הודעות, אימוצים ושאר ירקות

Flames

New member
הודעות, אימוצים ושאר ירקות ../images/Emo26.gif

(שאנטי- אני מקווה שזה בסדר)

Flames

New member
עזרתכם הדחופה במאמץ מינימלי: ../images/Emo41.gif

(זהו ציטוט של הודעה. מעיון זריז, לא ראיתי מודעה על העניין הזה, אני מקווה שזה באמת כך): הדיון בחוק הכלבים היה אמור להתקיים בעוד כשבועיים אך הוא הוקדם במפתיע ליום ב´ הקרוב. אם לא נצליח להעביר את ארבע ההסתייגויות שלנו זו תהיה בכייה לדורות! אנא מכם, פנו מספר דקות ושילחו אי-מיילים לחברי ועדת הכלכלה (עשו הפניה אישית, בבקשה). רוח הדברים צריכה להיות כזו: אנחנו מקבלים בברכה את הצעת חוק הכלבים של משרד החקלאות, ואנחנו מתחייבים לקבל עלינו את הוראות החוק החדש. עם זאת אנחנו מבקשים לקבל את הסתייגויותינו הבאות: ---אנחנו מבקשים להכניס בחוק סעיף מטרה, אשר יקבע כי "מטרת חוק זה היא לקבוע הסדר ארצי אחיד לפיקוח על החזקת כלבים, ולהבטיח כי הזכות להחזיק בכלב ותנאי החזקתו לא יוגבלו אלא למניעת סיכון מצד אותו כלב או כלפיו" ---כדי למנוע המתה שרירותית של כלבים שמתקשים בתפיסתם, יש להפעיל שיטות הומניות יותר (כגון חיצי הרדמה או חומר טשטוש במזון פיתוי). ---יש להקצות שטחים עירוניים בהם יוכלו כלבים להיות חופשיים מהרצועה (בפיקוח) - אם לא יהיו שטחים כאלה, רבים מאיתנו יהפכו עברייני-חוק שלא מרצון. ---יש להתחשב בנסיבות תקיפת הכלב לפני החרמתו או המתתו - גם כלבים טובי-מזג עלולים לנשוך או לתקוף כדי להגן על האדם המטפל בהם מפני תקיפה, שוד או אונס, למשל. אתם יכולים לציין את כל ארבע ההסתייגויות או רק חלק מהן. כיתבו בשפתכם באופן חופשי. אני חוזרת ומזכירה לכם איזו חשיבות גדולה יש למכתבים שלכם. רק בזכות מכתביכם פנו אלינו מספר חברי כנסת והביעו את רצונם לסייע בעניין ההסכם שנחתם בין ישראל לאיחוד האירופי. רוב חברי הכנסת קוראים אי-מיילים (אל תקחו את מקרה השרה דליה איציק כדוגמה מייצגת). זה המעט שאתם יכולים לעשות וזה הרבה. אני אהיה בדיון ביום שני וחסר לכם שלא תהיו שם (בתמיכתכם הסיברקינטית) לצידי ולצד הכלבים האהובים שלנו. אודה לכם גם אם תפיצו את הידיעה הזו בפורומים נוספים ובין חבריכם ומכריכם. להלן רשימת חברי ועדת הכלכלה: ח"כ אברהם פורז (יו"ר הוועדה) [email protected] ח"כ אברהם הירשזון [email protected] ח"כ יצחק גאגולה [email protected] ח"כ רומן ברונפמן [email protected] ח"כ יגאל ביבי [email protected] ח"כ מיכאל איתן [email protected] ח"כ איתן כבל [email protected] ח"כ אחמד טיבי [email protected] ח"כ נעמי חזן [email protected] ח"כ יצחק וקנין [email protected] ח"כ צבי הנדל [email protected] ח"כ נחמה רונן [email protected] ח"כ אברהם רביץ [email protected] ח"כ מיכאל קליינר [email protected] ח"כ נחום לנגנטל [email protected] רצוי לשלוח לכל אחד בנפרד, כדי לתת תחושה אישית.

shanty.G

New member
../images/Emo18.gifדרושות תגובות דחופות!

