הודעות השבוע - תוצאות

הודעות השבוע - תוצאות ../images/Emo9.gif

אממ ... אור
נבחרה ב - 4 קולות
אור
הפרס יגיע אלייך בקרוב
[ נכון
טחחחח
מי שאני מדבר אליה , יודעת את זה
]
בשבוע הבא אל תצפו לתחרות , היא לא נמשכת יותר

C H E N c h e n

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo42.gif

אור
למה התחרות לא נמשכת יותר
יש לי רעיון כל מי שרוצה תחרות לשרשר
ומי שלא שישרשר
-אני

../images/Emo14.gif../images/Emo80.gifנגה את עשית../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אז קודם כל - תודה לכל מי שהציבע בי
חולה לעיכם...
נגה - זה מממממממממממממממממממממממממממממממממממממש יפה...
איזה יאפפפפפפפפפפפפפפפפפפה תודה רבה רבה בובה
יווווווווו

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo149.gif

עוד פעם הרחמים העצמיים האלה די כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
כל הפורום הזה מלא ברחמים עצמיים ואתם פשוט מעוררי רחמים וחסרי אייקיו ונמאס לי מכולכם!!!!!!!!!!!

../images/Emo108.gif../images/Emo41.gif../images/Emo110.gif

קארין ראיתי כבר שלוש הודעות שלך שכתב שאת שונאת את הפורום או שהוא מגעיל אפשר לדעת למה? למה את מעוצבנת בזמן האחרון?

קארין?

הכל בסדר? זו את? התכוונת למה שאני אמרתי? אם כן,לא צריך כ"כ להתעצבן!!! נמאס לך מכל הפורום? אז בטח עוד מעט את תעזבי כמו שעשית אז, נכון? מה קורה לך בזמן האחרון?!?! את מוכנה להסביר? אם "כל הפורום הזה מלא ברחמים עצמיים" ואנחנו מעוררי רחמים וחסרי אייקו לדברייך, אז את לא חייבת להיות כאן [ואני דווקא חברה שלך, אבל הפעם הגזמת], כל ההודעות האחרונות שלך היו: "פורים סאקס" [שדאגת לשרשר לכל שירשור ושירשור שנפתח על פורים], והודעות "רחמים עצמיים".... אז בבקשה, הסבירי את עצמך היטב, כי אין לי כוח לאקסטרא כאב ראש. [האקמולי לא עזר...והראש מתפוצץ
]

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo149.gif

כן, זו אני, ופור גאד'ס סייק תסתכלי לאן זה משרשור!!- להודעה של עמר! 'ואל תצפו לתחרות שבוע הבא כי היא כבר לא תתקיים יותר' אויש נו ב'מת... רק בגלל שלא ככככככל הפורום הצביע אז היא מבטלת את זה! כאילו, היא לא באמת יכולה לצפות שככככככככככככל הפורום יצביע בתחרות שלה, והיא לא יכולה להכריח אף אחד, אז שפשוט תסתפק במה שיש! וזה נקרא רחמים עצמיים!!! וזה מטריף לי ת'שכל!!!!!!

אה....אוקיי...תכנסי רגע.

הממ...בגל בעיות כנראה של תפוז, אני רואה כאילו שזה משורשר לשלי. חוצמזה זה לא כ"כ נורא. טוב אז אל תתיחסי לכל [רק לחלק...] מהדברים שכתבתי בהודעה למטה, כי חלק מהטענות שלי הבהרת לי עכשיו. קיי?

../images/Emo35.gif../images/Emo42.gif../images/Emo70.gif../images/Emo182.gif../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif../images/Emo35.gifקארין,

אני לא רוצה לעשות את זה יותר , כי כל שבוע מצביעים 3-4 אנשים
ואני חושבת שזה מיותר לעבוד על זה די קשה , אם אני רואה שבכלל אין מזה התלהבות ... אז אני לא כועסת ולא כלום אני פשוט מבינה שזה לא היה מתאים לפורום
וקארין אין לי מושג מה את רוצה ממני ... בגלל שאני מפסיקה את זה אני מעורת רחמים וחסרת אייקיו
טחחחחחחחחחחחחח
. אז לא קארין - אני שונאת שמרחמים עליי ובקשר לרמת האייקיו מה הקשר בכלל
זה פשוט קורע אותי
. אני לא יודעת מה עובר עלייך - אבל אין לך שום זכות בגלל זה לקרוא לי 'מעוררת רחמים וחסרת אייקיו' שאת בכלל לא מכירה אותי
. נמאס לך - את לא חייבת להישאר פה
. ועוד משהו - עצוב לי לדעת שזה מה שאתם חושבים על כל הנושא של 'הודעת השבוע' ... חשבתי שאתם כן אוהבים את זה . ואני לא יודעת מה קורה בפורום - אבל הוא זקוק לדחיפה ענקית קדימה , ומהר

camila b

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo107.gif../images/Emo149.gifהוא יפהה---->

הוא מה זה יפה עכשיו והלוואי שישאר לתמיד!

למעלה