הודעות בודדות להתייחסותכם

סמדר שץ

New member
יש בפורום הזה הורים לבני-עשרה?

קיבלתי רושם שכולם כאן הורים לילדים צעירים (לכל היותר גיל בית-ספר יסודי). אם טעיתי, אשמח ליצור קשר עם הורים לנערים/נערות, במיוחד הורים המעוניינים בנושא הכשרה מקצועית של ילדיהם. סמדר טל. 03-5717125 smadarshatz @ lycos.com

אבא של 1

New member
כתבה על שילוב בערוץ 10

שלום לכל ההורים, מדברים הרבה מאד על שילוב. השבוע ראיתי בחדשות ערוץ 10 כתבה על גן תקשורתי בקצרין על שיטת שילוב שונה ממה שאנו מכירים. השיטה פועלת הפוך ממה שאנו מכירים, בגן הנ"ל ילדים רגילים שולבו עם ילדים אוטיסטיים וממה שהבינותי בכתבה היתה התלהבות אדירה הן מצד ההורים והן מצד הילדים עד כדי כך שיש תור של ילדים רגילים שמעונינים להיות משולבים בגן.מספר הילדים האוטיסטים בגן היה גדול יותר ממספר הילדים ה"רגילים". מתוך הכתבה, לא נאמר מי עומד מאחורי הקמת הגן. אני מאמין שחשיפה של ילדינו לילדים רגילים תורמת מאד לשני הצדדים ,הילד הרגיל לומד לקבל את השונה,וילדינו לומדים לחקות את הילדים הרגילים כמובן שאין לפסוח על הטיפולים השוטפים שילדינו יקבלו. מה דעתכם? האם ראיתם את הכתבה? והאם אפשר לענין את משרד החינוך בהקמה של גני ילדים כדוגמת הגן הזה?

סמדר שץ

New member
כיתת שילוב בתיכון מקצועי

אני אמא לנער שלומד בכיתת לקויי תקשורת בחטיבת ביניים רגילה. ברצוני לפעול, יחד עם הורים נוספים המעוניינים בכך, לפתיחת כיתת שילוב ללקויי תקשורת בבית ספר תיכון מקצועי, כדי שבני יוכל ללמוד מקצוע בתקופת לימודיו בתיכון. הורים מאזור המרכז המעוניינים להצטרף ליוזמה מוזמנים ליצור איתי קשר בדואר אלקטרוני או בטלפון 03-5717125 סמדר

הודעות בודדות להתייחסותכם../images/Emo124.gif

אני משרשרת יחד הודעות בודדות, כדי שתקבלנה התייחסות. ורציתי לספר לכם שפגשתי היום באופן בלתי פורמאלי את פרופ' אור נוי, האחראי במשרד הבריאות על נושא התפתחות הילד. הוא הגיע עם אשתו (הבוסית שלי) לביקור עם אורחים למכון שבו אני עובדת. כששוחחתי איתו על בעיית ההשתתפות של הקופות בטיפולים הפרא רפואיים, הוא אמר שיש למשרד הבריאות קושי לאכוף את הנושא על הקופות. סיפרתי לו על האפשרות המשפטית והוא אמר כי הוא בהחלט תומך בה ומאמין שזו הדרך. לתשומת ליבכם זה נאמר באופן בלתי פורמאלי- אך גישתו היא שילדים אלה בהחלט צריכים לקבל טיפול במסגרת החוק.

למעלה