הודעות במהלך הפיקניק

Justin Angel

New member
הודעות במהלך הפיקניק

במהלך הפיקניק הועברו מספר הודעות בנושאים אלו ואחרים. אני אשתדל לכתוב להעלות אותם לכתב כאן בערך מחר צהריים. ברכות זוהרות

Justin Angel

New member
#1: אירועים לחברי קהילה.

היו לנו שלושה ימי-הולדת בקהילה: איילה שעכשיו סוף סוף גדולה ובגירה בגיל 18, קטיה בת 22 ודוויד בן 17. דוויד קיבל זר לבן, ואיילה וקטיה קיבלו זר אדום. למה? אפליה לשמה. יום הולדת שמח לכולכם! כמו כן אני רוצה לציין שליאור בדיוק לפני כמה ימים השתחררה מצה"ל. אז מז"לט!

kat re

New member
אוי אני ממש לא בסדר

שכחתי לגמרי להודות לך על הזר הממש יפה ומגניב שקיבלתי..... אז תודה...

suki da yo

New member
ייפי!

יומולדת לשמח יומולדת שמח יומולדת לדויד לקטיה ולייייייי יומולדת נחמד... אבל מעשה, יש זמן עד היומולדת:) אני עוד קטינה.

Justin Angel

New member
#2: במה ליוצרים בקהילה.

את ההודעה הזאת טיפה שכחתי, אז אני אציין אותה עכשיו. כפי שחלקכם יודעים וחלקכם לא, אנחנו (אנוכי, ארי-אל ויוני) עושים את פסטיבל האש הקלטי לונסוואה שיהיה פתוח לכל הקהילה ב1-2 לאוגוסט. התאריך יוצא בימים שיש-שבת. הפסטיבל יכלול מגוון של פעילויות ספרוטיביות ושירה לסוגיה וכמו כן טקס דרואידי. לעוד מידע על הפסטיבל: קישור. כמו כן החלטנו שבמהלך הפסטיבל ברצוננו לתת במה ליוצרים בקהילה למכור חלק מעבודתיהם, בין אם זה שירה איכותית, תכשיטים, פסלים וכך הלאה. אנו מקווים מאוד שבמה זאת תאפשר ליוצרים בקהילה להתפתח ולשגשג וכמו כן תעשיר באופן מנטלי את שאר חברי הקהילה. כל יוצר שמעוניין לקבל עוד פרטים מוזמן ליצור עימי קשר דרך אי-מייל ([email protected]) או טלפון (03-9504364).

Justin Angel

New member
#3: אתר הקהילה, IsraPagan.com

אתמול היה איסוף תרומות נוסף למען אתר הקהילה (לעוד פרטים, ועל האיסוף) ואני חייב לציין שהתחלתי את הערב בהודעה של "אם עד סוף הערב לא יאספו המשאבים הנדרשים נצטרך להתחיל לדחות את בניית האתר מעתה ועד אשר יאסף סכום הכסף הדרוש". אבל כמו תמיד, הקהילה הצליחה יפה מאוד. נכון לעכשיו מהמפגש הקודם ועד המפגש הזה נאספו אצל ארי-אל 140 ש"ח. אתמול נאספו 260 ש"ח נוספים! כלומר, סה"כ 400 ש"ח! כל הכבוד לחבריי הקהילה שהצלחנו לאסוף את הסכום המדהים הזה! כל הכבוד! למרות שזה נראה כדי והותר כסף אני עדיין מבקש מאנשים שלא עשו זאת ויכולים ורוצים בבקשה לתרום גם הם את 20 השקלים הנדרשים, היות ומעתה נוכל להתחיל לשלם מראש את החודשים מה שיחסוך לנו התעסקות מיותרת עם הנושא בעתיד. בעוד כשנה מהיום מחיר הדולר יעלה באופן דרסטי ולכן נצטרך לשלם יותר על כל חודש, ולכן כמה שיותר חודשים שנוכל לשלם עכשיו כך ייטב לנו. מי שמעוניין לתרום בבקשה לעשות זאת ל: ג'סטין אנג'ל מוסאל 1 ראשון לציון מיקוד: 75320 הנה פירוט עקרוני על כיצד יוצא הכסף: 1. 22 ש"ח לחודש על אירוח, עם מינימום של שנה מראש. כלומר 12*22= 264 ש"ח. 2. 50 ש"ח על הרשמה והקמת חשבון. 3. קניית הדומיין IsraPagan.com עבור 9$ לשנה הראשונה. כלומר, 9*5 = 45 ש"ח. סה"כ 264 + 50 + 45 = 394 ש"ח. בתקווה, העבודה על האתר ואיתה התשלום לחברות הנוגעות בדבר יתרחש בסוף יוני - תחילת יולי. אני שוב מבקש מאנשים שלא תרמו ויכולים ורוצים בבקשה לעשות זאת בזמן המאוד קרוב בכדי שנוכל לשלם תעריף מוזל עכשיו ולא תעריף של פי אחד וחצי עוד שנה. ובכל מקרה, כל הכבוד לכולנו!

