הודעות ומודעות

• פותח הנושא sih
  • פורסם בתאריך

בקי2

New member
שאלה תפעולית../images/Emo181.gif

ראיתי כאן ופורומים אחרים הודעות עם שמות ולידן כוכבית , אשמח תוכלנה להסביר את המשמעות

Boom22

New member
הבוסית שלי מלכה,אכן כן..

נשים וקריירה עושות רק טוב.
יום טוב וחג שמח.

katz61

New member
גם ליצור קריירה וגם להיות בבית

יש לך מחשב? תני לו לעבוד בשבילך! לפרטים גלשי ל:www.herbandhappy.com אם מסיבה כל שהיא נתקלת בבעיה אנא כתבי לי ל:[email protected] ותעני תוך 24 שעות.

האם ילד צריך אבא ? ../images/Emo32.gif

היי, רציתי להזמין אתכן להשתתף בדיון מעניין העוסק בסוגיה: האם ילד חייב אבא ? דנה, שחיה עם בת זוגתה, מתלבטת בשאלה - האם להביא ילד דרך בנק הזרע, או שילד חייב אבא ? לדעתי, ילד לא חייב אבא וגם לא אמא, אלא הוא חייב הורה טוב, ואם יש שניים - מה טוב... לצערי, מרבית משתתפי הדיון סבורים שטובת הילד היא אמא ואבא. אשמח אם תביאו דעות נוספות לדיון. (ותודה מקרב לב חנה בית הלחמי שנענתה לבקשתי להזמנה זו).

שמנתולה

New member
בחלק מהפורומים

קיימת האפשרות לכתוב הודעה כ"אורח", כלומר, משתמש שאינו רשום, או משתמש רשום שאינו רוצה להזדהות בשמו... לשמותיהם של כותבי הודעות כאלה מתווספת כוכבית.

מונו

New member
לא צריך אבל כדאי

מסכים שקודם כל צריך הורה שאכפת לו. אם ישנם שניים מה טוב. אם הם בני מין שונה אפילו טוב יותר. אם בני אותו מין עדיפות שתי נשים. מדגיש - הכי חשוב וגם מספיק הורה שאכפת לו. לצערי אין ברשותי ואני לא מכיר מחקר שיתמוך בדעתי שמבוססת על תחושה ובודאי גם על קבעון מחשבתי קל. אז בטח לא תתיחסו לזה ברצינות. מבטיח לנסות ולפשפש בארכיון של אוניברסיטת טימבוקטו אם תתעקשו על תזה מדעית.

באותה הזדמנות יש לי עוד מטלות

חיפוש עבורך...
(ראה למשל בעניין הדיון על הנקה בפורום 192). ואכן - הכי חשוב הוא / היא / הם / הן הורה/ים שאכפת לה/הם/ן....

למעלה