היי יקירה,
חלום על המטפלת הנוקשה:
חלמתי שהיא שלחה כמה הודעות קצרות והתנצלה על ההתנהגות שלה.
זה הרגיש לי שהיא עשתה את זה רק כדי לצאת מידי חובה
קצת האשימה אותי
זה הרגיש שהיא ממש מבואסת על עצמה על מה שהיה, שהתערבבה, שיצא החלק של "הצל" שבה
ושהיא מתביישת
אני לא זוכרת מה בדיוק היה כתוב בהודעות, רק בערך "איתך יצא ממני כל ה... (הדברים הלא טובים בה, לא זוכרת)
סורי"
כאילו שרק איתי זה יצא ממנה ככה.
הייתי בהלם מהקרירות שלה פתאום
כי יש בה המון חום
בטעות נלחצה לי ההודעה ונכנסתי
באתי לעשות רק לייק קריר או להתעלם
היא המשיכה להקליד..
אבל נגמר החלום
אז לא יודעת מה היא כתבה
רקע:
לא מדברות כחודש וחצי, נגמר לא יפה, כמובן עם הכעס שלה.. אולי היא סובלת מהתפרצויות זעם
גם כואב לי עליה שהיא לבד בגילה
ועם הילדות שהיא עברה..
לצערי אני מתגעגעת מאוד, ולא פשוט לי.
אני כן ממשיכה את חיי, ונמצאת בשינויים גדולים לקראת הזהות החדשה בה אני מציבה גבולות, נראית נשמעת, מתבטאת, כגדולה, ולא "הקטנה של הבית" שאין לה זכות דיבור. לכולם יש זכויות, ולי יש רק חובות.
נמאס!
הכי חסר לי החום שלה, באלי את החיבוק שלה
מנסה להתעורר מזה
ולא לראות אותה כ"אלוהים" אלא כאדם עם יתרונות וחסרונות, ולהסכים לראות גם את החלק שהיא הייתה בו לא בסדר, כשבמציאות היא האשימה רק אותי והלכה.
שיתפה על עצמה המון לאורך הדרך, הרגיש שקצת הפכה אותי ל"חברה", אבל משהו השתנה.. ואני "התבלבלתי" לדבריה
עם המטפלת הרכה פי 3 מבחינת השנים שאני מטופלת שלה, זה מעולם לא קרה. היא יותר יציבה ועקבית, ניטרלית, יותר מאוזנת. זה לא מטרגר..
זה לא נתפס לי שהנוקשה היא לא מה שחשבתי.. שהיא לא הכי מאוזנת, שזה הגיע אישית מדי.. (הערצתי אותה ככ) ולצערי עדיין מאוהבת קשות..
זה עצוב ומאכזב
היא שעזרה לי להיפרד מאותה אקסית נרקיסיסטית
לגלות שגם בה יש קצת חלקים נרקיסיסטיים שהיא מאשימה אותי מבלי לקחת שום אחריות על החלק שלה.
הפעם היא לא יכולה לעזור לי בפרידה ממנה עצמה..
תודה מראש
חלום על המטפלת הנוקשה:
חלמתי שהיא שלחה כמה הודעות קצרות והתנצלה על ההתנהגות שלה.
זה הרגיש לי שהיא עשתה את זה רק כדי לצאת מידי חובה
קצת האשימה אותי
זה הרגיש שהיא ממש מבואסת על עצמה על מה שהיה, שהתערבבה, שיצא החלק של "הצל" שבה
ושהיא מתביישת
אני לא זוכרת מה בדיוק היה כתוב בהודעות, רק בערך "איתך יצא ממני כל ה... (הדברים הלא טובים בה, לא זוכרת)
סורי"
כאילו שרק איתי זה יצא ממנה ככה.
הייתי בהלם מהקרירות שלה פתאום
כי יש בה המון חום
בטעות נלחצה לי ההודעה ונכנסתי
באתי לעשות רק לייק קריר או להתעלם
היא המשיכה להקליד..
אבל נגמר החלום
אז לא יודעת מה היא כתבה
רקע:
לא מדברות כחודש וחצי, נגמר לא יפה, כמובן עם הכעס שלה.. אולי היא סובלת מהתפרצויות זעם
גם כואב לי עליה שהיא לבד בגילה
ועם הילדות שהיא עברה..
לצערי אני מתגעגעת מאוד, ולא פשוט לי.
אני כן ממשיכה את חיי, ונמצאת בשינויים גדולים לקראת הזהות החדשה בה אני מציבה גבולות, נראית נשמעת, מתבטאת, כגדולה, ולא "הקטנה של הבית" שאין לה זכות דיבור. לכולם יש זכויות, ולי יש רק חובות.
נמאס!
הכי חסר לי החום שלה, באלי את החיבוק שלה
מנסה להתעורר מזה
ולא לראות אותה כ"אלוהים" אלא כאדם עם יתרונות וחסרונות, ולהסכים לראות גם את החלק שהיא הייתה בו לא בסדר, כשבמציאות היא האשימה רק אותי והלכה.
שיתפה על עצמה המון לאורך הדרך, הרגיש שקצת הפכה אותי ל"חברה", אבל משהו השתנה.. ואני "התבלבלתי" לדבריה
עם המטפלת הרכה פי 3 מבחינת השנים שאני מטופלת שלה, זה מעולם לא קרה. היא יותר יציבה ועקבית, ניטרלית, יותר מאוזנת. זה לא מטרגר..
זה לא נתפס לי שהנוקשה היא לא מה שחשבתי.. שהיא לא הכי מאוזנת, שזה הגיע אישית מדי.. (הערצתי אותה ככ) ולצערי עדיין מאוהבת קשות..
זה עצוב ומאכזב
היא שעזרה לי להיפרד מאותה אקסית נרקיסיסטית
לגלות שגם בה יש קצת חלקים נרקיסיסטיים שהיא מאשימה אותי מבלי לקחת שום אחריות על החלק שלה.
הפעם היא לא יכולה לעזור לי בפרידה ממנה עצמה..
תודה מראש