הודעה

הוד11

New member
הודעה

אין הרבה הודעות בפורום אז אני אשלח סתם הודעה שימלא את הפרום לדעתי השיר הכי טוב של טיפקס הוא בתוך ניייר עיתון ואחריו רבי ג'ו כפרה וגם התחננה הישנה ושיר הפזם טובים מאוד. הדיסק הכי טוב לדעתי הוא האחרון בעשירון התחתון שהוא הדיסק הכי טוב ששמעתי אי פעם והוא פאר היצירה של טיפקס. יש שם שילוב מושלם בין מזרחית הומור וגיטרות של חיים אוליאל ורמי. אני חושב שטיפקס השתנו מאוד מאז אותו אלבום ועברו לצד האלקטרוני יותר הייתי שמח אם הם היו חוזרים לעשות אלבום דומה

הוד11

New member
עוד משהו

האם אתם רוצים שטיפקס יישארו בצד האלקטרוני שלהם כמו שהיום או שיחזרו לשילוב של גיטרה בס מנדולינה אקורדיון? תנו את דעתכם

הוד11

New member
מסכים איתך

אמן והם יחזרו לנוסחה שהביאה להם את ההצלחה למרות שיש כמה שירים שבלי האלקטרוני לא היו יוצאים כמו שלוש בלילה וכמו לפני 20 שנה שהם מהשירים הטובים של טיפקס אבל חוץ מהם ועוד כמה אין שירים טובים באופן משמעותי בדיסקו מנאייק ובבית קפה נחמדים יתאים לתיאור

sunshiner

New member
האלקטרוני לא מעצבן

אבל אהבתי אותם יותר עם הכלים היותר חמים ויפים כמו אקורדיון (שהם ממשיכים איתו עד היום אבל עדיין) מנדולינה (כלי נפלא, יש לי אחת) וכינור...

Amber68

New member
חח יש לך מנדולינה ??

( אמא שלי ניגנה בזה כשהייתה קטנה.. פיייי..) ועם כל הכבוד לשירים החדשים שיוצאים בתקופה האחרונה.. הם נחמדים+ וחביבים.. אבל כבר לא ממש רואים יצירות בסגנון של סתם והתחנה וכאלה..חבל אבל אולי זה עוד יחזור..

למעלה