הודעות בפורום (חוקיות או לא)

• פותח הנושא 0g30
  • פורסם בתאריך

0g30

New member
הודעות בפורום (חוקיות או לא)

במקום לעשות ולהקשות למלכתנו האהובה את החיים .......... אתם מנהלים פה מאבק מתוך צדקנות והתחסדות ....מה קשה להבין פה שכל הנושא בו עוסק פורום זה אינו חוקי והדיון המתנהל פה נמצא על גבול החוקיות ... הרי מחר בבוקר יכנס לפה איזה דמגוג ....ויציג את הדברים כאילו חברי הפורום ופורום תפוז בכלל מעודדים לעבירה על החוק .....הרבה פעמים אני קורה פה הודעות שמאוד מקוממות אותי בסגנון " כמה טוב וכיף לנו שאנו מעשנים סמים , כמה זה טוב לא מסוכן ולא מזיק " לדעתי זו גישה ילדותית ומתלהבת אז תפסיקו להתלהב הנושא בו עוסק הפורום אינו חוקי בארץ תרצו או לא תרצו , העישון שלכם לא מוסיף לא לבריאותכם הפיזית ולא לבריאותכם הנפשית זה מנהג רע ולא בריא שעדיף בלעדיו .... ולא בזה עוסק הוויכוח ללגליזציה , אף אחד מכם לא ישכנע אותי כמה סמים קלים זה דבר טוב ....אלה שהוויכוח שמתנהל סביב הלגליזציה הוא הוויכוח על זכויות הפרט וחופש הפרט ורדיפה מגמתית של מוסדות המדינה אחר מעשנים קלים....והפיכת ציבור של מאות אלפי אזרחים שומרי חוק ומוסר לעבריינים נרדפים ע"י משטרת ישראל ....... אז תפסיקו להקטין ראש צאו מהעננה שמקיפה את ראשכם השרוף מעישון יתר .....תפסיקו להיתמם למה אסור זה ולמה אסור מתכונים , לפני מספר ימים מישהי השאירה לי תגובה " אני יבשה כבר כמה ימים איפה אפשר להשיג " פשוט ירדתם מהפסים (וליבשה תשתמשי בקרם סיכוך לחדירה קלה)...... בקיצור מטרת הפורום הינה לעודד דיון ציבורי בחוקיות הסמים הקלים .... וכל פרסומי המתכונים , שיטות עישון , גידול , תאורה , וכו´ מכשילות את מטרתו .....כולנו יודעים איך לעשן מה לעשן ואיפה להשיג ומי שלא יודע לא פה המקום ללמוד .........

0g30

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

מ ק פ י ץ

liquidream

New member
תשובה

אתה אולי צודק מבחינת מחשבה ישרה אבל מחשבה ישרה לא כל כך מענינת. אולי אותך מענין לדון בלגאליזציה. לי הנושא ברור ואין לי כל ענין להוציא אנרגיה חשובה כדי לגרום ל120 שוטים לחשוב אחרת. אותי מענין לדון באספקטים הרוחניים של שימוש בצמחים מורים ומבחינתי השקעת אנרגיה בנושא הלגאליזציה היא כמו עזרה לצד השני- שבו אני לא מכיר כסמכות ולא מענין אותי לשכנע אותו בכלום. נכון שזה מין פורום כזה של הממסד אבל אין לי שום כוונה לכבד את חוקי הממסד. מה שכן - אולי אשתדל להיות קצת יותר דיסקרטי כדי להקל קצת על אנשל וכדי לא לכתוב מתכונים 200 פעם ושהם יימחקו. נ.ב - כותבים אלא ולא אלה. אני מתקן רק כי נדמה לי שתיקנת השבוע שגיאות של מישהו וייחסת אותם למצבו המנטלי המדורדר מסמים... nameste

vegi force 1980

New member
תגיד אתה מפגר???

רצה להילחם בממסד דרך פורום????? בן כמה אתה???10???????. לך לפורום סמים קלים בנענע..... תראה מה הולך שם מרוב שאסור לדבר הפורום מת! מה ביקשו ממך בסך הכל????. שלא תפרסם מתכונים!!!! אתה רוצה לספר לנו על מתכון פצצה שיש לך? שלח את זה לכולם במסר אישי אתה הריי שוכח שהודעה אפשר למחוק ושמשתמש אפשר לחסום........

liquidream

New member
אני לא מכיר בממסד

כך שודאי שאין לי כוונה להילחם בו. זה גם המסר שניסיתי להעביר. הפורום כמו כל דבר באינטרנט הוא במה חופשית לכל אחד להגיד מה שבא לו- גם אם זה לא חוקי וגם אם זה "מפגר". אם זה לא מוצא חן בעיני מישהו שיפתח פורום פרטי או שישלח מכתבי שרשרת. תפוז הם לא גוף פילנטרופי ובזכות הפרסומות המפגרות שאני מסכים להעלות על המסך שלי- יש לי זכות מלאה עליו. - חסימת משתמשים- אני לא מוגבל בשמות משתמש ואני יכול לכתוב כל יום בשם אחר. בעיני יש מקום לדיון בצורות צריכה שונות כמו שיש מקום לדיון בכל אספקט אחר של הענין- בייחוד אם זה מזיק פחות ומשפר את ההנאה. ולגבי הזעם שלך- נראה לי שהוא יותר קשור ביחס שלך לעצמך מאשר אלי- או כמו שילדים אומרים: "הכל עובר עליך.... וגו´" nameste

