday, September 22, 2004 9:16 AM Subject: ההתחברות לא עובדת . . . נועם שלום, שם משתשמש cl סיסמא: XXXXXX - לא עובד!!! אנא בדוק והשב. תודה, -----הודעה מקורית----- מאת: C L נשלח: ב 9/20/2004 2:54 PM אל: פורטל האפיה עותק לידיעה: נושא: RE: שנה טובה והזמנה נועם שלום, בקשה לי אליך אנא בטובך הסר מהפורום את שמי ואת כל המתכונים שהובאו על ידי. מודה לך מראש על הביצוע המבוקש. בתודה

שרה לי

New member
שנה טובה וחתימה טובה

האתר פתוח שוב עם מסר חד משמעי לך ולאחד אבי מפסטו. ואני מצטטת "1) אבי, פסטו, מדוע אף פעם לא נתת רשימה של המתכונים ה"מועתקים" לכאורה? כל פעם נתת מתכון אחד או שניים והם נמחקו בלי הרבה שאלות, אבל אתה העדפת להמשיך ולבכות על זה ש"גונבים לך מתכונים". 2) מדוע באתר שלך כתוב שהאתר איננו אחראי למתכונים ואינו יכול לדעת את מקורם? אך אתה טוען שאני חייב לדעת? 3) מדוע באתר שלך נאמר שאין הנהלת האתר אחראית לכל תוכן הכתוב שם? הרי לפי ה"דרישות" שלך חשבתי שהנהלת האתר אחראי לה-כ-ל כמו שאתה אומר. 4) הבניוקר, למה בדיוק נתתם יד? לעוד מלחמה מטופשת עם PHPNUKE-ISRAEL? 5) הבניוקר, אולי תספרו לכולם בדיוק מה אני עשיתי בPHPNUKE-ISRAEL ולמה PHPNUKE-ISRAEL.ORG נסגר? (וזה ממש לא בגלל תביעות משפטיות). 6) COOKSHARE, זה שאתם משתמשים באותו מודול של מתכונים, לא אומר שאתם מתקרבים לרמה של CAKES-R-US, תתבגרו 7) COOKSHARE, למה נראה לכם שלכלוך בסגנון של "נועם הוא שקרן מקצועי, ישמע למישהו הגיוני? 8) פורום אוכל ו/או מתוקים בYNET, למה לקח לכם 3 חודשים להכניס את האתר שלי לרשימה של לינקים קשורים למרות שהאתר שלי ה-כ-י קשור לענין? 9) YNET, למה לפני כשנה, אמרתם לי בהתלהבות שאתם מעונינים שאני אנהל את פורום המתוקים, מיד לאחר שמשי גולדמן התערבה אמרתם לי שהיא לא מסכימה שגוף מסחרי ינהל את הפורום! (אני מבין שמשי מנהלת את YNET? ומענין שגוף מסחרי היום כן מנהל את הפורום)? 10) תפוז פורום מתכונים, האם אתם תמיד מאיימים על הגולשים שלכם בתביעות שקשורות לאתרים אחרים? אתם רוצים לדעת כמה מתכונים מהאתר שלי יש במאגר המתכונים המופלא שלכם? אני מעדיף שלא... 11) תפוז פורום מתכונים, מה כל כך כואב לכם שאחת מהגולשות שלכם הכניסה מתכונים לאתר שלי? סה"כ המתכונים שם כדי לשתף עם כולם נכון? או שאתם רוצים "לשמור" לכם קלפים? חבל... חשבתי שהפורומים נועדו לשתף מידע ולא לשמור אותו לעצמם.. באמת כדאי שאנשים יזהרו לא להוסיף מתכונים אצלכם, אתם עוד עלולים לתבוע אותם 12) תפוז פורום מתכונים,פניתם לאחת מהגולשות שלי באיומי תביעה על תוכן שנמצא באתר שלי.. כמה חסרי טקט אתם יכולים להיות? איימתם עליה בלי שאני אפילו אדע את זה, ומה היא עשתה? הכניסה מתכון לאתר של מתכונים שלא עולה לאף אחד כלום ** יש לי עוד הרבה שאלות, אני פשוט רוצה לדעת מה בדיוק חשבתם כשעשיתם את כל השטויות האלה ** " ואפילו שנחסמתי ( לא בדיוק ברור לי למה) ע"י המנהלת הליברלית והנאורה, אני חייבת לאחל למרביתכם בעצם לחלק מכם בלבד, שנה טובה וחתימה טובה.

eternity575

New member
המסר לא מופנה לאף אחד

הגיע הזמן לעשות קצת סדר בבלגן, בתככים ובאופרות הסבון שמתנהלות בפורומים.. הבנתי ש א) או הנהלת הפורומים ב) מישהי על דעת עצמה, החליטה לאיים על אחת מהגולשות כאן בגלל שהיא הכניסה מתכונים "מועתקים". אז ככה, אם באמת הנהלת הפורומים הייתה מנהלת אי אילו צעדים נגדי, אני חושב שעלי לדעת לפני שפונים לגולשים. עזבו כבר את CL המסכנה, מה עשיתם ממנה? מה קרה לכם אנשים? אתם שמים לב לאיזה פרופורציות לכל הענין הזה הגיע? הלוווו תתעוררו שם.. מדובר על מתכונים, אלוהים אדירים, מתכונים... לא זהב, לא לחם, לא אורניום מועשר.. מתכונים שכל המטרה מלכתחילה היתה לשתף אותם.. אתם קצת מגזימים בתגובות לא? אתם קצת נסחפים עם כל ההתעסקות הזו.. מה קרה לכם אנשים? אין לכם דברים יותר טובים לעשות מאשר לאיים אחד על השני? לא מספיק צרות יש לכולנו? אז יהיו שני אתרים עם אותם מתכונים.. סוף העולם הגיע? מוות קליני לכל מי שמעל גיל 20? מה קרה? איזו התלהמות.. אני מאחל לכולם גמר חתימה טובה... ואני מקווה שכולם יוכלו להנות מכל המתכונים שיש לשני המקומות להציע.. תרדו כבר מענין האיומים.. זה לא עומד מבחנה משפטית, בדקתי ובדקתי שוב...

eternity575

New member
כמעט שכחתי..

אני נועם המנהל לשעבר של CAKES-R-US... ועוד משהו, אם מישהו אי פעם רוצה להוכיח שהוא "דיבר" עם מישהו אחר.. יש דרכים יותר נחמדות מאשר לפרסם את כל דו השיח כולל כתובות מייל פרטיות שמעכשיו יהוו מטרה לספאמרים נחמדים..

למעלה