ביום שני הקרוב יתקיים דיון בועדת הכלכלה של הכנסת בנוגע לחוק הכלבים. מכתבי תגובה הינם חשובים ביותר לגיוס ח"כים לטובת הנושא, לטובת הכלבים! כיתבו עוד היום תגובות והבעת הסתייגות מהחוק כפי שהוא מונח כעת לסדר היום. ציינו את ההסתייגויות המובאות ע"י נציגי הארגונים להגנה על בעה"ח שהובאו ע"י Flames : * אנחנו מבקשים להכניס בחוק סעיף מטרה, אשר יקבע כי "מטרת חוק זה היא לקבוע הסדר ארצי אחיד לפיקוח על החזקת כלבים, ולהבטיח כי הזכות להחזיק בכלב ותנאי החזקתו לא יוגבלו אלא למניעת סיכון מצד אותו כלב או כלפיו" * כדי למנוע המתה שרירותית של כלבים שמתקשים בתפיסתם, יש להפעיל שיטות הומניות יותר (כגון חיצי הרדמה או חומר טשטוש במזון פיתוי). * יש להקצות שטחים עירוניים בהם יוכלו כלבים להיות חופשיים מהרצועה (בפיקוח) - אם לא יהיו שטחים כאלה, רבים מאיתנו יהפכו עברייני-חוק שלא מרצון. * יש להתחשב בנסיבות תקיפת הכלב לפני החרמתו או המתתו - גם כלבים טובי-מזג עלולים לנשוך או לתקוף כדי להגן על האדם המטפל בהם מפני תקיפה, שוד או אונס, למשל.
לא תהיה הזדמנות שניה להשפיע על הנושא אנשים, חשוב ביותר- עוד היום!

bonbonyetta

New member
רשימת אי מיילים לפניות רצב../images/Emo70.gif

http://community.iol.co.il/ts.cgi?tsscript=f/m/object&id=6722559 אודה לכם גם אם תפיצו את הידיעה הזו בפורומים נוספים ובין חבריכם ומכריכם. להלן רשימת חברי ועדת הכלכלה: ח"כ אברהם פורז (יו"ר הוועדה) [email protected] ח"כ אברהם הירשזון [email protected] ח"כ יצחק גאגולה [email protected] ח"כ רומן ברונפמן [email protected] ח"כ יגאל ביבי [email protected] ח"כ מיכאל איתן [email protected] ח"כ איתן כבל [email protected] ח"כ אחמד טיבי [email protected] ח"כ נעמי חזן [email protected] ח"כ יצחק וקנין [email protected] ח"כ צבי הנדל [email protected] ח"כ נחמה רונן [email protected] ח"כ אברהם רביץ [email protected] ח"כ מיכאל קליינר [email protected] ח"כ נחום לנגנטל [email protected]

תולי 1

New member
נקודה חשובה ועקרונית שיש להדגיש ../images/Emo91.gif

בפנייה לחברי ועדת הכלכלה חשוב מאד להדגיש שבהנחת היסוד של התקנה המוצעת, הכלב, במקביל להיותו יצור בעל חישה וזהות עצמאית (לפי תפישתי ותפישתנו), נתפס כקניין של בן האדם: הכלב הוא רכושו של בעליו, בעליו מחזיקים ברשיונו, ועל בעליו יש אחריות לגביו. לפיכך- לכן כל תקנה שמתירה פגיעה שרירותית בקניין אדם, פוגעת בזכויות בסיסיות של האזרח - פגיעה שאין לה לדעתי סיכוי לעמוד במבחן בג"ץ. התרת הדם האוטומטית הזו עומדת בסתירה לשלל חוקים אחרים המגנים על רכושו וקניינו של אדם, אשר מהווים גם חלק מחוקי היסוד של ישראל.

Flames

New member
דרדסית החתלתולה מחפשת בית ../images/Emo170.gif

אני דרדסית, גורת חתולים, ונמצאתי על ידי קרן שמחפשת לי בית. אני חמודה, ידידותית מאוד, אוהבת לשחק, פעלתנית אבל שקטה (ממני לא תשמעו אפילו צפצוף בלילה), עצמאית (אפשר להשאיר אותי עם האוכל והשתייה ואני מסתדרת!) ואני גם מחונכת! (אני כבר עושה צרכים בסיר החול שלי!) תחביבים: קפיצה משרפרפים על הרצפה, דילוג על מיקלדת המחשב כשקרן כותבת, רדיפה אחרי עכבר המחשב, והתפנקות תוך כדי גיגרגורים רמים. אם אתם מעוניינים, אני פנויה להצעות בטלפון 053-583374

