הודעות הנהלה|אייקון עם ארשת חשיבות|

מעיןבר

New member
לגבי שרשורים

אני יודעת שזה נושא שעולה לדיון לא מעט. אני יודעת שיש לא מעטות מכן שלא אוהבות את ההתנהלות שלנו (או יותר נכון שלי
) בנושא. הגעתן לכאן מפורומים בהם פחות מקפידים על שרשור (כמו "הריון ולידה" או "הורים לתינוקות") ואני אוהבת ומכבדת מאוד מאוד את המנהלות של הפורומים הללו ואת המדיניות שלהן. אבל, לאפרת ולי יש הסכמה על האופי שבו ננהל את הפורום ועל מדיניות השרשורים שהחלטנו להחיל פה ובה אנחנו נוקטות. לפיכך, אנחנו מצפות מכן להתאים את עצמיכן לחוקי הפורום הזה ולתקנון שלו (ממש כשם שויתרתן על התמונות). אני מודה שלפעמים גם אני טועה או ממהרת לשרשר הודעה שאולי הייתי צריכה לתת לה קצת יותר זמן חיים עצמאי. אבל אני רוצה להבהיר כאן משהו - אני משקיעה בשרשורים הללו הרבה מאוד זמן ומחשבה והם ממש לא נעשים כלאחר יד. לדוגמא - למרות ש"אדר שלי" אמרה שבסדר שנשרשר כי כבר יש הודעה אחרת בנושא, בחרתי שלא לשרשר - בהודעה אחת יש ממש מצוקה שמגיעה לה במה בעוד שאדר שלי פתחה נושא שאמנם דומה עקרונית אבל שונה לחלוטין מבחינת אופי הדיון שיתקיים בו. גם הודעות של מצטרפות חדשות נשארות באויר לרוב יותר מהודעות של מי שותיקה וכבר מכירה היטב את הכללים. הודעות
ומפגשים משורשרות מיד כמו הודעות בענייני ילדים. לפעמים אני הולכת אחורה ומקפיצה הודעות שנראה לי שלמרות חשיבותן לא זכו ליחס. החיים שלי היו הרבה יותר קלים אם אתן הייתן פותחות לבד שרשור נושא ומשרשרות אחליו את ההודעה שלכן, ממש כמו שעשתה משוש השבוע כשפתחה בעצמה שרשור "ילדים זה כאן". חשוב לנו לשרשר פשוט כי מניסיון מרבית הגולשות לא קוראות יותר מהעמוד שכבר באויר ואילו בעמוד הראשון יש מקום רק ל- 15 הודעות אז אני רוצה שהן יישארו "באויר" כמה שיותר זמן ויהיה להן יותר סיכוי לקבל תגובות. זה כרוך כמובן גם במחוייבות שלנו לעבור על כל ההודעות וההמלצה שלי - כשאתן משרשרות הודעה חדשה להודעה קיימת אנא ציינו זאת עם סימן בולט כמו
או
או
. שבת שלום.

אפרת12

New member
../images/Emo32.gif אני מנהלת נעדרת...

ממחר עד (כנראה) תחילת השבוע הבא. שיהיה לכן שבוע מקסים

מעיןבר

New member
וגמני

הייתי אמורה לגבות את אפרת אך אבוי - מחשבי בבית קרס ובעבודה לא בעבודה כבר יומיים... אשתדל לגנוב דקות פה ושם במחשבים אחרים...

מעיןבר

New member
מעתיקה לכאן תגובה

ששורשרה למקום הלא נכון
-------------------------------------------------------- כמה שאני מאוד אוהבת את הפורום הזהו |אהבת חיי לא לידי √ מידייי פעם נראה לי שתישארי פה לבד. זה נורא הדיקטטורייה הזו שאת מנהלת פה. יותר מידיי מסודר השרשורים כמה כותרות גדולות של כ"כ הרבה נושאים לא שייכים. רק אל תיפגעי לי עכשיו אבל באמת קחי את זה לתשומת ליבך. מה שאני הכי אוהבת למשל בהריון ולידה זה הבלאגן ("המאורגן" שאין שם). אנחנו נשים כאלה היינו וכך רוצות להישאר! תודה.

מעיןבר

New member
ואני מגיבה כאן

רק הערה - ההודעה המקורית שלי שורשרה לכאן כי לא הייתי בטוחה שראיתן אותה במהלך סופה"ש ומודה שרציתי בחשיפה... ותגובה להודעה של מי שכתבה: לא יודעת מי את ואני מניחה שזהו כינוי שנפתח במיוחד עבורי |מוחמאת|. מצער אותי לשמוע שהעבודה שאני עושה כאן כ"כ נוראית בעינייך עד כדי כך שאת קוראת לה דיקטטורה. אני בוחרת שלא להיפגע ממי שאינני מכירה - את זכאית לדעותייך, אני לדעותי ולהשקפתי וכנראה שלמרות שאני אישה אני לא אוהבת את הבלאגן הזה, אחרת לא הייתי מנהלת את הפורום באופן בו בחרתי. ושלא ישתמע מדברי שאינני אוהבת את פורום הריון ולידה - אני מתה עליו וגם מודעת לסיבות שהובילו את המנהלות שלו לאופי הניהול שלהן. אני גולשת בפורומים שונים ומכבדת את האופי השונה שלהם - זה לא מונע ממני להינות אלא מוסיף להנאתי, זה גורם לגיוון ולתחושה שלמרות המראה האחיד של הפורמט יש פה בכ"ז הבדלים בין הקהילות השונות. מקווה שתלמדי להינות מהפורום הזה כמו שהוא ולא תתביישי להעביר ביקורת בכינוי שמוכר לנו. ב
הזה מותר לבקר. כרגע הפורום מלא ושוקק חיים למרות ה"דיקטטורה" שלי, אז כנראה שאני בכ"ז עושה משהו נכון

