הודעה ->>>

chenisra

New member
הודעה ->>>

תראו.. הפורום פה קצט יבש :\ טוב אני לא יחפור אז לעניין.. יש לי אתר, יותר נכון פורום ואפילו יותר נכון קהילת פורומים.. אוקי.. אני פתחתי את הקהילת פורומים האלה לא מזמן.. וחשבתי מה לעשות איתם על מה הם היו ובקשר למה אנשים היכנסו עליה.. ואני לצערי לא מצאתי כל כך נושא.. אז חשבתי שהיא תיהיה קהילת החייים זה לא הכל.. עכשיו מדובר בקהילה שיש בה פורומים, [וכמובן שתמיד אפשר להוסיף].. אבל קהילה ממש קהילה.. לא סתם.. יש מלא אפשריות מגניבות ושימושיות.. כדי להשתתף בקהילה צריך כמובן להירשם.. עכשיו השאלה שלי האם אתם רוצים לעזור וביחד נקים קהילה נגרום לעוד אנשים להצטרף.. ולהצליח לכבוש את העולם XD... סתם :p טווב.. בטח אתם חושבים שזה מוזר שאני כותב את זה בפורום של הסדרה ומה אתה רוצה להתחרות בפורום וכאלה דבריים.. טווב אז אני לא רוצה להתחרות בשום דבר אני פשוט מנשה לעשות משהו מסודר ויש שם הרבה יותר אפשריות.. וככה אנשים יראו שיש פורום מסודר ואני מאמין שנצליח להביא ככה יותר אנשים.. :p טטוווב זהו... אני יראה לפי כמות האנשים אם אנחנו יכולים להתחיל אם משהו.. כעיקרון הפורום ממש בנוי... אם אני רואה פה שרוצים אז אני מביא בקרוב קישור לפורום [קהילה] .. ואם אתם לא רוצים ובעדיפים להיות פה במקום רגוע ושלב זה גם פ'סדר רק תגידו.. :]

chenisra

New member
אה וחשוב לציין..

למי שמבין בדברים האלה.. [האמת שאני בעצמי לא מבין כלום :ם אבל זה פשוט קל] הפורום פועל ב- phpBBHebrew . זה כזה מקום שאפשר לפתוח פורום.. [אבל רציני!!]

The King 251

New member
../images/Emo201.gifמה רע בפורום הזה?

chenisra

New member
לא רע :ם

פשוט חשבתי שאולי עדיף פורום שאין לו קשר לתפוז ולכל מיני גורמים.. שם אנחנו נפתח פורום יותר נכון קהילה ואפח'ד לא יחליט ואנחנו נוכל להחליט מה רוצים.. כפי שאתה רואה אין פה פיקוח.. הפורום מוזנח עוד מעט גם למי שבפורום ימעס.. כי אין פה הנלה ואין מי שיארגן דברים כייפים.. מה שאני אומר שנתארגן, כולנו, וננסה להביא אנשים, לארגן שם פעילויות, תחרויות, ולשקם את הפורום. חוץ מזה יש שם מלא אפשריות.. אני ירחיב כדי שתידעו על מה אני מדבר : *אנחנו המנהלים [יותר נכון כרגע אני] ואנחנו יכולים להחליט איך הפורום יראה, איזה צבעים, רקע וכנ"ל.. *מישהו מספאים?! פופ אפ מעיפים אותו מהפורום.. חוסמים אותו.. *אפשרות לערוך הודעות, למחוק, לעשות סקר, הודעות דביקות, הכרזות, להעביר הודעות ועוד מלא.. *צנזור מילים.. אפשר בלוח בקרה לצנזר מילים גסות וכאלה.. *מונה הודעות *חיפוש בפורום *רשימת חברים ועוד ועוד ועוד!!! טוווב תחליט אתה מה אתה רוצה.. כי לי זה ממש לא משנה :\ אני רק מציע..

ללי 27

New member
באופן אישי

אחת הסיבות שאני אוהבת את "תפוז", היא בגלל הפורומים האלה. הממשק כאן מאוד נוח וקל לשימוש. מה שמאוד מוצא חן בעיני זה שכדי לפתוח הודעה צריך רק ללחוץ עליה ואתה עדיין רואה את ההודעות האחרות ולא עובר לעמוד חדש כדי לקרוא הודעה אחת. למשל, אם אתה מכיר יש את הפורומים של "FRESH" שאחרי שקוראים את ההודעה, זה עובר עמוד ולי אישית זה לא נוח. (ואני לא מדברת על החתימות שהן בגודל של עיר...) אגב, גם את הפורום הרשמי של החיים זה לא הכל באתר רשת אני לא אוהבת למרות שהוא בנוי כמו בתפוז. אבל זה סתם בלי סיבה... אתה צודק שעדיף שיהיה לפורום הזה מנהל/ת ויהיה יותר סדר, אולי יש אפשרות שמי שרוצה, מהחבר'ה שפה, יבקש להיות מנהל. (לא יודעת בדיוק איך התהליך לנהל פורום אבל אולי שווה למי שרוצה לנסות)
ללי

chenisra

New member
טוווב הבנתי אותכם...

