הודעות אזהרה ב-Vray

pumpkin74

New member
הודעות אזהרה ב-Vray

הי, אני מנסה ליצור פנים של חדר במקס. כשאני מרנדרת, הצבעים יוצאים די מוזרים, ומופיעות לי ההודעות המצורפות. מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה? תודה

תנסי להנמיך את עוצמת התאורה

או לשחק עם הגדרות החומרים. זה קרה לי בעבר והצלחתי לפתור את זה ככה. מקווה שעזרתי.

pumpkin74

New member
לא כולן VRAY

את החלון לא הצלחתי לעשות שקוף כדי שהאור יחדור דרכו ב-VRAY לכן יצרתי את החומר ב-STANDARD (ואני בת)

OhadArt

New member
יש מצב שאת פשוט..

מענינת אותי הבעיה הזו שאת מדברת עליה שיש לי תחושה שגם אני נתקלתי איתה מתישהו ואני לא זוכר בדיוק מה בסוף הבנתי מהבעיה. אולי משהו כזה יעזור, אני לא בטוח: תכפילי את האור הקיים...ואז יהיה לך אור 1 ואור 2 את אור המקורי (אור 1) תגדירי שהוא כן! ישפיע על כל הגופים בצנה מלבד החלון זכוכית. ולגבי האור השני (העותק..אור2) שלא! ישפיע על שום גוף בסצנה מלבד החלון זכוכית. ככה תוכלי לשים גם אפקטים של VOLUME LIGHT על האור 1, במידה ורצית וראית בעיה כי הוא היה נעצר על ידי החלון. יש מצב שכל מה שאמרתי לא קשור לבעיה שלך כי לא הבנתי אותה נכון, אז מחכה לתגובתך. ואגב עוד משהו בבקשה, מה זה Geburtsort?

izackv

New member
בקורות חיים שלה, במקום שהיא כותבת

איפה היא נולדה :)

יהיה קל יותר לאבחן את הבעיה אם

תשימי תמונה של הפרמטרים והחומר שאת משתמשת לרינדור לפי דעתי הבעיה היא בהגדרה לא נכונה של ה iradiance map תנסי להנמיך בתפריט ה GI את ה min rate ל 3- ואת ה max rate ל 1- ולהשאיר את ה intep sampels שיהיו נמוכים יותר מ ה HSph subdivs אם את מסתבכת עם זה אז תנסי לשחק עם ה iradiance map preset בשביל לראות איזה נתונים הוא מעלה בשביל איזה תוצאות ולנסות ללמוד מזה מה טוב בשביל הרינדור שלך. אם כל זה לא עובד אז הבעיה היא בחומר, ובשביל זה אני צריך לראות מה עשית איתו.

למעלה