Arfilit

New member
טוב - אולי אני רגישה מדי

(העיפות וכאלה) - אבל לא אהבתי את הטון, וגם בחירת המלים לא נעימה בעיני. דיקטטורה? "הרדלי"... ממה שהבנתי עבודת השרשור היא טכנית משמימה ומעצבנת. ההחלטה על השרשורים לא נולדה מתוך רצון להשליט דעה כזו או אחרת אלא לאחר התלבטות ביתרונות והחסרונות של שתי האפשרויות. ההחלטה על מדיניות השרשורים נראית לי בהחלט כמו חלק מהפררוגטיבה של המנהלות - שעושות עבודתן בהתנדבות, ובאמת שאין צורך לבחור מלים לא נעימות. גמני הגעתי בזמנו מהריון ולידה - וגם לי לקח זמן להתרגל לשרשורים (את חושבת שכאן משרשרים?תנסי את פורום הנקה! שם יש "משמעת שרשורים" הרבה יותר רצינית - ולמרות זאת אני חושבת שזה פורום נעים ותומך וידידותי עד מאוד מאוד למשתמשת). מתרגלים. זה קל ומהיר מהצפוי. פשוט מתרגלים. ואם אפשר - ההכללה בסוף, שכוללת כביכול את כל המשתתפות ובמובלע גמותי - לא מתה על זה שמכלילים אותי בהכללות מכל סוג. בפרט כשהן שגויות.

Arfilit

New member
מתוך אבן שושן

1. זכות היתרון, עדיפות מוחלטת הניתנת למישהו בענין מסוים. 2. זכות הבכורה הניתנת לראש הממשלה או למוסדות המדינה. ומתוך מילון ערפילית לביטויים פלצניים שמתפלקים בלהט הכתיבה: פררוגטיבה = זכותו של המנהל לנהל ושל המנהיג להנהיג.

אדר שלי

New member
ואני כבר הגבתי שם../images/Emo20.gif

אבל את התגובה שלי לא העתקת
, אז הנה היא: אולי תחשבי קצת על איך לנסח את הבקשות שלך למנהלות הפורום. יש פה נשים שעושות הרבה בשביל שהפורום הזה ודומיו יתקיימו והודעות כמו שלך הן שמרחיקות נשים, כמוני לפחות, מהפורום. ואם אפשר, בקשה לי אלייך: "אנחנו נשים, כאלה היינו וכך רוצות להישאר", אנא כתבי בלשון יחיד. אל תחתמי בשמי, בבקשה!

אדר שלי

New member
ודרך אגב, מעיין../images/Emo141.gif

כבר ראיתי את הניק הזה באיזה מקום, אולי ב"הורים לתינוקות", או ב"הריון ולידה". אני אעשה חיפוש. אז אולי הוא לא מיועד ישירות אלייך, אבל הוא בטח ניק של
(פשוט לא מצאתי אייקון של החיה הזו בלי הכובע).

nubi

New member
../images/Emo24.gifאת לא דיקטטורית

ואני הרבה יותר עדינה. אבל לפעמים אני צריכה לחשוב המון המון לפני שאני שמה כאן הודעה (כמו ששרשרתי עכשיו את הודעת המטפלת שלי ורשמתי הקדמה אליה). זה קצת מוציא לי את החשק לכתוב ולרוב אני מוותרת. יש פה המון חברויות - וירטואליות וגם "אמיתיות" ואנחנו המון פעמים רוצות לשתף. לא תמיד כולנו נמצאות באותם הפורומים (אני למשל לא מסתובבת ב"הורים לתינוקות")ופה אנחנו "נפגשות". מצד שני אני מבינה אותך לגמרי...

מעיןבר

New member
צריך לדעת לשרשר...

נכון, כשמתרגלים תמיד לכתוב הודעות חדשות אז קשה פתאום להתרגל למקום עם חוקים קצת יותר נוקשים (ואני מודעת לזה שאני יותר נוקשה ממה שהתרגלתן) וצריך לחשוב על מה שעושים יותר. אבל בחרת לשרשר את ההודעה שלך במקום שהכי לא סביר שיקראו אותה - בשרשור של הנהלת הפורום כתגובה להודעה פנימית. נכון, שרשור המטפלות יחסית ארוך, אבל אם היית משרשרת לשם את ההודעה כתגובה להודעה הראשית (זאת שמסומנת בנקודה כתומה) עם סימנים כגון
או
אני בטוחה שהיתה לך יותר חשיפה. אישית שמתי לב שלא משנה כמות התגובות שיש להודעה. לפעמים הפסיכולוגיה היא הפוכה - מסקרן לראות למה יש כ"כ הרבה תגובות ומה כ"כ מעניין בהודעה אז קוראים ומגיבים גם. גם לא ראיתי שמישהי מדירה את רגליה משרשורי הילדים או המטפלות
אני הולכת להעתיק את ההודעה שלך למקום הנכון (כי לשרשר אותה אני לא יכולה... ).

אביטלתל

New member
יישר כוחך ../images/Emo45.gif

אני דווקא מסכימה עם מדיניות השרשורים, זו הנהוגה פה וגם זו הנהוגה בפורום הנקה אני לא חושבת שזו דיקטטורה אתן עושות עבודה מצויינת לדעתי !

למעלה