תראי קודם כל המקום שאני מדבר עליו זה ממש שונה מכל מה שאמרת.. עכשיו תראו אני מציע את זה יותר בגלל שאין פה אנשים.. בסה"כ נכנסים פה בשבוע ממוצע בן 10 ל-15 איש.. אני מציע את זה גם קצת בגלל ששם אפשר פשוט לעשות פורום לכל דבר למשל: פורום דיונים, פורום הורדות [מה שכן כנראה אסור] :\, פורום משחקי חברה, פורום חתימות ועוווד.. ככה אנשים שפה לא רוצים לראות את המשחקי חברה באמצע לא היו צריכים לראות.. טוווב אני יביא לכם פורום שבנוי על אותו ממשק.. http://www.ez-forum.net/forum/?mforum=osheramit זה פורום שבנוי על אותו ממשק, כמובן ששלנו יהיה קטן יותר, פחות פורומים, וכמובן יותר יפה עם לוגו ועוד.. וגם אני עושה שלשלנו יהיה כתובת מקוצרת וקלה..

Lital1989

New member
לדעתי זה מיותר..../images/Emo39.gif

בשביל מה לעבור אם יש את הפורום הזה??

chenisra

New member
בגלל..

שאין פה מנהל ואחראי עוד כמה שבועות נגמרת התוכנית, והפורום מין הסתם יסגר.. בפעם האחרונה שהוא נסגר, אז היו בו מלא גולשים. עכשיו נשארנו כ- בממוצע בין 10-15 גולשים.. שחלקם נכנסים לפה פעם בשבוע.. לעמת פורומים של סדרות אחרים שגם שאין כל כך את התוכנית הפורום עדיין ממשיך להיות פעיל.. כמו פורום הפיג'מות.. וכרגע שפה אין מנהל אז בכלל.. ולא נראה שמארגינים מנהל כי בדקתי מי היה המנהל אז וכרגע הוא לא כל כך פעיל בתפוז.. אז בקיצור..: או שננסה להשקיע פה בפורום לארגן מנהל להביא עוד אנשים או שננסה לפתוח משהו יותר רציני בלי קשר לתפוז ששם אנחנו יכולים ביותר קלות לארגן.. אנחנו כרגע בממוצע 10 גולשים שביחד יכולים להקים פורום פרטי משלנו שאפח'ד לא אחראי עליו ולא כרוך ממש בו.. כל אחד מאיתנו יתרום את חלקו.. אם אתה יודע לעצב, לארגן, לגרום לאנשים לבוא.. פה העניין לא ממש הולך כי הצד החשוב של ההנהלה לא תומך.. שם אנחנו ניהיה ההנהלה.. מקווה שהסברתי את העניין.. טוווב.. בגלל שנראה לי שיש אפשרות לעשות את זה ולשכנע אותכם.. אז קצת בניתי את הפורום ממש קצת ותראו איך זה נראה לכם מבחינה תחילית והאם אתם רוצים להמשיך..: http://lifenotall.coo.co.il/ זאת הכתובת.. כפי שאתם רואים אפשר להשקיע יותר.. מי שיודע לעצב יפה להכין לוגו וכנ"ל.. :] כמובן שאפשר ללהוסיף פורומים, להוריד, שנות עיצוב וכנ"ל.. פתחתי רק פורום אחד כדי שתראו איך זה בנוי מבבפנים.. טוב תכתבו מה אתם חושבים.. [ומספיק אם תגובות: בשביל מה לעבור? מה רע בפורום הזה? וכנ"ל] נ.ב: לשי: הפורום פה במילא כרגע נטוש :]

chenisra

New member
מי נכנס?

ראיתי שמישהו עכשיו נכנס.. מי זה? :] ועשיתי כרגע שאפשר להירשם בלי אישור במייל..

shay1301

New member
אחי אני מנסה להרשם אבל יש תקלה...

שהקוד באנגלית שצריך לרשום אני רושם אותו טוב והוא רושם כל הזמן שאני לא רושם טוב..

chenisra

New member
תבדוק שאתה רושם..

עם אותיות גדולות, קטנות וכנ"ל.. טוווב אם לא עובד לא משנה.. אני יפתח את הפורום בלי להירשם..

chenisra

New member
כולם כנסו!!!!

