הודעה !

הודעה !

דבר ראשון לא לצעוק שפתחתי הודעה ! וסשה את מרגישה טוב ? אני רוצה לספר לכולכם שגיליתי בסשה משהו טוב מאוד ! אני נאמתי נאום בפורום האורוויזיון על טאטו, מישהו שם קילל אותם, (יום אחד אני יביא לכם אותו) וסשה בא לשם ועודדה אותי ! אמרה גו גו גו חופית ! סשה, רק רציתי לומר שאני מצטערת שפעם נעגתי כלפיך בתקפניות יתר ! תסלחי לי ? חג העצמואות שמח לכולם
! ו
ליום זיכרון !

נהגתי=נעגתי !

והנה הנאום ! אני רוצה לומר לך שלי לא משנה שטאטו צנחו במכירות, ביטלו הופעות, תבעו אותן ועוד ... אני אוהבת את השירים שלהם והן נהדרות (לפי דעתי זה עניין של טעם) ! ומי אתה שתגרום לי לא להעריץ את טאטו ? מי ? ואתה לא יכול להגיד שטאטו לא הגיעו למקום 1 במשך חודש שלם במצעד של בריטניה עם השיר "כול מה שהיא אמרה" ! ואתה יודע למה הן הגיעו לשם כי הן נהדרות, פשוט מושלמות אבל אני יחזור ודגיש זה עיניין של טעם ואני ימשיך לאוהוב את טאטו כול עוד נפשי בי וכול עוד אני חייה כי הן לא עוד סתם זמרות שמחפשות כסף, הן מספרות בשירים על שיפורן האישי והאכזר ! תחשוב שנייה, אתה חושב שזה כיף להיות לסבית ? דבר ראשון ובראשונה : מי אמר שכול ההורים מקבלים אותך איך שאתה ? ומה עם החברה ? החברה שמה איקס אחד גדול/ענק/סופר ענק על מי שלסבי/הומו/דו-מיני ! מי יתקרב אלייך ועוד לשמור על זה בסוד זה פשוט נורא ואיום זה יכול לאכול אותך מבפנים ! ושלא תחשוב שבגלל שזה עם רגש זה סיפורי שלי אני פשוט חשבתי שנייה וגילותי כמה זה קשה אתה יודע שההורים של לנה לא מוכנים להצטלם ואומרים שאין להם בת בשם לנה לאומת זאת ההורים של יוליה מצטלים ותומכים בבתם שלהם ! ואני יכולה אפילו להביא לך תמונות של יוליה, הכלב, אמא ואבא ביחד בשלג ! אז תחשוב שנייה !

Sapir00sh

New member
וואי מגניב..את מזה צודקת...ואיזה

מסכנה לנה..לא ידעתי על זה...(מדברים כאלה אני מפחדת, נראה לי שההורים שלי קצת הומופובים).

DileMMaGi®L

New member
גו גו גו חופית../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

סשה ילדה מיוחדת קצת נחמדה וקצת צועקת ח קצת מפגרת וקצת מחוננת יצא לי שיר דבילי אבל זה ממש טבעי אצלי משעמם לי גו גו חופית

למעלה