הודעות ואימוצים

Flames

New member
שמשון החתולון ../images/Emo41.gif

שמעון, חתלתולון מקסים וידידותי במיוחד, מנומר וטוב מראה (כל הבנות ב"גן מיצי" רודפות אחריו), אוהב לשחק ולגרגר בקול רם כשמפנקים אותו, מחפש בית טוב, לב חם, והרבה פינוק. אנא פנו ליעל או יריב: 03-6889331

Flames

New member
דחוף!!!! דרדסית ומיקי-מאוס ../images/Emo53.gif

דרדסית ומיקי-מאוס הינם גורי חתולים, עם אופי ויופי, שמצאתי, ואני לא יכולה להחזיק את שניהם מסיבות שלא תלויות בי. אנא אמצו או תנו מחסה זמני לאחד מהם. לא רק שתעשו איתם (ואיתי) חסד, אתם ם תהנו מהם מאוד, לא משנה את מי תקחו. מיקי-מאוס הוא חתולון קטן ומקסים, אוהב פינוק וחסיד של גירגורים (הוא פיתח אותם לדרגת אמנות). דרדסית, ילדה גדולה והיא תציג את עצמה וגם תתן לכם את הטלפון שלי: אני דרדסית, גורת חתולים, ונמצאתי על ידי קרן שמחפשת לי בית. אני חמודה, ידידותית מאוד, אוהבת לשחק, פעלתנית אבל שקטה (ממני לא תשמעו אפילו צפצוף בלילה), עצמאית (אפשר להשאיר אותי עם האוכל והשתייה ואני מסתדרת!) ואני גם מחונכת! (אני כבר עושה צרכים בסיר החול שלי!) תחביבים: קפיצה משרפרפים על הרצפה, דילוג על מיקלדת המחשב כשקרן כותבת, רדיפה אחרי עכבר המחשב, והתפנקות תוך כדי גיגרגורים רמים. אם אתם מעוניינים, אני ומיקי מאוס פנויים להצעות בטלפון של קרן: 053-583374

RoMy32

New member
למסירה גור כלבים מדהים../images/Emo107.gif

כבן ארבעה חודשים, מסוג בורדר קולי מעורב, צבע שחור עם גרביים לבנות, חזה לבן ופס לבן על האף..חברותי ואנרגטי.. הוא מחפש משפחה חמה שתיתן לו הרבה תשומת לב. טלפון: 03-9329458 אי.מייל [email protected]

Michalz70

New member
למי שזוכר את בובי הכלב שחיפש בית...

לקרן!! וכל מי שזוכר את סיפורו של בובי אשר נמצא ברחוב ובחודשיים האחרונים חיפשנו לו בית (גם בפורום זה): עדכון משמח! לפני כשעה נסע בובי בשמחה לביתו החדש בקיבוץ בנגב. אני קצת עצובה כי נקשרתי אליו מאוד והוא כלב מדהים, אבל הכלב הקבוע בבית מאוד שמח שעכשיו אמא תהיה רק שלו
מקווה שבובי יזכור מי אספה אותו מהרחוב ומי העניקה לו בית כיפי אח"כ!!!

avielss

New member
מחפש כלב../images/Emo107.gif

אחרי תקופת אבל על הכלב הקודם אני מחפש כלב לא גדול מידי לא קטן מידי לא שקט מידי לא רועש מידי כלב כזה

מה דעתך עליו- גור שובב מחפש בית

גור מקסים בן חודשים, נמצא נטוש בתחנת רכבת ומחפש בית חם. הגור מעורב עם רטריוור וזאב בלאגי- הוא יגדל להיות כלב מהמם ואצילי לפרטים נוספים ניתן לפנות לקרן 053-506106 (נוכל לשלוח גם תמונות של החמוד)

mikit58

New member
עשה מצווה../images/Emo107.gif

אם התאבלת בטח יש לך לב רחב ואוהב נמצאה כלבה קטנה בת כששה חודשים אחרי תאונת דרכים היא מחלימה נפלא ומחפשת בית חם ואוהב נראה לי שתתאים כמו כפפה ליד

m_shy

New member
כלבה חמודה לאימוץ דחוף../images/Emo23.gif

הכלבה, כבת שלוש, בינונית בגודלה, חמודה ושקטה, מחפשת בית בדחיפות: הכלבה כרגע בייחום, והיא תעבור עיקור ביום ראשון הקרוב. דרוש בית, לפחות זמני, שיוכל לתת לה זמן התאוששות לאחר העיקור. (ואם אפשר גם בית חם לכל חייה - מה טוב!) אם אתה מוכנים לתת לה בית זמני או קבוע, או מכירים מישהו שיוכל לעשות כן, אנא צרו קשר עם משפחת גלוזמן (המופלאה!) באימייל [email protected] תודה
שי משולם

למעלה