הודעה

bimbi and basla

New member
הודעה

כבר כתבתי בעבר ואני צריכה שוב עזרה אני עובדת בחינוך מיוחד בתור מדריכה (אין לי בגרות ולא פסיכומטרי ) האם יש מישהי שלמדה חינוך מיוחד או משהו שקשור לחינוך מיוחד מבלי שאצטרך לעמוד בתנאים של בגרות ופסיכומטרי? האם מישהי מכירה מקום שבכל זאת אפשר לעשות תואר הבנתי שיש גם הקלות לגלאי השלושים חרשתי כמה מקומות לצערי לא קיבלתי תשובה (מכללות ) אודה לכן עם מישהי תוכל לעזור לי

האוניברסיטה הפתוחה

לא חושבת שיש "חינוך מיוחד" אבל יש "חינוך" ויש "פסיכולוגיה". הדרך לא קלה אבל בהחלט שווה. http://www.openu.ac.il/

bimbi and basla

New member
תודה על היחס ../images/Emo140.gif אבל

ניסיתי אוניברסיטה הפתוחה זה המון כסף ואני עם ליקוי למידה חייבת מסגרת אני בחיים לא אסיים את זה ובלי מסגרת אין מצב שאני אשב בשקט ואלמד כמו שצריך הדבר היחיד שאני יכולה ללמוד זה מדעי הרוח והחברה אבל מה עושים עם זה ? או שאני מתבלבלת בן מדעי התנהגות אבל עדיין מה עושים עם זה בכלל?

bimbi and basla

New member
זה בנאגלית אפשר עזרה ?

דלסקציה לא קוראת אנגלית טוב אבל תודה על הכוונה

oriona

New member
ניסית בסמינר הקיבוצים?

יש להם תוכנית מצויינת עבור סטודנטים בעלי לקות למידה, למרות שאני לא בטוחה כלל לגבי תנאי הקבלה שלהם. תתקשרי למרכז מהו"ת. יש שם אנשים מצויינים שיסבירו לך הכל. בהצלחה!

bimbi and basla

New member
אכן בדקתי

בכלל לימודיי חינוך מיוחד בכלל חינוך הם דורשים פסיכומטרי 500 ואני אין מצב אני לא יעשה פסיכומטרי מפחיד אותי נורא זה יתסכל אותי אם אני אדע שקרעתי את התחת ולא קיבלתי 500 תודה בכל אופן

רותם43

New member
במכללת בית ברל

יש השתלמויות טובות וגם מרכז מעולה לתמיכה בסטודנטים עם ל"ל. שולחת לך קישור למרכז ההשתלמויות שלהם. בהצלחה.

למעלה