הודעה

Redemption Song

New member
הודעה../images/Emo18.gif

אני מדברת עכשיו בכלליות, ואל כולם - זה פורום, בסך הכל פורום. אתם יודעים מהי ההגדרה של פורום?? (מקום מפגש לדיונים, לחילופי רעיונות או דעות.) ועכשיו, אם מישהו עיצבן\קילל\הכפיש\הביך\ וכו' תפנו אליי או אליו במסרים
ולא על גבי הפורום. זה פורום של ורד פלדמן, לא פורום קללות. אין סיבה שתקללו אחד את השני, אתם לא מכירים את האנשים שיושבים מאחורי המחשב. אנשים עושים טעויות(לפעמים), וגם אם זה מעצבן אתכם אין שום סיבה שבעולם להתנפל עליהם. אז נכון, המחשב מגן עליכם, אבל תחשבו רגע.. ככה הייתם מתנהגים גם בתור של הסופר? אני מבקשת יפה ובפעם האחרונה, בלי קללות! ואת העניינים שלכם תסדרו במסרים\מסנג'ר\ICQ או כל דבר אחר שהוא לא הפורום.

mikmikonet

New member
../images/Emo45.gif

וסתם כי זה דרש (בעיקר לנעמה) פורום: במה לדיונים ציבוריים, זירת ויכוחים, מסגרת לדיון פתוח, קהל שומעים, מסגרת, לוח מודעות, קבוצת דיון (גם באינטרנט) (מאת: בבילון
)

danit1234

New member
בדיוק זה

וכל מילה נוספת מיותרת
[איך אני ממשת את זה בכך שאני ממשיכה לחפור כאן הא?
]

רותם93

New member
אני מסכימה איתך לומרות שאני לא הרבה

כאן אבל ךלא צריך להתנפל על כל אחד חדש שבא לכאן ואני לא היחידה שעשו לה את זה או לא קיבלו אתה ושלא הצליחה להשתלב כאן. אז כל פעם שבא מישהו חדש לקבל אותו יותר יפה ולעזור לו להשתלב. ולפעמיים למי שיש אייסיקיו או מסנג'ר אז זה עוזר כי אז מקירים תאנשים יותר טוב ולא רק מכאן...

למעלה