vegi force 1980

New member
האמת היא שציפיתי לתגובה כזאת

סתם שאלה.... יש לך תעודת זהות? או רישיון נהיגה?.... תקשיב לכל מקום יש את החוקים שלו גם לפורום הזה יש את החוקים שלו יש כאן מנהל ומנהלת ורק הם יחליטו על החוקים כאן לדעי אתה פשוט נורא רוצה שיסגרו את הפורום הזה אני רק מקווה שלא תצליח בשטות שלך ועוד משהו.. היחס שלי כלפיי עצמי הוא מצויין יש לי כל מה שאני רוצה בחיים ואני בן אדם מאושר

liquidream

New member
לשאול אם יש לי רשיון ות.ז. זה כמו

לשאול אותך אם אף פעם לא עברת על החוק... כל אחד מחליט מתי משתלם לו לשמור על החוק אפילו אם הוא לא נראה לו ומתי כדאי לו לקחת סיכון כדי להיות נאמן לעצמו או כדי להשיג משהו (וגם פרובוקציה יכולה להיחשב כ "משהו"). אין לי אינטרס שיסגרו את הפורום וגם אין לי אינטרס שהוא יהפוך לדיון סתמי לגבי הלגאליזציה ובלבד שלא ייסגר. קצת הוצאתם את זה מפרופורציות לא? תאמין לי ששום מתכון לא "ידרדר" אף אחד לסמים- אפילו החברים שלי עצלנים מכדי להתחיל לאפות והם מסתפקים בעישון ובהתעלקות עלי. אני שמח שיש לך מה שאתה רוצה ושאתה מאושר- באמת. חבל שמכל הדברים בעולם דווקא ההודעה שלי הוציאה אותך משלוותך. nameste

vegi force 1980

New member
לא הוצאת אותי משום שלווה

פשוט אני לא מבין מה כל כך קשה לך לשמור על חוק מסויים של הפורום

ליקוויד,מה העניינים איתך?

מה,אתה חייב להתנהג כמו ילד קטן ולעשות דווקא? מה הסיפור להבין שזוהי במה,אבל לא למטרות סחר ומתכונים? אין לי שום בעיה עם זה שקשה לך ללכת עם השכל הישר,זו בעיה שלך בלבד,כנ"ל לגבי הכרה בסמכות,חביבי,אתה בבעיה רצינית. אל תכבד שום חוק ממסדי,אבל לא אני אשלם על טעויותייך שלך,אני משלמת אח ורק על שלי,ואני לא מתכוונת לתת במה למתכונים שאסורים ע"פ חוק.מטרת הפורום היא ליצור דיון בנושא ולא לעודד לשימוש בסמים. באמת,השירשור הזה ארוך,ואותי אישית כבר התיש,קצת דיסקרטיות מצידך ומצד כל הפועלים בעניין לא יזיק. ומצידי תיכנס בשבעים אלף שמות שונים כל יום,כל הודעה שתהווה בעיה חוקית תימחק. נמאס לי כבר להבהיר את עצמי בעניין הזה וזוהי ההודעה האחרונה בנושא הזה מבחינתי. אם יש לך בעיה,תקרא שוב את מכתב המנהלים. יום טוב. אגב,אתם לא מקלים עלי בשום אופן,לי קל מאוד,כולו חמישים קילו אם בכלל,אתם פשוט משאירים את הפורום בחיים,להזכירך הנושא הזה הוא סופר רגיש,ואין צורך להסביר את זה שוב ושוב,אההה ובאנגים,עד כמה שזכור לי מותרים ע"פ חוק,ולכן נמצאים בכל פיצוציה. ושוב יום טוב,

flashdani21

New member
מה קורה אנשים???

אין לכם איפה לפרסם מתכונים?? נו באמת יש מלא מקומות שמותר בהן לכתוב על מה שבא לכם בלי הגבלות לדוגמא הפורום של המחירון

the use

New member
טוב

אף אחד לא יאשים את צוות תפוז בשום דבר אם יהיה כתוב בכניסה שאתם לא מעודדים שימוש, אך רואים בצורך בבמה פתוחה. אם אי אפשר לדבר על חוויות (היה ממש נהדר לצפות בכוכבים נופלים על ג´וינט ביד) ולא על עישון (ניירות Swam יותר טובים מ samsung) ולא ולא ולא.. אפשר יהיה להאשים אתכם במשהו רק אם לא תמחקו הודעות של סחר. כל השאר זה שטויות. אגב, אני גם חושב שצריך למחוק הודעות על סחר. תראו, זה עניין של גישה. אי אפשר להיות יותר מדי בסדר עם כל הצדדים. יש פה סטלנים שרוצים לחלוק חוויות, מה רע בזה? מישהו פה גורם למישהו אחר להשתמש? מישהו שלא מעשן יתחיל לעשן בגלל שהוא קרא בפורום בתפוז איזה הודעה.. נכון, יבואו לפה דמגוגים מדי פעם, ואיתם נדבר על ליגליזציה והולנד ואנגליה ובלגיה. אבל בינתיים מה רע בלהמליץ על ניירות גלגול או על מתכון? שניהם זה אותו דבר מבחינתי.

למעלה