הודעה

leiti7

New member
הודעה

שלום לכולם, עברתי על כל ההודעות ועניתי על כל השאלות. אני מקווה שלא פיספסתי שום דבר (כבר ממש עמוס כאן וקשה לאתר את השאלות). לא אוכל יותר לענות על שאלות עד המבחן מאחר ואני מאוד עמוס ממחר ולא אהיה מול מחשב. המלצותיי האחרונות: 1. תתמקדו בעיקר- גם אם יש דברים שאינכם מסכימים איתם, פשוט תלמדו את השורה התחתונה. 2. תחזרו על כל החומר בימים שנותרו לכם. 3. אל תלמדו מאוחר בלילה ביום שני או עד לרגע האחרון- תנו לחומר לעבור עיבוד בזמן הזה. אם תלמדו עד לשנייה האחרונה אתם עשויים להגיע לבחינה עם בלבול רב עקב חומר שעדיין לא עובד. 4. היו רגועים - אתם עושים ככל יכולתכם ע"מ להיות מוכנים לבחינה. אין הפתעות מרעישות בבחינה. 5. תשנו טוב לפני הבחינה. 6. תביאו משהו לנשנש מידי פעם, למקרים שבהם תרגישו תשישות באמצע הבחינה, ומשהו טעים לשתות (לא יותר מידי כדי שלא תצטרכו ללכת לשירותים). 7. זו רק בחינה - תחשבו טוב בבחינה על תשובותיכם ותענו כמיטב יכולתכם. תסיימו את הבחינה ותשאירו אותה מאחוריכם. שיהיה בהצלחה, נתראה בבחינה, איתמר

אשריך איתמר!

בס"ד על הסבלנות אין קץ שלך במענה על כל שאלה שנשאלה כאן! גם אם זו היתה תשובה ממש מפורטת וארוכה לא חסכת... באמת כל הכבוד! למרות שבאופן אישי לא שאלתי אף שאלה... (לא כי אני כזה גאון, כן?) אהבתי את הגישה שלך לבחינה ואת הרצון שלך להוריד מעלינו לחץ... אשריך!

opelpopel

New member
מצטרף לנאור...

איתמר תודה רבה על המאמצים ועל הרצון הכן!

למעלה