הודעה!

הודעה!

היום, ב- 23:35 בערוץ 22 יהיה ת'סרט ''להיות ג'ון מלקוביץ' '' עם בראד!

AsHtOn GiRl 3

New member
גררר../images/Emo46.gif אני ראיתי את הסרט

וחיכיתי וחיכיתי ומה? הראו אותו ל-2 שניות בדיוק
וזה היה חרא סרט!

כן אני יודעת, זה היה סרט ממש גרוע

מזל שבראד לא שיחק שם ורק הופיע בהופעת אורח כמו שון פן. פשוט היה לי את שם הסרט הזה ברשמית הסרטים של בראד, אז חשבתי שהוא ישחק שם תפקיד ראשי, או לפחות משני. אבל בסוף הוא הופיע לשנייה...וזה היה סרט ממש משוגע וגרוע! אה, ודרך אגב, אני לא צפיתי בסרט רק בגלל בראד. כאילו צפיתי כי חשבתי שבראד שם, ובד''כ הסרטים שבראד משחק בהם הם טובים כולם. אבל אני לא אוהבת אוטומטית סרט רק בגלל שבראד שם. למשל את ''סנאצ''' לא אהבתי, ובראד היה שם. אני פשוט נותנת לסרט סיכוי כי בראד משחק טוב ורוב הסרטים שלו מעולים.

כן אני יודעת, זה היה סרט ממש גרוע

מזל שבראד לא שיחק שם ורק הופיע בהופעת אורח כמו שון פן. פשוט היה לי את שם הסרט הזה ברשמית הסרטים של בראד, אז חשבתי שהוא ישחק שם תפקיד ראשי, או לפחות משני. אבל בסוף הוא הופיע לשנייה...וזה היה סרט ממש משוגע וגרוע! אה, ודרך אגב, אני לא צפיתי בסרט רק בגלל בראד. כאילו צפיתי כי חשבתי שבראד שם, ובד''כ הסרטים שבראד משחק בהם הם טובים כולם. אבל אני לא אוהבת אוטומטית סרט רק בגלל שבראד שם. למשל את ''סנאצ''' לא אהבתי, ובראד היה שם. אני פשוט נותנת לסרט סיכוי כי בראד משחק טוב ורוב הסרטים שלו מעולים.

AsHtOn GiRl 3

New member
כן גם אני שיערתי שזה סרט טוב....

כי גם שמעתי עליו פעם.... וכן גם בגלל שבראד שם

NarihS

New member
אני דווקא אהבתי את סנאצ'

זה סרט כזה חמוד! ואותי זה גם הצחיק :)

karin byrne

New member
נכון!

אמנם הסרט הזה לא משהו אבל זה סרט ממש קורע...והדמות של בראד ממש מצחיקה שם...חחחח הצועני הזה ממש מצחיק....

מה אתה רוצה?

אז סרט אחד של בראד לא כל כך אהבתי! לא אמרתי ש''סנאצ''' היה גרוע או משהו, אבל לדעתי הוא לא היה משהו. לא ממש הבנתי אותו. יש לי זכות! ו''להיות ג'ון מלקוביץ''' בכלל לא קשור לבראד. רק את סנאצ' לא ממש אהבתי. את שאר הסרטים שלו אהבתי. לכל אחד יש לפחות סרט 1 שהוא לא אוהב! ולכל שחקן יש סרט אחד גרוע!

אני חושבת שהוא התכוון... :X ../images/Emo29.gif

שסנאץ' ולהיות ג'ון מלקוביץ' הם שניהם סרטים מעולים, והוא התפלא על זה שלא אהבת אותם, בלי קשר לזה שבראד שיחק בהם או לא.

מיצי007

New member
כנראה

לא יודעת מה להגיד לך בעניין כי טרויה לדעתי היה גרוע ביותר ואני מניחה שאותו את אוהבת אולי בגלל שלא הבנת את סנאצ' לא אהבת כי הוא סרט די גאוני ומתוחכם וטוב ומצחיק והמממממ.... מעולה....

למעלה