Justin Angel

New member
*הערה קטנה על החישוב

העירו לי שרכישת הדומיין עולה 9$ ואינה בהכרח מתרגמת בשקלים ל50 ש"ח, אבל הלכתי על התרחיש הכי נוראי (היחס בין השקל לדולר קופץ ל1:5) ועוד עיגלתי למעלה. נכון למצב השוק היום שהדולר הוא 1:4.5, ה9$ מתרגמים ל40.5 ש"ח. כלומר הסה"כ המדוייק לפי זה הוא: 384.5.

Justin Angel

New member
#4: סדרת הרצאות והפיקניקים הבאים.

בחודשיים הקרובים לפחות לא יתקיימו הפיקניקים כהרגלם, אלא במתכונת שונה. במשך בערך החצי שנה האחרונה אנוכי וגרסיאלה עובדים על להוציא לאור סדרת הרצאות בעלת אופי פאגאנים ונושאים פאגאנים. אנחנו מאוד גאים להגיד שהשגנו מרצים מהשורה הראשונה, עם נושאים נהדרים ומאוד קשורים לעניין (לפחות מ8 מתוך 10 ההרצאות שראיתי עד עכשיו). ההרצאה הראשונה תהיה ב16 ביולי, יום רביעי, בשעה שמונה וחצי - תשע בערב בבית ההארחה ברחוב בני-דן תל-אביב. אנחנו רוצים להודות מקרב לב לד"ר ירון זפרן על כך שתרם לנו את אולם ההרצאות שלו אחרי שהוא מסיים להשתמש בו. הסיבה שאנחנו מספרים לכם את הפרט הספציפי הזה היא מאוד פשוטה: ההרצאה הראשונה היא באמצע יולי, ישנו פסטיבל אש קלטי בתחילת אוגוסט ועוד הרצאה באמצע אוגוסט. במהלך כל זה לא נראה לנו נכון לבקש מאנשים להגיע עוד פעמיים לתל-אביב בשביל הפיקניקים ועוד בהפרש של יומיים מההרצאות עצמן. אז לכן ובהתאם לזאת הפיקניקים יתקיימו במתכונת שונה ממה שהיה עד עכשיו. כפי שזה נראה נכון לעכשיו קודם תהיה ההרצאה ולאחר מכן הפיקניק (או המפגש, תלוי אם נרגיש נכונים לעבור החוצה). אנחנו לא נתחיל לפרט עכשיו מי הם המרצים, מה הם הנושאים ומה הם התאריכים בהם יהיו שאר ההרצאות מכיוון ואנו עובדים על מכתב המכיל את כל הפרטים האלו ועוד ואין זה נכון לתת מידע חלקי. כמו שנאמר, כפי שנראה הדבר ב16 ביולי בשעה שמונה וחצי בערב בבית האכסניה ברחוב בני-דן. עוד פרטים על סדרת ההרצאות בזמן הקרוב.

../images/Emo8.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ברצוני לשבלח את רעיון ההרצאות ולהודות ליוזמיו ומבצעיו, כי לדעתי זה רעיון גאוני. התפלחה לי ל' למלה לשבח, אך החלטתי להשאיר אותה.

למעלה