AGQWE

New member
עזרו לניר. חתולתו אבדה (מודעה שפרסם

אתמול בצהרייה בסביבות 12:00 ליאו החתול שלי המכונה "הנסיך ליאו נפל מהמרפסת בדירתי (קומה שנייה) באותה שנייה רצתי ריצת אמוק למטה ולא מצאתיו עבר עלי אתמול יום ולילה של חיפושים מפרכים... ליל אמש היה נטול שינה וכמעט כל הלילה הייתי בחיפושים וקריאות אחריו...אך ללא הועיל... יש לציין שמדובר בחתול בית שכמעט ומעולם לא היה ברחוב... מסורס בעונת הייחום... אנא עזרו לי להפיץ את תמונותיו ובכל דבר שיוכל לסייע בידי למצוא אותו... ליאו הוא חתול כסוף עם סנטר לבן וכתם כתם לבן מעל הזנב עם קולר בצבע ירוק דשא... נראה לאחרונה ברחוב עמינדב 10 בת"א ממש ליד הסינרמה. תמונותיו הרבות מעטרות את הפורום הזה... לכל מי שמעוניין לעזור בחיפושים הערב או מי שגר באיזור וראה את הנסיך שלי. בבקשה צרו עימי קשר 776091-053 5613702-03 ניר בבקשה עזרו לי למצוא אותו.

bizhar

New member
גורת זאב מעורב - עזרה

שלום לכולכם, אני מניח שחלקכם מכיר את הנוהג הפסול להשליך כלבים לא רצויים בקיבוצי הסביבה - אולי יימצא מי שיאמץ אותם... אצלנו התופעה רווחת ואכן, בחלק מהמקרים נמצא לב רחום שייקח את הגור. לפני כמה ימים באה בתי עם גורה כזאת - זאבה מעורבת חמודה להפליא בת כ 3 חודשים. היא מתקשרת עם אנשים וכלבים שכנים נפלא, מלאת שמחת חיים ואמיצה. מסיבות שונות אין באפשרותנו לגדל אותה אבל גם לעוזבה לנפשה אני פשוט לא מסוגל. אנחנו כמובן מחפשים לה בית חם אבל במידה ולא יימצא - האם ישנה מסגרת הומנית שיכולה לקבל גורים כאלו? צער בעלי חיים הוא בעיני מוצא אחרון אם בכלל..( בלי לפגוע חו"ח בגוף חשוב זה). יזהר [email protected]

יזהר, שלום. אפשרות טובה נוספת:

עמותת S.O.S מקיימת בסופי שבוע "שבתות אימוץ". בימי שישי - יש ימי אימוץ בת"א (יש להתקשר אליהם להזמין מקום), ובימי שבת - בהרצליה (ליד שדה התעופה). ממליצה בחום להתקשר אליהם. יש סיכוי טוב מאוד למצוא לגורה בית, והשיטה שלהם - היא מופלאה - אתה מגיע עם הגורה בשישי ו/או בשבת, בשעות הבוקר (מ-10:00), והמוני אנשים המבקשים לאמץ - מגיעים ומתעניינים. המון כלבים נמסרים בדרך זו ולבתים טובים ! לעמותה אין מכלאות והכלבים מצויים בבתי המתנדבים - עד לאימוצם בשבתות הללו. הטלפון של העמותה: 7441010-03 או 7441111-03. אכן, אל תיתן אותה לצער בעלי חיים. נסה למסור אותה בשבת אימוץ דרך S.O.S. יש סיכוי טוב מאוד שהיא תימסר למשפחה חמה וטובה.

bizhar

New member
נמצאה משפחה - תודה לכולכם

ממש בדרך לתליית מודעה עצרה את אשתי קולגה לעבודה ואמרה שהיא רוצה לראות את הגורה. היום היא הגיעה עם בעלה - זוג צעיר עם תינוקת. גרים בבית עם חצר ודשא. מה יותר טוב? הוקסמו מהגורה ולקחו אותה. למרות שהיא רק 5 ימים אצלנו הרגשתי צביטה בלב..

Gal-Mo0D

New member
רציתי לדעת אם מישהו מגיע מחר למפגש

למצטרפים חדשים לאנונימוס ?

Gal-Mo0D

New member
נסיון נואש להקפיץ את ההודעה שלי

מישהו מגיע מחר "במקרה" למפגש של אנונימוס למצטרפים חדשים ?

למעלה