טוווב בגלל שיש פה חילוקי דעות.. [או שכולם נגדי
] קודם כל תקראו את כל מה שכתבתי באשכול.. כל התגובות שלי!! אח"כ כנסו לפורום שדברתי עליו: http://lifenotall.coo.co.il/ כנסו לפורום דיונים [כרגע לא צריך להירשם..] כנסו לאשכול שיש שמה.. תגיבו בסקר, ותכתבו משו.. Oo אני ממליץ לכם לדפדף קצת בפורום ולראות מה יש.. זהווו.. ומקווה שאתם איתי בעניין.. :]

Lital1989

New member
אז ככה../images/Emo39.gif

בקשר למנהל זה לא בעיה אתה יכול לשלוח מסר להנהלת הפורומים ולבקש להיות מנהל אם אתה רוצה או שמישהו אחר מהפורום יכול לעשות את זה, וחוץ מזה אחרי שהסדרה תגמר אני במילא לא רואה מה הטעם להמשיך לכתוב בפורום..זה רלוונטי עכשיו שכל שבוע מדברים על הפרקים שהיו...אחרי זה כבר לא יהיה מה לכתוב...אולי כמה הודעות פה ושם אבל מן הסתם אי אפשר לצפות שהפורום יהיה פעיל באותה מידה..

chenisra

New member
....

אוקי, בקשר למנהל, אני אישית לא יכול יש הגבלת גיל :\ ... והמטרה שלנו היא שהפורום כן ישאר.. לנסות לעשות פורום כמו נגיד פורום הפיג'מות.. לפעמים יש זמנים שהסדרה נגמרת והם עדיין ממשיכים להיות בפורום.. למה? כי יש הרבה אנשים.. בגלל שהם הרבה אנשים אז כיף ויש מה להכנס לפורום.. פה מין הסתם אין הרבה אנשים כך שהסדרה תגמר יסגרו את הפורום.. ................................................ עכשיו אם תשימו לב.. פורום הפיג'מות הפך לפורום מעריצים הפיג'מות.. וכל מה שקשור לפיג'מות קשור לפורום הזה.. הפיג'מות בעצמם מכירים את הפורום.. אז אנחנו רוצים לעשות בדיוק אותו דבר פורום מעריצים של החיים זה לא הכל ולא סתם פורום לילדים כשיש תוכנית יפה אז הם סך הכל נכנסים לפורום המתאים :\ .. וכדי שכל זה יקרא יש שתי אפשרויות או שמישהו יתנדב להיות מנהל.. או שנפתח פורום מיוחד לסדרה שאנחנו מחליטים בו ולא צריך שום הנהלה וכלום.. :O טוב אני ממליץ לחכות ליום שני, שלישי.. שאחרים יגיבו.. :] אני כבר רואים שנכנסים לפורום לא בגלל שמעריצים פה את הסדרה בגלל שרק אוהבים אותה.. :\

Lital1989

New member
לא מסכימה איתך../images/Emo39.gif

מה זאת אומרת "פורום מעריצים ולא פורום של סדרה שאוהבים"??? זה באמת נשמע קצת ילדותי חחח.. אני אוהבת את הסדרה ואני נכנסת לפורום כדי לדבר על הפרקים זה הכל..אני לא מבינה מה הבעיה עם זה.. ומה הקשר לפיג'מות? חחח "הפיג'מות" זאת סדרה יותר לילדים ובגלל זה זה ככה..בקשר למנהל נראה אם מישהו יתנדב..מקסימום אם לא תהיה לי ברירה אולי אני אשלח להם מסר..

nemo9439

New member
לפי מה שהבנתי יש עוד עונה

לפי מה שהבנתי יש עוד עונה לחיים זה לא הכל כך שיש לנו זמן בנתיים,וגם אם מה שאנו חוששים ממנו יקרה והסדרה תסתיים באחד הימים,אני לא רואה סיבה שתפוז יסגרו את הפורום,זה לא דורש מהם הרבה כדי להשאיר אותו פעיל-לפי זכרון מהעבר זה כבר קרה וזה יכול לחזור שוב,אם זה יקרה אז יש לנו אלטרנטיבה :)

The King 251

New member
טוב אני ממש לא חושב כמווך

קודם כל.. למה צריך פורום הורדות.. פרום דיברוים וכל זה? יש לנו את הפורום הזה, והוא מאוד מאוד נוח! בקשר למנהל.. זה לא ממש משנה אם יש או אין מנהל.. חוץ מזה שבקרוב יהיה. גם כשהעונה תגמר כולם ישארו פה, כי אף אחד לא רוצה לעזוב.

chenisra

New member
טוב..

אולי אתם צודקים קצת.. אני רואה שאין כאלה שרוצים אז נוותר.. ובפעם האחרונה שהעונה נגמרה אז נסגר הפורום.. לא משנה.. :\

chenisra

New member
אגב..

למי שרוצה לנסות לפתוח פורום בלי קשר לסדרה.. יכול לפנות במסר..

למעלה