הודעות וכל מיני

kasa

New member
נמצא גור כלבים מתוקקק

גור כבן 5-6 חודשים (+-) נמצא נטוש בצומת גן-שמואל. הגור נראה כמו לברדור לבן (צבע כמו של לברדור, מבנה כמו של לברדור). הוא דומה ללברדור, (סביר להניח שהוא לא גזעי). והוא מתוק, שחבל על הזמן....הוא משחק עם הרצועה, (ועם הכלבם שלי..), ממש כמו גור. בהתחלה הוא היה מעט מפוחד, אבל - עכשיו הוא התרגל. מחפש משפחה חמה ואוהבת בדחיפות אחרת יועבר לעמותות !!! מומלץ !!!

enbalush

New member
אני לא בטוחה, אבל מישהו השאיר הודעה

בפורום חיות מחמד על גור לברדור....שווה לבדוק (אני לא זוכרת בדיוק)

lilithmm

New member
מצאתי!

מקווה שעדיין אקטואלי. אולי יסכימו לאמץ זכר מחפשים לאמץ גורה צעירה מאוד לבית חם ואוהב עם חצר, חברה לגורי החתלתולים שאימצנו לא מכבר. די דחוף!! לא חובה גורה גיזעית - אך חשוב שתהיה ללא שער ארוך ובצבע לבן 055-867553 לליאורה

shanty.G

New member
הודעות וכל מיני../images/Emo108.gif../images/Emo12.gif../images/Emo101.gif../images/Emo35.gif

sUpEr YoNiT

New member
שימו לב !

במחיאות כפיים, קבלו את........ פונץ´ ! הכלבה שלי
סרקתי 2 תמונות שלה.. אני ישמח לראות גם חיות שלכם

בתמונה השנייה אפשר פשוט../images/Emo21.gif

לאכול אותה אבל אני צימחונית חבל.....

shanty.G

New member
ביום ו´ שעה 15:00 ../images/Emo132.gif../images/Emo124.gif

בערוץ הילדים : תשודר תוכנית הנקראת "אין חיה כזאת". בתוכנית תהיה כתבה על ביצי חופש מול ביצים רגילות. * ביום שבת באותה שעה יש שידור חוזר. עמיתkar (זה בק´ או בכ´?), עדכן אותנו אם ידועים לך פרטים נוספים

Gal-Mo0D

New member
היה לי היום פסיכומטרי!

זהו ! נפטרתי מהסיוט הזה
רק רציתי להוריד את זה מהלב.

dylan

New member
../images/Emo50.gif

בציון הכוונה (אפשר להגיד דבר כזה..?), לאחל בהצלחה במבחן יהיה די חסר טעם כי לא הודעת מראש על המבחן.. למה לא הודעת? למה לא נתת לנו לאחל לך בהצלחה, הא? ללללללללמממממממממהההההההההההההה!? מצטער.. סתם ראיתי שאין לי שום הודעה בדף.. איך היה אגב?

Gal-Mo0D

New member
היה טוב (למרות שאני יודע על כמה

טעויות), ומקווה למעל 700.

מור ד

New member
אם אני רוצה להגיע למרכז אנונימוס

באמצע השבוע מב"ש, לסוע במיוחד, יש משהו בשעות הצהריים שווה?, ואם לא אז בכלל איפה אפשר לשאול... תודה

../images/Emo41.gifפורום מומלצים בתפוז המחודש

גלשתם לכם בהנאה בפורומים השונים ,כתבתם הודעות, הגבתם לכל מיני הודעות או סתם השתוללתם בפורומים. אבל לפתע תפסה אותכם הודעה מהממת , ראיתם הודעה מרגשת, הודעה מצחיקה או סתם הודעה חשובה, והייתם חייבים אבל חייבים לשתף גולשים אחרים בחוויה הזאת. אז יש לנו פיתרון בשבילכם , פורום מומלצים בתפוז , פורום שבו תוכלו לפרסם את ההודעה בין אם היא שלכם או של חברכם או סתם של גולש אחר . הפורום המחודש יוצא במתכונתו החדשה ועם המון רצון לתת לכם במה לפרסום הודעות. אז נצלו את הכלי הנהדר הזה וגם אתם מוזמנים לעיין בהודעות מומלצות של גולשים אחרים. חוויה מובטחת.

למעלה